1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Cafercan bende ama gözükmüyo ?

Question Cafercan bende ama gözükmüyo ?

arkadaşlar cafercan bende ama kadroda gözükmüyo ? acaba ben bi yanlışlıkmı yaptım yoksa oyundamı bi sorun var ?

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

6.03 mü Kullanıyosun

evet 6.0.3 kullanıyorum

Kardeş 18A ya baksana ordadır buyuk ıhtımalle..

18a ve 20a'da da yok bakmadığım yer kalmadı

Cafercanın profılıne gir... Sol tarafda gönder butonuna tıklayarak Ana kadroya gönder... Bakalım gelıcekmı Anakadroya.

zaten ss'da göründüğü gibi ana kadroda... ana kadrodan 20a ve 18 yaş altına alıyorum, ama alınmıyo

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

KOrjinal Kullanmıyorsan 6.03 ü Kaldır - Arkadaşlar Orjinal Kullananlar Yüklesin 6.03 ü Sonra Sorun Var Diosunuz

evet Ana kadroya göndermişsin Şimdi gördum... Kardeş garip bir durum ama.
    Oyuncunun profilinde hazırlık ve lig maçı oynadıgını gösterıyor Senmı oynattın? yedeklerde olsa ligde oynayamaz.. eger sende oynatmadıysan başka birine gitmiş olabilir.

sezon başından beri oynattım, sonra bjk'dan teklif geldi... daha sonra oyuncu teklifi kabul etmediğim için kızdı,üzüldü fln... sonra oyuncuyu 2-3 maç bulamayınca buraya yazdım

hımmm.. oyuncuyu Sakatlıgından dolayı evıne felan göndermedın demı? yoksa oyuncu Senın kadronda zaten oynatmışsında.

sakatlık problemi flnda yoktu walla... yardımlarınız için çok saolun acaba böyle kadroda yokken satıyımmı ? yok sa çok yazık olcak..?

Bak kardeş Satılık listesıne koy. kucuk bır takıma satmaya özen göster eğer gelecek sezon kadronda görmek istersen ucuz fıyata tekrar alabılırsın.

çok teşekkür ederim samanyolu kardeş, dediklerini deniycem

rica ederım.. keşke yardımcı olabılseydık ama acaip bir sorun

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Yaw Samanyolu Yazdım ya Oraya 6.03ten KaynaklanıyoDiye - Sen bi Kerede Şu Yamaları Savunmasan - Dediğim Doğru Sorun 6.03

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Kardeş sorunun çözümü burda aynı sorun bendede oldu cihan ilker ile bende gözüküyodu ama kadromda yoktu bende ona yeni sözleşme önerdim kabul etti we kadromda yer aldı. Sende öyle yaparsan kesinlikle düzelir çünkü ben 2 defa denedim 2sindede oldu.Hadi kolay gelsin.

Arkadaş filtere bak. Belki oradan kapmıştırsın.

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

bizim bi arkadaşta ta olmuştu çözemedik oyunun bi hatası galiba arkaadaştada joe cole gözükmüyordu chelsea de

Mesaj Yetkileri