1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Defile Yarın!

Thumbs up Yeni Forma Tanıtımı

Defile yarın

G.Saray'ın bu sezon giyeceği formaların tanıtımı yarın Florya'da yapılacak. Ünlü mankenlerin yanında futbolcular da çeşit çeşit formayla poz verecek. Sarı-kırmızılı yönetim yeni sezonda da forma satışlarından büyük bir gelir bekliyor.

hadi hayırlısı

walla çok merak ediyorum yeni dizaynları ... yalnız tek bir şüphem var o da formaları ö.canaydın ın beğenmiş olması ... gerçi kendisi tekstilci ama zevkine pek güvenmiyorum ....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco
    walla çok merak ediyorum yeni dizaynları ... yalnız tek bir şüphem var o da formaları ö.canaydın ın beğenmiş olması ... gerçi kendisi tekstilci ama zevkine pek güvenmiyorum ....
    İnşallah gs öz renklerine geri döner
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

güzel bi forma ile gidelim şu avrupa kupalarına....
    formayı gören taraftarlar bilsin bu kulübün Galatasaray olduğunu....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Ben bunlar diye biliyorum arkadaşarlar...Böyleyse kırmızısı güzel de beyazı kötü be...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bunlarsa ben begendim özellikle kırmızısı cok hos

Nesil
    2005
    Yer
    ev

nerde bizi çubuklu klasik yine yok ben sevmedim çok düzler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu ne yaa ööggg

beyz olan irenç ama k1rm1z1 olan süper
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence çubuklu daha güzel oluyor..

parçalı forma olmazsa olmaz .... belki bunlar vardır ama bunun dışında parçalı mutlaka vardır ....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

o formaların olacağı kesin değil, uA forumunda vardı bunlar...

umarım bu formalar olmaz çok sıradan ... milli takım formaları gibi ....

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

forma tanıtımı bugün metin oktay tesislerinde yapılacak

görelim bakalım yeni formalarımızı..

Default İşte Yeni Formalar..

İşte Yeni Formalar..

Galatasaray Futbol Takımı'nın 2006-2007 Sezonu'nda giyeceği formalar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen bir organizasyonla tanıtıldı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ve Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter’in yanı sıra futbolcular ve teknik kadronun katıldığı tanıtımda, Galatasaray Futbol Takımı için Adidas tarafından yapılan forma ve spor malzemeleri basına tanıtıldı. Yeni sezon için hazırlanan klasik parçalı, beyaz, koyu gri ve çubuklu modeller büyük beğeni topladı.

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın maç, antrenman ve kamp sırasında giyecekleri ürünlerle birlikte Galatasaray Store’un Galatasaray taraftarları için hazırladığı koleksiyonların tanıtımını, futbolcular ve bütün bir sezon boyunca kendilerini takip eden Galatasaray muhabirleri gerçekleştirdi.

Futbol Komitesi Sorumlusu Fatih Gökşen, yaptığı konuşmada Adidas’ın kendileri için ürettiği yeni formalarla Avrupa’da ve Türkiye’de büyük başarılara koşacaklarını söyledi.

Formalarda, performans artıran kumaş teknolojisi kullanıldı.

Adidas, Galatasaray formalarının tüm modellerinde ClimaCool teknolojisini kullandı. İnsan vücut haritası üzerinde çalışılarak ve spor sırasında en çok ısınan bölgeler tespit edilerek geliştirilen ClimaCool teknolojisi, nem yönetimi ve havalandırma sağlıyor. Fonksiyonel ve nefes alabilir kumaş, futbolcuların maç sırasında vücut ısısını ideal seviyede tutarak, performanslarını artırmalarına yardımcı oluyor.

Organizasyonda ayrıca, Galatasaraylı futbolcuların ve yöneticilerin imzaladıkları 2006-2007 sezonunun ilk forması, yapılan çekiliş sonrası şanslı bir medya mensubuna hediye edildi.

İşte Yeni Formalarımız
    30.06.2006, Florya
    Pixel: 650x424 (8 adet), 424x650 (6 adet), 1200x782 (1 adet)
    Download - 1,20 MB

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

parçalı forma çok çok güzel.çubuklu formayı pek beğenmedim ama diğer formalar hoş adidas yapıyor be

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

mankene değil formaya bakın beyleerrr

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by jarosik_61
    parçalı forma çok çok güzel.çubuklu formayı pek beğenmedim ama diğer formalar hoş adidas yapıyor be
    zaten parçalı forma dediğin zaman GS akla geliyor. yıllardır klasik parçalı forma en yakışan forma bence. çubuklu forma ise tam tersi FB ye yakışıyor ve FB için kla******....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Yarısı sarı yarısı kırmızı formadan beşiktaşında yok muydu?Ya ben iki taraftarı çok olan takımın benzer forması olması olayına karşıyım,biraz orjinal olmak lazım,çizgili forma şık gözükmüyor diğerleri fena değil,güzel. ben sabırsızlıkla fenerbahçeninkileri bekliyorum, daha çıkmadı değil mi?Fenebahçenin formaları 2 yıl önceye kadar çok kötüydü şimdi biraz biraz toparladılar,bakalım yenileri nasıl olacak yüzüncü yılda...
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    açık söylemek gerekirse hiç birini beğenmedim sadece parçalı forma biraz daha iyi diğerlerine göre
    tamamen katılıyorum eski olanlar daha güzeldi

ya eski formalardan pek farkları yok ama çubuklu güzele benziyor

o değil parçalı gri forma yerne siyah olsaydı daha iy olurdu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default GS Yeni Forma Tanıtımından Görüntüler...

Galatasaray Futbol Takımı'nın 2006-2007 Sezonu'nda giyeceği formalar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen bir organizasyonla tanıtıldı.

Futbol Komitesi Sorumlusu Fatih Gökşen, Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ve Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter’in yanı sıra futbolcular ve teknik kadronun katıldığı tanıtımda, Galatasaray Futbol Takımı için Adidas tarafından yapılan forma ve spor malzemeleri basına tanıtıldı. Yeni sezon için hazırlanan klasik parçalı, beyaz, koyu gri ve çubuklu modeller büyük beğeni topladı.

Organizasyonda ayrıca, Galatasaraylı futbolcuların ve yöneticilerin imzaladıkları 2006-2007 sezonunun ilk forması, yapılan çekiliş sonrası şanslı bir medya mensubuna hediye edildi.

Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz!
    Rar Şifresi ; turksportal.net

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

tesekurlerrr caan ellerine sagliiik

Mesaj Yetkileri