hemen soliyim ben r.dinhoyu 40 M gordum en fazla . Diorumki 60 lar 70 ler varmıdır acaba yorumlarınızı bekliyorum
hemen soliyim ben r.dinhoyu 40 M gordum en fazla . Diorumki 60 lar 70 ler varmıdır acaba yorumlarınızı bekliyorum
İbrahimovic 62 Mn gördüm ben de...
Ronaldinho 76 M dolar ama dolar/ euro olarak 62 adriano![]()
dünya borsalarına göre demekki adriano daha pahalıOriginally Posted by yavuzselim_58
![]()
Leo Messi 78 Milyon euro görmüştüm.
ewt ole oluyoOriginally Posted by sasanargiz
transfer rekorumu yoksa orjınal fiyatındandanmı bahsedıyorsunuz.
yok ya o öyle olmadı önceden dolarla oynuyordum ronaldinhoydu sonra euroya geçtim ronaldinhonun formu düştü 56 M € lara sonra adriano coştu 62 M€ oldu bir ibrahimoviç 63 M€ olmuştu ayrıca transfer rekoru Zinedine Zidane 86,5 Milyon Dolar Juventustan Real Madrid e![]()
transfer rekoru deil orjinal fiyat
bnde henry 80 mil dolar oldu ilk basta en pahalı oluo ama sonra bi ara düştü ama sonra gol kralı fln oldu cok deli oynuodu
haklısın ilk başlarda fiyatı çok yüksek sonra düşüyorOriginally Posted by anil26
![]()
ibrahiovic bi ara 76 mn € olmuştu
Ronaldinho 80mn€ olmuştu
ben de torresi görmüştüm 70 milyon dolar
Fernando Torres.Adamın türk lirası değeri 145trlyn.Artık bunu euro ya çevirdiğimizde 76mn euro falan ediyor....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ya sizde nasıl oynuyor bende en pahalı zlatan oluyor o da hep 52-53 milyon euro civarında onun dışında öyle ronaldinho 40 ile 45 arasında gidiyor bütün açtığım oyunlarda böyle
2009 dayım zlatan bende değeri en pahalı o 66M$
bende torres her mac nerdeyse 2 gol atıyor ama 90 trılyonda kaldı degerı 3 macıbn 2 sınde oynatıorum oynatmadıgım macta dusuo deger sanırım
messı cok yukselebılıo ama bıkerede 5 le oynasın anında 6 7 trılyon deger kaybedıo
ben en cok adrıano 120 tr gordum
bıde reyesı 35 tr ıken alıp bır senede 72 ye cıktıgını gordum daha da artarmı reyes bılemıorum oynayıp gorcem??
122 MN Fernando Torres
35 milyon £ - Zlatan Ibrahimovic
fernando tores 150m ytl![]()
Thiery Henry 80 M € gördüm
ben bi ara ronaldinho yu 79m görmüştüm
adriano 67 M €
Adriano 92 M$ olmuştu interi ben yönetiyordum.
sasha lakovenko 61 mn euro -adu 59 mn euro 2008 de bakmışdımm.![]()
ben en fazla henry i 42 milyon pound gordum
yaw tamamda adam ORJİNAL fiyat demiş bu orjinal fiyat oyunun ilk açıldığındaki fiyat demek oluo siz 2009 falanda bahsetmişsiniz
sehmus özer'i 62 milyona gördüm!!
böyle bir konuya ne gerek var oyuncu aramaya girerim oyunda en pahallı kim bakarım