Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Yeni Çıkacak FM de Ekstra olarak neler İstersiniz

Lightbulb Yeni Çıkacak FM de Ekstra olarak neler İstersiniz

Arkadaşlar Yeni FM de eklenmesi istediğiniz şeyler varsa hep birlikte paylaşalım ve tartışalım.Oyunu daha da gerçekçi yapabilmeleri için ne yapmalılar katılımlarınızı bekliyorum.
    Bence mesela Stadımızı genişletmek istediğimizde kapasitesinin bize sorulması olabilir.daha ayrıntılı bir şekilde.

beni pilot takım olayı çokheyecandırdı süper bişiy gibi gözüküyo inşallah olur bilmem aslında bi dünya şey var ama düşünem biras

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bence futbolcularla ilk önce prensip anlaşması yapma olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

aklıma bişey gelmiyo

Wink

Quote Originally Posted by cristiano_deniz038
    evet bencede önce futbolcuyla anlaşıp daha sonra kulüple anlaşılsa daha iyi.
    Biz önce kulüpü zor ikna ediyoruz sonrada futbolcu gelmek istemiyo bide.adam gıcık oluyo ya

Quote Originally Posted by pascal88
    beni pilot takım olayı çokheyecandırdı süper bişiy gibi gözüküyo inşallah olur bilmem aslında bi dünya şey var ama düşünem biras
    pilot takımda çok iyi bir fikir.takımda şans bulamayan genç futbolcuların gelişiminde çok iyi olur.iyi düşünmüşler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yedek klubesindeki oyuncular gol olduğunda sevinebilirler ve bizide yedek klubesine koyabilirler(gerçi daha önce klube hakkında konu açmıştım ama)belki dahada ileriye gidip stadyumu seyircileri maç motorunaa koyabilirler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

oyun yeterince güzel bazı hatalar var onlar düzeltilirse ii olacak zate ekstra bişe istemiyorum
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Evet,arkadaşın dediği çok güzel bir yenilik olurdu.Ben birde medya haberlerinin daha etkileyici yorumlara sahne olmasını bekliyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Wink

Quote Originally Posted by semsi1991
    yedek klubesindeki oyuncular gol olduğunda sevinebilirler ve bizide yedek klubesine koyabilirler(gerçi daha önce klube hakkında konu açmıştım ama)belki dahada ileriye gidip stadyumu seyircileri maç motorunaa koyabilirler
    katılıyorum bencede öle bişi olması lazım yada kupa kaznıldıgı zaman hep beraber sahada sevinmeleri lazım direk soyunma odasına gitmesi kupayı kazndıgınız zamanki duyguyu yok edio sadece kıytırık bir msjla geciştirilio bi de 20 yasaltı yada 19 yas altı antrenörü olmak ama sadece o nların sora oradan yükselmek dünya capında turnuvalara katılmak falan

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

fazla şey istemişin sende
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bence sike olayları olsa daha güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yok daha neler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by BaD BoY
    bence sike olayları olsa daha güzel olur
    heyecan olur

Thumbs up

evet yedek kulübesinde dediğiniz gibi bizi yani menejerleride koysalar güzel olur..ayrıca dediğiniz gibi tribünleri ekleseler oyun daha zevkli hale gelir.birde kenarlara reklam panoları koysalar tam olur.takıma okadar sponsor parası geliyo en azından sponsorların kim olduğunu görürüz

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

bide maç öncesi konuşma yapsak iyi olurdu
    mesela size güveniyorum, yapabilirsiniz, şampiyonluk için oynayın v.b. gibi şeyler olabilirdi

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Pazzini_06
    bide maç öncesi konuşma yapsak iyi olurdu
    mesela size güveniyorum, yapabilirsiniz, şampiyonluk için oynayın v.b. gibi şeyler olabilirdi
    ya zaten ona benzer bişey var

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ya zaten ona benzer bişey var
    ne gibi açıklarsan sevinirim

Nesil
    2006
    Yer

yani bi takımla karşılaşacaan zaman onun manegriyle ilgili hırslı konuşunca futbolcularda etkileniyo ya hırslanıyolar

ama oyuncularla konusmak daha etkili olur be

benide pilot takim olayi baya heyecanlardi.bekleyelimde gorelim

hatalar giderilsin başka bişi istemez

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

istesem yapacakmısın

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Arkadaslar Yine Sölüyom Sike Olayı Olca Oyun Bin Kat Tadı Ve Heyacını Artar Hileli Oynamakta Gelmez Çünkü Sey Düsünürüz Hakenleri Ayarlım Maç Olur Bu Yönten Düsüncenize Hakeme Paara verince kasanızdanda para giticek yakalanmada olucak manyak olur bence

Wink

Quote Originally Posted by BaD BoY
    Arkadaslar Yine Sölüyom Sike Olayı Olca Oyun Bin Kat Tadı Ve Heyacını Artar Hileli Oynamakta Gelmez Çünkü Sey Düsünürüz Hakenleri Ayarlım Maç Olur Bu Yönten Düsüncenize Hakeme Paara verince kasanızdanda para giticek yakalanmada olucak manyak olur bence
    Süper olur bencede çok iyi düşünmüşsün.valla ayarlican hakemi fln.karşı takımdan bi kaç oyuncuya para fln teklif edicen.sana gelicek teklifler süper olur.Bide yakalanınca mahkeme olayı fln olcak lig düşürme para cezası fln harika olur

oyun hızlı oLsun.. kafi

keske oyuncuların birbirleriyle yaptıgı kavgaları onemli "key" bolumunde gosterse hem komik hemde daha gerçekçi olurdu. artı bide sponsorluk anlasması falan guzel olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    oyun hızlı oLsun.. kafi
    bencede biraz daha hızlı yapsınlar yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyun hızlı olsun,her yeni oyun açtığımda birçok oyuncunun özellikleri değişip duruyor bu da benim transferlerimi etkiliyor bu düzeltilsin bi de bir maçtan önce benimle iyi arkadaşlığı olduğunu düşünen menajere iyi olan kazansın dediğimde medya yönetimi düşmesin her oyunumda sırf bundan laf atmaktan adım gıcık menajere çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bende hiç düşmüyo ben manager dostlugun kazansın falan filan diom medya yönetimi 20 oldu benim öle

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bize de özel bi hayat verilse aldığımız maaş bi işe yarasın değil mi?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri