1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Galatasaray'a Genel Bakış

Default Galatasaray'a Genel Bakış

Artık liglerin başlamasına bir hafta kala Galatasaray'ın durumunu değerlendirdiğim yazının bir kısmı aşağıdadır:

Sezon başlamak üzere ve Galatasaray ön libero hariç transferleri tamamladı. Oynanan Beşiktaş Süper Kupa finalinden sonra Galatasaray ile ilgili sezon öncesi bir yazı yazmaya karar verdim. Yazılacak aslında o kadar çok şey var ki nerden başlasam bilemiyorum.

Önce mevki mevki değerlendirmek istiyorum. Defansımız tam bir facia. Song ve Tolga daha tam anlamıyla iletişim kuramıyorlar ve sıkıntı çekiyorlar. Sağ kanatta kesinlikle ve kesinlikle Cihan oynamamalı çünkü ne tam bir bek ne tam bir kanat oyuncusu. Adam durdurma ve orta yapma kabiliyeti sıfır.

Yazının devamı için burayı tıklayın

Nesil
    2006

Bence defans için Tolga Song uyumunu biraz beklemelisin nede olsa yeni transfer ama galatasaryın sağ beki Song olsa Cihan yerinde daha yararlı olacağını düşünüyorum ön liberoya Appiah gibi bir oyuncu bulursa Galatasaray bence tutulmaz.

dediğim gibi uyum sorunu var o mevkide yoksa sorun yok

Takımımızda tamamen bir uyum sorunu var ve Anlam veremedıgım bir rahatılık var. Aynı takım geçen yıl dökturuyordu Bu Sene dökülüyorlar tüm bunlar 1 oyun kurucu eksıklıgındenmı? yoksa Geçen yılki Şampiyonlugun verdiği bir rahatlıkmı bilemıyorum... Sadece Şunu izlenımlerımden çıkardım Bu takım yeni Sezona hazır değil!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben de bi değerlendirme yapma istiyorum...

tolga bu sene çok yakacak başımızı...göreceği kartlarla hem de...

cihan kanat falan değil...

hasanı sola çekip sağda sabriyi oynatmak yerine solda sabriyi oynatan eric naptı anlamadım.

ergün anlamsız aşırtma paslarına devam etti...

necati de zerre kadar oyun zekası yok.11i haketmiyo.

ön libero almazsak ilk 3 sürpriz.

iliç-delgado-alex-marcelinho...anladınız siz...

yedek kulubüsende oyunu değiştirebilecek adam yok...

ferhat artık bu takıma girmeli ergün vasat bile değil...

ardayı yine kiralık verin demiş eric...bi uçarım ona burdan...

aydın şımarmış mı ne?

oh beeee....

geçmiş olsun yücel

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

saol abi ya...necati bu takımda ilk 11 oynarsa maça giden yücel top olsun...gitmeyi bırak izlemem bile...yığılıp ölcem sinirden ya.

Yücel'e harfiyen katılıyorum.

necati ve hakan anlaşamıyor ve necatide inanılmaz bir form düşüklüğü var. daha topu kontrol edemiyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by hurmet
    necati ve hakan anlaşamıyor
    abi necatinin yanına kimi koyarsan koy anlaşamaz.adam sadece kuvvetten ibaret ya.yok abi düşünemiyo adam...hakana acıyorum be...benim partnerim o olsa var yaaa...ölür müsün öldürür müsün...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya Galatasaray'ın pek iyi oyuncuları olmamasına rağmen, ligde 1. olup, üstün kadroya sahip olan Fener'i geride bırakmasına hayret ediyorum. İş nerde bitiyor acaba. Bu sene bakalım ne yapacaksınız? Takım iyi değil çünkü.. Sağol yazı için..

Burak bende satır satır değerlendirmelere cevap yazmak istiyorum.

