BenCe adrİano, van NistelRooy, etO'o olabİlir(zlaTAn'ı zAteN oYle)...görüŞleriniZi beklİreM..
BenCe adrİano, van NistelRooy, etO'o olabİlir(zlaTAn'ı zAteN oYle)...görüŞleriniZi beklİreM..
bence ibrahimoviç,ben adamla hiç oynamadım ama karşısında oynamak resmen acı veriyo uzaktan vuruyo gol kafa vuruyo gol inanılmaz gerçekten
etoo adriano
[SIGPIC][/SIGPIC]
bencede ibrahimoviç adam havadan karadan her gelen topa vuruyooOriginally Posted by yalinzeytinoglu
hee bi de fred i unutmamak lazım
![]()
adriano ile ibrahimovic
Baptista ile ibrahimovic'i yanyana koyunda bir görün bakalım ortalığı nasıl tarumar ediyorlar. Ligin 2. yarısındayım daha 7-8 maçım var ibrahimovic 39 golle lider! (evet oha!!!) Ayrıca asist kralı ama sayısını bilmiyorum
Tabii kanatlardanda destek çok önemli robben-joe cole ikilisiyle kanattan bindiriyorum
ibrahimovic adriano gençlerden kerlon
etoo adriano olur...
evet ibrahimovic ve adriano ...
çoğunluğa katılarak zlatan ve adriano diyorum
''Nistelrooy''
ve adriano
Fernando Torres , ümit karan
ümit karan mıbende çok şey bekliodum burda söylenenlerden ama tam bi fiyasko çıktı
adriano tabikiii
Umit karan NecatiBende ortaligin tozunu dumanini attiriyolar
bendede 2012 de altyapıdan yetiştirdiğim bi emre can var,üstüne tanımam.kerlon bile halt etmiş yanında.
Kesinlikle Adriano ve İbrahimovic
Kesinlikle Ibrahimovic mükemmel...Fazla popüler olmayan isimlerden sayarsam sanırım Chevanton ve E.Johnson derim...
tabiki en iyisi ibrahimoviç
ama
ben forvette javier ernesto chevanton'ı oynatıyorum ve mükemmel oynuyo yanında da messi var.
valla bu ibrahimoviçi aldıracaksınız bana da![]()
valla ben saydığınız forvetlerin hepsiyle oynadım ama cisse - anelka ikilisi süper
2006-2007 sezonundaydım toplam ikisi 124 gol attılar 60 cisse , 64 anelka anelka 8.78 cisse 8,72 ort ile oynamışlardı
Arkadaşlar bana ne yapmamı önerirsiniz ? Chelsea'da 4-5-1 taktiği ile oynuyorum.. Dorgba , Sheva , Villa ve Gudjhonnsen forvetlerim..Ama Drogba genelde kadro dışı kalıyo..Gudjohnsen zaten forvetliği unuttu..AMC mevkisinde bayaa iyi işler yapıyo...Ama forvette Villa yada Sheva ile başlayıp yarıda değiştiriyorum birbirleriyle..Şimdi İbrahimovic bu kadar övülmüş onuda almak istiyorum ama kimi nasıl oynatmalıyım.. ? Şimdiden sağolun...
bence cesar delgado süper yıldız daha sonra cisse var
ya kardeş senin forvetin nüfusu bizim köyden çokOriginally Posted by Limerick
![]()
![]()
![]()
![]()
neyse şaka bi yana zlatanı alma gudjohnseni salla çift forvete dön villa-sheva oynat başarı sağlarsın
ibrahimoviç süper güçlü forvetlerden nikola zigiç var adamın boyu 202cm yanında durmaya korkarsın
Podolski-Fred-Torres
Etoo Adriano
ibrahimovic ve adriano
her bahsine girerim fernando torres en iyi forwettir.
ikili olarak: adriano we fernando torres'dir(fred'de dier bir alternatif)
bence bu oyunun en guclu forveti tartısmasız Fernando Torres bende bi sezonda 67 gol attı ve baska kaliteli oyuncum yokken kacırmamanız gereken bi oyunce bence