arkadaşlar bnde alex'in 5. yılı sezon sonu kontratı bitiyo 31 yaşında .Bu yıl sounda türk olacak mı ona göre kontrat yenileceim yardımlarınızı bekliom şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bnde alex'in 5. yılı sezon sonu kontratı bitiyo 31 yaşında .Bu yıl sounda türk olacak mı ona göre kontrat yenileceim yardımlarınızı bekliom şimdiden teşekkürler...
Oyunda bir oyuncu 5 yıl Türkiye'de oynadıktan sonra benim bildiğim kadarıyla Türk uyruklu oluyor...
Kesin olur mesajlarda alex new citizen yazar.
sorun yoq olmuyo ben oyunda galarayda 7 sene gecırdım ve ılk sene aldıgım yabancı el-haji-diof türk olmadı 7 sene oldu ama kısca olmuyo
El Hadji Diouf tabi olmaz adam senegalli ikinci vatandaşlığı fransa anelka'da türk vatandaştı olamıyor söz konusu alex'ti.Originally Posted by utku_tufek
Diouf bende olduOriginally Posted by r_a_z_o_r
![]()
O zaman ben başka bir oyun oynuyorum.Originally Posted by mustafagungor
![]()
Originally Posted by r_a_z_o_r
Olabilir yanlı8ş oyun vermişlerdir sana![]()
![]()
oluyo mu olmuyo mu olur diende var olmas diende var napıım sizce?
arkadaslar 5 yil gecince mutlaka olur ama sezon icinde en az 28 macta oynamus olmasi lazim
28 maç sadece ligtemi yoksa toplamdamı?Originally Posted by obiwan kenobi
kardes olmuyoooooooooooooooooooooooooooooo
sadece türk olabılmesı için oynun editörünü kurcan ordan oyuncuları turk yapcan yabanclıarı
baba olmuyo ya 7 senedir oynadım oyunu olmuyo 7 sene lig bitirdim hermacta oynadı olmyo
hocam isterse 100 macç oynsın lig bsına toplamda olmuyo adamlar onu yapmıyo fm ama olmuyoooooooo
oluyo yaw bende hepsi oldu sadece lig maci
kupa maclari sayilmiyo
editör kullanmadanda bu oyun oynaniyo arkadas
editörle ben butun oyuncuları türk yapıyom sorun kalmıyo para sıkıntısı yoq
hersey iyi oluyo
ona hile deniyoOriginally Posted by utku_tufek
Hocam oluyo ama tabiki o ülkeyi ve senin tutumunu da sevmesi gerekli bende şimdiye kadar sadece Frasineanu Türk olmuştu eski oyunumda
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bnde alex sadece bir yıl ligte 22 maç oynamış türk olurmu şimdi
bu arada herkese teşekkürler
5 yil dolduysa olurOriginally Posted by ms1907
ama tam bes yil
ben galatasarayla oynarken fenerbahçe durmadan yabancı oyuncu alıyo kadroya bi baktım aurelio ve luciano türk olmuş yani bundan anlaşılacağı gibi kesinlikle oluyo
Arkadaşlar türkiye'ye yabancı oyuncu alırken diğer vatandaşlı olduğu ülke varsa bunlar türk vatandaşı olamıyor tecrübeyle sabittir.
bende 3 futbolcu türk oldu 5 sene geçtikten sonra oluyolar beşiktaşla oynadığımda fenerde anelkayla alex türk statüsüne geçmişlerdi
oluyo tabii yaaa
olmaz kardes
yahu hala nasıl olmaz diyebiliosun..nobrenin türk milli takımında oynadığına şahit olan arkadaşlar var..Originally Posted by utku_tufek
Kardeş nobre bende'de türk milli takıma seçilmişti nobre brazilya milli takımına şeçildimi hayır 5 sene sonra türk vatandaşı oluyor brazilyada hiç oynamağı için türk milli takımında oynayabiliyor.Gerçek hayata dönersek aurelio türk vatandaşlığına geçerse türkiye'de oynayabilicek.konu alex'ti fark'lı yerlere dallandı budaklandı neyse.Originally Posted by ugur1905
konu alex değildi 5 yıl oynayan türk olurmuydu..
Senin bi sorunun mu var kardeşim sazanmısın?Originally Posted by mustafagungor
![]()
olur ama istemesi lazım yasa gereği 5 yıl sonra oluyor ama kendi zevkine kalmış eğer onu mutlu etmişsen olur en az 3 yıllık kontrat yap nasıl olsa türkiye olacam der olur
bende daniel pancu türk oldu mesela