arkadaşlar sizce ileride bize verilen maaşla ev,araba alma veya evlenme gibi şeyler olurmu?
arkadaşlar sizce ileride bize verilen maaşla ev,araba alma veya evlenme gibi şeyler olurmu?
Olmaz.olamaz
yok öle bişi yaw
öyle saçmalık mı olur o zaman yanlışlıkla futbolcuyu öldür polisler peşine versin oyun iyice krutlar vadisien döner
evet yokda benim merak ettiğim bişe var peki biz kulupten aldığım maaşları ne paıyoruz ne işimize yarıyo
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
burda olmaz ama new star soccer da var nur topu gibi iki kızım var![]()
Yaşları kaçOriginally Posted by dentaconstantin
![]()
ea sports un çıkardığı manager2000 de PS için vardı öle seçenekler
yok olm o zaman futbolun içine mafya karışırr
Originally Posted by peker_553
![]()
Kardeş kopardın beni
![]()
![]()
.Zannedersem konuyu açan arkadaşımız EA nın çıkardığı Total Club Manager den esinlenerek açmış konuyu.Bi şekilde haklıda, o parayı nie harcayamıyoruz, madem bi işimize yaramıo nie alıyoz.Bence de oyunun realitesini düşüren bi faktör.Hayır benim aklıma şu geldi mesela en azından kasamız olur, o para orda birikir, klübe bağışlama gibi bi olay olur.En azından bütçeye katkımız olur...
![]()
kardeş saçmalama ne evlenmesi dizi mi çekiyoruz?![]()
total club zaten o kadar ayrıntıya girdigi icin sıkıcı oluyor
ama aldığımız maaşları biriktirebilsek güzel olur...sonra o parayla klube futbolcu getirebilsek daha iyi olur
oldu artık aldığımız beş kuruş parayıda kulübe verelim sonra ne yiyip ne içecez![]()
yemekleri de klup versin artık![]()
ya ben en çok aldığım maasa kızıon ne fark edio bari benim aldığım maası da bütceye kattim ister 100.00 ister 1 alıyım hiç bir fark yok oyunda bu çok sacma ve ea sportsun eski adı TCM olan oyuununda bunların hepsi var kız arkadaştan ev almaya kadar
sokakta uyuruz kulübe feda olsunOriginally Posted by şampiyon
![]()
Merak etme kulup sana bakarOriginally Posted by şampiyon
![]()
Amma abarttınız haaa.Oldu olcak mendil açmaca falanda olsun toplanan parayı kulübe bağışlarız...
![]()
![]()
yok ya abi abarttın sende iice.
Yaw sende böyle soru mu olur senin gözünü para hırsı bürümüş..O senin dediğin total culb managerde var..Yeni ismi ile fifa manager 2006...![]()
Arakadaşlar kimin konusuna cvp yazıosanız alıntı yapın lütfen. Yazdıklarınız havada kalıyo, kime yazdığınız belli değil....![]()