Arkadaşlar Stadyum büyültme isteğinde bulunduğumuzda.Stadı bölüm olarak az bir kapasite ile büyültüyolar.Acaba Stadı Komple Yıkıp Yapabilen varmı.Yada Yönetim Yeni stad yaptırıp Bir kaç yıl sonra taşınacağız diye rastalyan varmı.teşekkürler..
Arkadaşlar Stadyum büyültme isteğinde bulunduğumuzda.Stadı bölüm olarak az bir kapasite ile büyültüyolar.Acaba Stadı Komple Yıkıp Yapabilen varmı.Yada Yönetim Yeni stad yaptırıp Bir kaç yıl sonra taşınacağız diye rastalyan varmı.teşekkürler..
hiç rastlamadım öle bişey var mı ki yaw
oyunu ilk başladığında bir sezon bitsin ikinci sezonda arsenal yeni stada taşınıyor bunun gibi mesela...
bende rastlamadim.sadece stadin kapasitesini buyutur
walla komple olamaz bence.
bence öle bi şey yoktur :! ben yönetime diyorum da hiç bi şey olmuyo . kızıyolar:d
bende hiç rastlamadım
ben de rastlamadım olacağını da zannetmiyorum
bende hiç rastlamadım
Bende Hiç rastlamadım Sadece stada toprakaltı ısıtma Yapılacağını söledi yönetim....
Bugüne kadar hiç yeni stadım olmadı![]()
Kimsede olmuyomuş demekkiHerkese çok teşekkürler...
bendede olmadı maalesef keşke olsa güzel olurdu![]()
kardeşim sende çok şey bekliyorsun ha...
hep bölüm bölüm yapıolar ya ben hiç görmedim direk yıkıp ta la hemen yenisi die...
belki bir gün olur
Bir ara Real Madrid'i yönetiyordum ama Atc. Madrid'in stadı yıktırdığı haberi geldi ve yeni stad yapılana dek benim stadımda maç oynayacaklardı.Originally Posted by canerduzgun
ya onun nedeni arsenal kendi gerçekten stad yaptığından kaynaklanıyooOriginally Posted by canerduzgun
büyütmeyi bırak benim yönetim stadı küçültüyo.
yeraltı ısıtma sistemi taktılar İnönü'ye.
32000 kapasite 29000e düştü.![]()
bayern münih taşınıyor alianz arena stadına eski sahası berlin di