1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Adam kendiliginden mevki degistiriyor !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Adam kendiliginden mevki degistiriyor !!!

Ya ben adamı orta saha oynatıorum ilerleyen dakikalarda bi bakıyorum adam tekrar forvete gitmis forvet oyuncusu orta sahaya gelmis hep böyle devam ediyor sebebini bilen varmı taktigide degistirdim yine aynısı oluyor

kardeş taktiklerde pozisyon deiştir diye bi özellik var..mesela sen forvetten bi oyuncuyla poziyon deiştirme komutu verdiysen ondan olabilir..

Konu "Genel Konular"a taşınmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by postman81
    kardeş taktiklerde pozisyon deiştir diye bi özellik var..mesela sen forvetten bi oyuncuyla poziyon deiştirme komutu verdiysen ondan olabilir..
    Kardes ben bu olayı bilmiyorum biraz acabilirmisin nasıl düzeltcem yani

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Kardes ben bu olayı bilmiyorum biraz acabilirmisin nasıl düzeltcem yani

eğer bunun gibiyse olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Pozisyonda degistirde kimse yok dior yani biriyle pozisyon deistirmio gözüküo ama oyunda kendiliginden de jong forvete gecio kuranyi orta sahaya gecio

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Pozisyonda degistirde kimse yok dior yani biriyle pozisyon deistirmio gözüküo ama oyunda kendiliginden de jong forvete gecio kuranyi orta sahaya gecio
    peki taktiklerde gözüküo mu deişiklik oyunda,yoksa maç esnasında mı deişiolar pozisyonu

versiyon kaçtı?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Adana_UA
    versiyon kaçtı?
    6.0.3
    Maç esnasında degisiyolar

bendede oluo ama ben zaten bilerek öle yapıorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ya aslında de jong gidio adamların defansı yıpratıo ama kuranyi orta sahada bi sey yapamıo

ßide bunun ne gibi bi faydası oluoki bi anatırsan sevinirim kardes bende kullanaym Ben istesemde kullanıom istemesemde

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

böyle birşeyi fm ilk defa görüyorum

Maç yarısında, sakatlanmada oyuncu değiştirmek istediğinde, oyuncuyu değiştiroysun confirm yani devam ediyosun sonra taktiğe bi bakıyosun ki orta sahaya koyduğun adam forvette diğer orta sahada garip bir şey olmuş..

Zamanında bendede olmuştu fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Yapman gereken çözümü bulana kadar adam değiştireceğin zaman confirm'e basmadan önce herşeyi kontrol etmen gerekir..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ermoon
    Maç yarısında, sakatlanmada oyuncu değiştirmek istediğinde, oyuncuyu değiştiroysun confirm yani devam ediyosun sonra taktiğe bi bakıyosun ki orta sahaya koyduğun adam forvette diğer orta sahada garip bir şey olmuş..

Zamanında bendede olmuştu fakat nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Yapman gereken çözümü bulana kadar adam değiştireceğin zaman confirm'e basmadan önce herşeyi kontrol etmen gerekir..
    İşte aynen böyle oluyo ve cok garip oluyor defansif orta saha oyuncum forvette gezerken santraforum orta sahada cırpınıo

o sorun bendede olmuşdu.....
    sorunu oyunu kaldırdım yeniden yüklemeleri yaptım ancak geçti...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

adamlardan birini serbest kulanıyorsan belki ondandır
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adamlardan birini serbest kullanıyorum ama bu yer degistiren oyuncu o oyuncu degil

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

heh kardes hani sen 1nci sayfada demistin "yer degistirme" secenegi kullanilmiyor diye yani...

tmm x futbolcuna oyle bi emir vermemissin ama yerini degistirdigi futbolcuyu yani xxx futbolcuya birkere bak bi onun pozisyon degistirme secenegi ne alemde

yani anliyacagin, hakan da bisey yok ama sen ali ye bir de bak belki onda vardir, ok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by yusufislam
    heh kardes hani sen 1nci sayfada demistin "yer degistirme" secenegi kullanilmiyor diye yani...

tmm x futbolcuna oyle bi emir vermemissin ama yerini degistirdigi futbolcuyu yani xxx futbolcuya birkere bak bi onun pozisyon degistirme secenegi ne alemde

yani anliyacagin, hakan da bisey yok ama sen ali ye bir de bak belki onda vardir, ok
    Hepsine baktım kardes hiçbirinde öyle bisey yok hepsinde yok diyor

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Ben sana diyorum olom adamlar seni sallamıyo .Arkdaşların söylediği bu kadar çözüme rağmen hala daha düzelmiyosa(ki düzelmesi lazım çünkü yapılablecek herşeyi söylemişler) sen o taktiği bana at ben editleyip sana dönerim.Ya da olmadı benim taktiği veririm ...

abi aynı problem bende de bende tüm orta saha kendi aralarında değişiyor hemde ben emir wermeden kafayı yiyeceğim çözen warsa söleyiwersin bi zahmet oyunu silip yeniden yüklemekte care olmuyor .....

Mesaj Yetkileri