-
Fatih Akyel temiz bir sayfa istiyor
Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Fatih Akyel, geçen sezon yaşadıkları şansızlıkları ve sıkıntıları geride bırakıp, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'un her zaman hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Geçen sene istenmeyen olaylar yaşadık. Sakatlıklar ve cezalar istediğimiz şeyleri yapmamızı engelledi. Bu sene herşey daha iyi. Yeni sezon için hepimiz en iyi şekilde çalışıyoruz. Bu sene lige daha iyi gireceğiz ve şansızlıklarımızı yeneceğiz" dedi.
Yeni sezonda da formayı kapmak için elinden geleni yapacağını ifade eden bordo mavili futbolcu, "Geçen sezon takıma geldiğimde de yabancılık çekmedim ve iyi bir performans sergilediğime inanıyorum. Stepanov'da çok iyi bir performans sergiledi. İyi bir ikili olmuştuk. İnşallah bu sene de iyi bir performans sergilerim" şeklinde konuştu.
Fatih, takım kadrosu ve yapılan transferlerle ilgili olarak da şöyle konuştu:
"Basından takip ettiğimiz kadarıyla bir kaç yabancı futbolcu daha gelecek ve kadromuz daha da güçlenecek Zaten kaliteli futbolculardan oluşan bir takımız. Kadromuz gelecek futbolcularla daha da güçlenecek. Trabzonspor'un daha iyi olduğu dönemlere tekrar dönmek istiyoruz."
2006 Dünya Kupası'nı da yakından takip ettiğini vurgulayan milli futbolcu, "Bu Dünya Kupası kalite açısından düşük geldi. Ama benim favorim Brezilya'ydı. İtalya ile Fransa arasında oynanacak final maçı güzel olacak" şeklinde konuştu.
Dünya'nın en iyi hücum oynayan ve kadrosunda bir çok dünyaca ünlü yıldız futbolcu bulunan Brezilya'nın elenmesiyle ilgili olarak ise Fatih, "Sonuçta bu futbol. O gün ne kadar iyi olursan ol işler ters gidiyorsa elenirsiniz. Birey olarak bakarsınız Brezilya'da çok kaliteli futbolcular var. Brezilyalı futbolcular Dünya'nın her yerinde forma giyiyorlar. Ben şahsen Brezilya'nın elenmesine üzüldüm, onları finalde görmek isterdim" ifadelerini kullandı.
A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası'nda yer alması gerektiğinin altını çizen başarılı savunma oyuncusu,
"Dünya Kupası'nda yer almamamız bizim için kötü oldu. Bir önceki Dünya Kupası'nda üçüncülüğü yakalamıştık. Bu nedenle Almanya'da olmalıydık. 2002 Dünya Kupası'nda üçüncü olan A Milli Futbol Takımı'nda çok kaliteli oyuncular vardı. Belki bazıları şuan futbolu bıramış olabilir ama çok kaliteli bir kadroydu. Profesyonel, akıllı ve çok yetenekli oyuncular bir araya gelmişti. Bundan sonra gelecek futbolcularda bizi Dünya Kupası'nda ve Avrupa'da en iyi şekil de temsil edecektir" dedi.
Fatih Akyel son olarak ise Milli Takımda yeniden forma giyme şansıyla ilgili şunları söyledi:
"Geçen sezon çok iyi bir performans sergilediğime inanıyorum. Milli takıma çağırılmam hocanın takdiridir. Biz futbolcuyuz işimizi yapıyoruz. Kadroları hocalar yapar."
-
yaşın geçti fatih ne temız sayfası istiyorsun artık
-
sende artık bişi olmas fatihcim. gerçi hiç bi zaman olmamıstı ya neyse
Mesaj Yetkileri