En iyi para birimi hangisidir beylerrr!!Sizin kullandığınız para birimini çok mrk ediorum.paylaşırsanız sewinirimm!![]()
En iyi para birimi hangisidir beylerrr!!Sizin kullandığınız para birimini çok mrk ediorum.paylaşırsanız sewinirimm!![]()
ben kesinlikle euro kullanırım
VALLA BENDE KESİNLİKLE EURO KULLANIYORUMOriginally Posted by yavuzselim_58
evet ben de euro kullanıyorum ilk başladığımdan beriOriginally Posted by pascal88
Oyuna ilk başladığımda, CM01/02 de dolarla oynadım ve öyle alıştım.Şuan zaten başka para birimiyle oynayamıyorum.Karıştırıom.Ama en iyi para birimi şu bu denemezki, kimin nasıl kolayına geliyo ve nasıl hoşlanıyosa onun için en iyi para birimi odur
...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
herkesin farklı kullandığı bir para birimi vardır.bende euro kullanırım sebebini bilmiom ama kullanıom...![]()
ben de CM 3 ten beriOriginally Posted by Lim10
pounddan başkası beni kesmez
En iyi para birimi $dolar'dır adı üzerinde dolar.
Bence E U R O Neden Dİye Sorarsan Daha Tatmİn Edİcİ Mesela 3 Mİlyon Pound Orda 6 Mİlyon Euro Daha Fazla Mİlyon Yazisi GÖrmekdaha GÜzel Ama Ytl Dekİ Mİlyon Sayisi Asiri
Dostum bence poud..çünkü piyasadaki en değerli paradır pound.o nedenle para işlerinde fazla sıfırla uğraşmıyorsun.küçük rakamlarla uğraşması diğerlerine göre daha kolay oluyor
ben ytl kulanıyorum çünkü diğer para birimlerinde aklım karışıyor
So what?
Saike
Arkadaşım benimde kafam pek basmıyor,eskiden beri tl ile oynarım ben...Originally Posted by semsi1991
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
aynenOriginally Posted by semsi1991
sana katılıyorum
ya bu nasıl bir soru sonuç olarak paraların birbirinden farkı yokki
Tayland Bahtı :d :d :d
Originally Posted by Adana_UA
bu espri kimden gelecek diye bekliyordum. seni tebrik ediyorum arkadaşım
Ben bu oyuna başladığımda daha euro yoktu piyasada biz de dolarla oynardık ve öle alıştık. şimdi de öle devam ediyorum ve çok mutluyum![]()
"YÜCE ATATÜRK"
yav soracak soru mu kalmadı kardeşim...
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$4
kesinlikle euroooooooooo
valla bende dolara alıştım ben de dolar kullanıorum..gerçek hayatta bile artık bi futbolcunun ne kadar pahalı olduğunu kaç milyon dolar olduğundan anlıosun
ben genellikle pound kullanırım cm01-02 den beri alışkanlık olmuş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taa en başından işe dolarla başlamışız o yüzden öle gidiyor ..
Euro4ever
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
euro kullanıyorum
ben pound ile başladım ama artık euro kullanıyorum daha iyi oluyor bence
ben pound u kullanıyorum hem fmscout da bildirilen para birimi ingiliz sterlini
dolar ile oynuyorum ama taylant bahtı ile oynayan çok arkadaşım var...
Konu ''En iyi para birimi hangisi ?'' başlığını alacağına; ''Hangi para birimini kullanıyorsunuz ?'' başlığını alsaydı daha iyi olurduSaçma geldi çünkü bana. Her neyse ben CM 01-02'den beri '$' kullanıyordum fakat şu son zamanlarda FM'de Türk Lirası kullanıyorum.
![]()
kesinlikle dolar $$$$$$$$$$$$$$$$