arkadaşlar ben favorilerimiz kısmına 1 den çok takım veya antrenör veya futbolcu ekleyemiyorum..
ama diğer menajerlerin bazılarında birden çok var..bunu nasıl yapabilirim???
arkadaşlar ben favorilerimiz kısmına 1 den çok takım veya antrenör veya futbolcu ekleyemiyorum..
ama diğer menajerlerin bazılarında birden çok var..bunu nasıl yapabilirim???
bunu yapamıyoruz maalesef, ama oyunda yıllar geçtikçe ekliyo oyun kendiliğinde bazılarını..
Ben İNTER milan'ı yönetirken ADRİANO 'nunu favori personeliydim aynı zaman bazi rakip menejerler seni de favori kisi olarak ekliyor ama basarı sart...
bunu yapamıorsun yıllar ilerledikce oyuncunun favori personelşi yada takımın favori personeli oluosun...
oyuncunla devamlı ilgilenisen översen falan favori personelin oluyor ama sentakımdan ayrıldıktan sonra favori personelde ismin yazmaz :d
oyuna başlarken bir tane favori takm seçebiliyosun.daha sonra başarına göre ve ilgilendiğin futbolcular ekliyo oyun kendisi ayrıca onlarda seni ekliyo favori personeline![]()
genelde genç oyuncuların favorisi oluyorsun, hele ki ilk profosyonel maçını senle oynadıysa hemen ekleniyor adın oraya...
ben şu an 2016 dayım yaklaşık 20 futbolcununu favorisiyim ne güzel
oyuncular yıl geçtikçe eklıyorlar bunu. Benım oyuncular 5-6 isim eklemıs favorılere
Başarı tecrübe ve saygısı yükselen yani şarap gibi yıllanan bir teknik direktör olursan hepsi olur..![]()
özellikle genç oyuncuların gelişmesine yardım eder tecrübelileri dururken onları oynatırsan hoşalrına gidiyo favori adamı oluyosun
özellikle milli takım yönetirken bir oyuncuyu ilk kez milli takıma çağırıp oynattığında artık onun favori kişisi sensin.
arkadaş kendi favori personelimizi sormuş başkalarının favori personeli olmayı değil ya da ben yanlış anladım soruyu
yok ben doğru anlamıştım da o arkadaşın sorununa çare yok....
tek favori seçebilir..ancak yıllar geçtikçe belki eklenebilir kendiliğinde...
soruyu doğru anlamışın...Originally Posted by dentaconstantin
![]()
ztn en fazla 1 tane hakkın var.
ne yazıkki bir hakkın varOriginally Posted by Aslan41
Alex de Souza
Bende favori takım değil ama oyuncular 4-5 tane vardı.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...