Ya ben adamı orta saha oynatıorum ilerleyen dakikalarda bi bakıyorum adam tekrar forvete gitmis forvet oyuncusu orta sahaya gelmis hep böyle devam ediyor sebebini bilen varmı taktigide degistirdim yine aynısı oluyor![]()
Ya ben adamı orta saha oynatıorum ilerleyen dakikalarda bi bakıyorum adam tekrar forvete gitmis forvet oyuncusu orta sahaya gelmis hep böyle devam ediyor sebebini bilen varmı taktigide degistirdim yine aynısı oluyor![]()
kardeş taktiklerde pozisyon deiştir diye bi özellik var..mesela sen forvetten bi oyuncuyla poziyon deiştirme komutu verdiysen ondan olabilir..
Konu "Genel Konular"a taşınmıştır.
Kardes ben bu olayı bilmiyorum biraz acabilirmisin nasıl düzeltcem yaniOriginally Posted by postman81
Pozisyonda degistirde kimse yok dior yani biriyle pozisyon deistirmio gözüküo ama oyunda kendiliginden de jong forvete gecio kuranyi orta sahaya gecio![]()
peki taktiklerde gözüküo mu deişiklik oyunda,yoksa maç esnasında mı deişiolar pozisyonuOriginally Posted by CaPTaiN10
versiyon kaçtı?
6.0.3Originally Posted by Adana_UA
Maç esnasında degisiyolar
bendede oluo ama ben zaten bilerek öle yapıorum..
ya aslında de jong gidio adamların defansı yıpratıo ama kuranyi orta sahada bi sey yapamıo![]()
ßide bunun ne gibi bi faydası oluoki bi anatırsan sevinirim kardes bende kullanaym Ben istesemde kullanıom istemesemde![]()
böyle birşeyi fm ilk defa görüyorum
Maç yarısında, sakatlanmada oyuncu değiştirmek istediğinde, oyuncuyu değiştiroysun confirm yani devam ediyosun sonra taktiğe bi bakıyosun ki orta sahaya koyduğun adam forvette diğer orta sahada garip bir şey olmuş..
Zamanında bendede olmuştu fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Yapman gereken çözümü bulana kadar adam değiştireceğin zaman confirm'e basmadan önce herşeyi kontrol etmen gerekir..
İşte aynen böyle oluyo ve cok garip oluyor defansif orta saha oyuncum forvette gezerken santraforum orta sahada cırpınıoOriginally Posted by ermoon
![]()
o sorun bendede olmuşdu.....
sorunu oyunu kaldırdım yeniden yüklemeleri yaptım ancak geçti...
adamlardan birini serbest kulanıyorsan belki ondandır
So what?
Saike
Adamlardan birini serbest kullanıyorum ama bu yer degistiren oyuncu o oyuncu degil
hehkardes hani sen 1nci sayfada demistin "yer degistirme" secenegi kullanilmiyor diye yani...
tmm x futbolcuna oyle bi emir vermemissin ama yerini degistirdigi futbolcuyu yani xxx futbolcuya birkere bak bi onun pozisyon degistirme secenegi ne alemde
yani anliyacagin, hakan da bisey yok ama sen ali ye bir de bak belki onda vardir,ok
Hepsine baktım kardes hiçbirinde öyle bisey yok hepsinde yok diyorOriginally Posted by yusufislam
Ben sana diyorum olom adamlar seni sallamıyo![]()
.Arkdaşların söylediği bu kadar çözüme rağmen hala daha düzelmiyosa(ki düzelmesi lazım çünkü yapılablecek herşeyi söylemişler) sen o taktiği bana at ben editleyip sana dönerim.Ya da olmadı benim taktiği veririm
...
abi aynı problem bende de bende tüm orta saha kendi aralarında değişiyor hemde ben emir wermedenkafayı yiyeceğim çözen warsa söleyiwersin bi zahmet oyunu silip yeniden yüklemekte care olmuyor .....