Arkadaşlar sizden superstarlığa aday forvet bekliyorum hem ucuz olsun hem golcü ilk tavsiye benden Kerlon ve Fred. Ayrıca sizce iyi bir forvette aranan zihinsel özellikler nelerdir.
Arkadaşlar sizden superstarlığa aday forvet bekliyorum hem ucuz olsun hem golcü ilk tavsiye benden Kerlon ve Fred. Ayrıca sizce iyi bir forvette aranan zihinsel özellikler nelerdir.
bojinov,pazzini
arkadaşım ucuz olsun dedim bunlar çok pahalı
kardesim böyle konular var sadece adı degişik hem ucuz diyon senin oyunucular hep pahallı
rafael sobis...![]()
fred çok mu ucuz bojinov u ilk sene 12 milyona alabilirsin süperstar adayları 1-2 milyon olanı varsa yaz biz de faydalanalım
Pazzini Süper Bir Forvet 24 milyon euroya fenere aldim her mac hattirck yapiyor![]()
Kerlonu tek geçmek lazım![]()
worldclass olabilecek adam istiyosan galiba..... kerlon--falcao(bazen olmuyo)-tevez..
falcao - yaslı ama lucarelli cok ii luciano figueroa bu adamda cok ii![]()
vucinic fred f.genro
millet ucuz olsun diyr
kendisi fredi onermis sanki o cokmu ucuzOriginally Posted by anakonda52
))
walla bnm oyunda rodrigo tiui maniak torres'in yanında oynatıyom
Büyük takım için önerdim ben onu büyüktakıma göre fred hem ucuz hem superstar ama ucuz derseniz kerlon derimOriginally Posted by Omerdinho
bojinov ve montolivio.
sonunda aranan genci buldum hem ucuz hem yetenkli hemde Türk gerçekten superstar olabilecek bir futbolcu Cafercan Aksu
kesinlikle Lebohang Mokoena forvettede iyi işler çıkarıyor.