Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: siz en sevdiğiniz futbolcuya süper bir teklif gelse ne yapardınız ????

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Talking siz en sevdiğiniz futbolcuya süper bir teklif gelse ne yapardınız ????

sahsen ben cok düsünürdüm

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

eger yası varsa ve parasıda ıyıyse ayrıca ılgılendıgım ıyı bır genc oyuncu varsa satarım onu alırım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

ben kesinlikle satmam

150m$ verirse satarım.

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

benim basıma geldi kaka ya 72$ dolar gibi bisi gelmisti baya düsündüm ama sonunda satmadım bi kerede ronaldinho kaka takası olmustu onda wermistim kaka yı ama 2 sene sonra kontrat imzalamayınca barca tekarar geri almıstım...

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Ben kolay kolay oyuncu satmam zaten...
    En sevdiğim oyuncu Tuncay çok fazla para veriyorlar ama satmıyorum,satmam da!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben satmam
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Avrupa klübü olsam satarım ama Türkiye'ye tuncay'dan iyisini getiremem...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

kaç para verirlerse versinler en sevdiğim oyuncuyu satmam
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

sımdı sunu dusunun bıde en secdıgınız oyuncu 32 yasında ve sızde performansı cok ıyı ama bı yandanda 18 yasında ronaldınho gıbı bır oyuncu sıze gelmek ıstıyor pekı sımdı satarmısıınız
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Question

Bana tuncay için bir sürü teklif geldi aklımda kalan büyük tekliflerden biri real madrid peşin 3.5€ ve 2 yıl boyunca her ay 8.5€ veriyolardı satmadım

* Bir şey soracam bunun için konu açmak istemedim cevaplarsanız sevinirim ;
    Oyuncunun sözleşmesinde minimum sebest kalma maddesini bir klup size teklif ettiği zaman oyuncu serbestmi kalıyo nasıl oluyo bi cevaplarsanız sevinirim ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en sevdiğim oyuncuyu hiç satmadım ne kadar verirlerse versinler satmam çok da başıma geldi

dünyaları verseler satmam
    bikere fm2005 başıma geldi cavenaghi çok güzel oynuyodu takım kaptanıydı FB de.chelsea ilgileniyodu.30M$ verdiler ben dedim nası olsa vermezler 100m$ istedim onlarda veri bende sattım takım sora gol krizine girdi
    bu bana ders oldu

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

Quote Originally Posted by qhacker1
    Bana tuncay için bir sürü teklif geldi aklımda kalan büyük tekliflerden biri real madrid peşin 3.5€ ve 2 yıl boyunca her ay 8.5€ veriyolardı satmadım

* Bir şey soracam bunun için konu açmak istemedim cevaplarsanız sevinirim ;
    Oyuncunun sözleşmesinde minimum sebest kalma maddesini bir klup size teklif ettiği zaman oyuncu serbestmi kalıyo nasıl oluyo bi cevaplarsanız sevinirim ...
    ne kadar yaptıysan minimum ücteri sana o kadar teklif geldiinde hiç cevap vermeden kabul ediliyor sen bu miktarı çok yüksek tutmaya çalışş

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Kesinlikle vermem.FM 2005 te daha oyunun başında Chelsea Tuncay a 58m$ verdi ama vermedim.Eğer sevdiğim ve gerçekten iyi işler yapıyosa asla vermem.Haaa ama şu var eğerki adam 30 yaşını geçmişse(Ki 30 yaşının üzerinde satmıyacak kadar çok sevdiğim futbolcu yok ) iyi bi paraya satıpta, yerine alabileceğim bi genç yetenek varsa o zaman işler değişir...Önemli olan takımın başarısı benim için, bireyin değil...

by Lim10

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

hayatta satmam

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

bana sürekli teklifler geliyor ama satmıyorum..
    eğer oyuncu kontrat imzalamazsa mecburen satıyom başka türlü benden kurtulamazlar

klubun paraya ıhtıyacı varsa satarım yaşlandıgı zaman alır kendıme koç yaparım. ki öyle yapıyorum.

Quote Originally Posted by ultrasker
    ne kadar yaptıysan minimum ücteri sana o kadar teklif geldiinde hiç cevap vermeden kabul ediliyor sen bu miktarı çok yüksek tutmaya çalışş
    Sağol ultrasker

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

takım menfaatlerine bağlı ama çok seviyorsam profesyonelliğe duygusalık karışır ve bende satmam
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

vermem .....
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

sen kim oluyorsunda benim takımımdaki oyuncuya benden habersiz teklif yapıyorsun hemde benim canımdan çok sevdiği oyuncaya senin kafanı mermere sürter kıvılcım çıkartırım uzun sözün kısası satmam

jeffersona valencia 20 milyon dolar önerdi adam da gitmek istiodu ama ben kalmasını istiom sene 2009 kontratı 6 ay sonra sona erio bende dedim 40 verirseniz satarım kabul ettiler jeff de gitti benim de canım sıkıldı yeni oyun açtım oyunda 1 sene sonra jeffe 5 yıllık kontrat imzalattım bölece 2 sene daha bende fazla kalıo:

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

satmam ben

ben çok düşünmez satardım..
    çünkü başlıkta süper teklif diyor....
    buda demek oluyor ki oyuncunun değerinin 2-3 katı paraya satmak demek....
    o futbolcuyu satar..
    ondan daha genç daha yeteneklisini bulurdum.....
    veya taraftara bir nevi jest olsun diye biraz yaşı ilerlemiş ama yıldız olan birini bulur transfer ederdim..

su an ronaldinho ya 150 m veriolar vermiom. vermemde

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

her zaman satarım ii bi paraya. eger tabi sizin oyun mantıgınızda cok önemli. oyunu takım için mi oynuyorsunuz kendiniz için mi? ben hep kendim için oynarım FB de basladım ilk teklifte Liverpool,11 hafta sonra Barcelona ya gectim (f.rijkard kovulunca ilgilendiğimi acıkladım,sizin gibi bi td yi kacırmam cok büyük hata olur dedi laporta hosuma gitti, degişiklik oyuna zevk katıyo, fener cagırsa yine giderim). oyunda bi degişiklik olmayınca ben cok sıkılıyorum. Ben her oyuncumu satarım ii fiyata. sonra gider baska bi yıldız alırım. farklı yıldızları alıp satmak cok hosuma gidiyor. hepsi avcumun içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

ben de onun gibi adam yoksa satmam varsa satarım

ben hiçbi şekilde satmıyorum takıma yararı olsada olmasada ark ın da dedigi gibi 30 u gecen herkesi gonderirim affetmem

S-B-Z Misafir

valla ben tüm tekliflere açığım ama oyuncularım maaşı kabul etmiyor ve gitmiyor bi yere çıldıracam.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri