en farklı galibiyetlerimin ikisi:
gs:5-fb:0(ali sami yen)
fb:1-gs:5[şükrü saraçoğlu)
EN BÜYÜK CİMBOMBOM...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
7-1 iyi skor; tebrik ederim.Originally Posted by Lim10
Ben geçen 4-0 yendim GS'yiAma SS yok. Yalan söyleyecek halimde yok zaten
![]()
Bjk aralarda yok. Hep farklı galibiyetler FB-GS maçlarında görülmüş![]()
BJK Yöneten cok nadir arkadaşımız var :S onlarda pek başarılı olamıyor sanırım Benımde dıkkatımı ceken bır Konu Bu.Originally Posted by cngnsry
Sen GS ile de BJK'yı farklı bir skorla geçebilirsin.Benim demek istediğim bu yaniOriginally Posted by SaMaNYoLu
Ama senin dediğinde elbet doğru
![]()
Ben gecıyordum ilk yarı 4-0 bıttı Ikıncı yarı defansıf oynattım Bjk fazla atmayım dıe nede olsa kardeş takım fazla gol rekorum FB de kalsın dedımOriginally Posted by cngnsry
![]()
Bu arada neden sadece derbiler için bu konuŞampiyonlar Ligi-UEFA vs. farklı skorlarda yazılabilir aslında
![]()
![]()
bjk-10 fb-3(2009)
fb-0 bjk-8 (2009)
gs-0 bjk-7(2011)
aslında buraya yazamayacağım kadar uzun ama şimdi işe gitmem gerekiyor gelince dewam ederim![]()
taktik ve antreman bolumundeki "kupalara ambago koyun" baslıgına bak ve gör arkadasım......Originally Posted by SaMaNYoLu
bir türk takımının elde edbilecegi en büyük basarılara besiktas ile imza attım...
ss'leri buraya koymayayım ben bak bi bence
Fb : 9-0 :Gs
Fb : 6-2 :Bjk
Fb : 7-5 :Gs (bu en gollü derbim oldu)
bjk 0- fb 5
gs 0 - fb 4 bunlar en farklı derbilerim yenildiklerim de var aslında farklı bi şekilde ama konu o diil be yawss ler yok çün kü iki sene oldu be
gs:6 fb:0
bayern munıh:7 b.Lewerkusen:1
inter:9 Lazio :1
kayserispor:5 erciyesspor:0![]()
Bence skorlar için elinizde SS varsa; ve bizlerle paylaşırsanız daha güzel olur![]()
valla ss ler vardı ama bulamıyom benim en farklı gs-9 fb-0 bide gs 10 bjk 2
Tebrikler gerçekten güzel skorlar..Originally Posted by Lim10
Galatasaray'ı Samiyende 7-1 yenmiştim ama ss leri elimde yok onun dışında Beşiktaşı 4-0 galibiyetim vardı.
Chelsea 5-0 Arsenal
Deplasman ve Şampiyonlar ligi yarı final ikinci ayağı idi.Finaldede Man Utd farklı bi skorla yendim ama skoru tam olarak hatırlıyamıyorm!
Fb:2 Gs:8![]()
Kadıköyde Feneri 7-1
İnönüde Beşiktaşı 7-0
ben fb ile gs yi bi keresinde 4-0 bikere 5-1 yenmiştim ikiside biri saracoğlu diğeri deplasman
bir gün herkes FENERBAHÇE'li olacak
Galatasaray 8-0 Fenerbahçe
Galatasaray 5-0 Trabzonspor
Roma 4-0 Milan
Not olarak Fenerbahçe ile maçımızda 2010 da falandık. FB o zaman berbattıAma yinede derbi sonuçta
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
lim10 iyii istatistikler ama hileyle yapılmış olmasın sakın??![]()
besiktas 9-2 fenerbahce
yalancı fatih ürek olsun gercek sölüorum b**
fb 6-gs 0......
Aramızda hepimiz hile yapmısızdır fakat bu forumda fm de hiç hile yapmayan biri varsa o da Lim10 dur. Kim ne kadar inanırsa inanır [Hile yapmısızdır derken tüm Cm,Fm oyunlarımızda yani mesela ben eskiden yenilince cıkar tekrar girerdim![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Originally Posted by spreew
Çok zekisin
.Yani bu kadar kişi saf, sen o kadar zekisinki sorma.Neyse sana yarım saat yok değilim bilmem ne diyemiycem.Sen logolarınla oynamaya dvm et FM sana göre değil
! Yanlız son bişey 2. ssyi aç bidaha bak.Beşiktaş tarafına sanırım orda farklı olan bişeyler var
.Herkezin görüpte senin göremediğin...
Gs = 7 Fb = 1
Gs = 8 Bjk = 2
Roma = 5 Milan = 1
Roma = 6 Juventus = 5 (çok gollü olduğundan koydum)
Ya böle skorlar hayali değil mi böle olunca bu oyunun zevki kalmıyoki.( gol 9 gol 10 gol var hatta bi arkadaş fb iken gsyi yenmiş ama fbden gol atanlar arasında necati ateş var yani.Nese ilginç skorlar yinede teşekkürler...