Defans konusunda çok haklısın. Ama ben yinede Tolga'nın oynatılmasında gönüllü değilim. Yücel'inde dediği gibi çok canımızı yakar, çok kart görür bu adam. Bunun yanında sağ kanatta kesinlikle Uğur veya Arda ikilisine yer verilmeli. Orta alanda Song'un yanına artık Tomas veya Tolga yerleştirilecek başka çare yok. Sol kanada gelince. Ben o bölgede Ferhatı, Ergün'ü ve Orhan'ı beğenmiyorum. Ergün zaten anlatmaya gerek yok. Ferhat daha hazır değil. Orhan ise o da Tolga'nın değişik bir versiyonu. Ama işte maddi durum olmadığından o bölgeye transfer yapılamaz.

Ön libero konusunda tamamen katılıyorum. Vogel ile olacak iş değil. Genç adam alacaksın uzun yıllar senin o sorununu çözecek. Alacaksın Diarra'yı 5 yıllık imzalatacaksın tamam bitti bu iş..

Sağ ve Sol kanatlarımızda sorun yok. Hasan ve Carrusca yedeklerde Sabri ve Aydın kesinlikle katılıyorum Burak. İlic'in olduğu yere bakarsak. Bu saatten sonra satılıp o bölge için transfer arayışı çok zor olur. Ama illaki o bölgede kötü performans gösterirse oraya Carrusca çekip sol kanadı artık Aydın'a vermeyi tercih ederdim.

Forvet konusuna gelince. Burda söylemek istediğim bir kaç konu var. Öncelikle Hakan Şükür gerçekten Türkiye'nin en iyi golcülerinden biriydi. Benim için hala öyle fakat artık bir futbolcunun miladı dolması lazım. Aynı Ergün'de, Bülent'te ve Hakan Ünsal'da olduğu gibi. Diyeceksiniz ki geçen sene takımı kurtardı. Evet doğru ama artık bu sene yedekten çıkmaması gereklidir. Forvette eğer ilerleyen yıllarda maddi durum yaratılırsa, bitiricilik ve hava topuna hakim bir yabancı forvet transfer edilmelidir. Ama şimdilik Ümit Karan ve Hasan Kabze'yi tercih ederim ben. Artık gençlere daha fazla önem vermek lazım. Özellikle geçen sene kötü performans gösterip bu sene hazırlık maçlarında oynamayan adamların kadroda yer bulmasını istemem.

eray dediklerin doğru. Tolga gerçekten canımızı yakacak tipte bir oyuncu fakat adam markajı ve çevikliği tomastan çok daha iyi. Defansın solunu bende beğenmiyorum ama transfer yapılacağına orada ferhatı yetiştirip orhanla idare edebiliriz. Forvette ise mutlaka Ü.karan oynamalı yanına genelde bence necati -performansında bir değişiklik olursa - olamaz ise o zaman tek çare Şükür çünkü kabze yaklaşık bir 4-5 ay daha yok. Özgürcan ise daha çok forma şansı bulup geliştirilmeli.

Geçen sene Hasan Kabze her maçta girip kurtardığı için oynaması lazımdı ama doğru sakattı. Sol kanada zaten transfer yapılamayacağı için Orhan ve Ferhat ile idare edilecek. Ümit Karan'ın yanına Hakan Şükür'ü tavsiye etmiyorum yine hava toplarından şişerecekler oysa yerden oynayıp sonuca gitseler daha etkili olurlar. Artık bakacaz.. Haftaya ligler başlıyor. Belki Beşiktaş maçında kötü bir oyun sergiledik ama haftaya kadar bakarsınız ön libero alınır, tolga iyi oynar, carrusca yetiştirilir, sağ kanatta arda oynar keyfimiz yerine gelir

carruscadan çok umutluyum ve gerets dün yaptığı açıklamada bu kadroda değişiklikler olacak dedi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by hurmet
    gerets dün yaptığı açıklamada bu kadroda değişiklikler olacak dedi
    ayıp etmiş yaaa...

Necatının parneri Ümit Karan veya Hasan kabze olmalı. yoksa git gide kaybedıcez Onu.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

necatide var bi iş ama anlayabilmiş değil kimse, ya kendini toparlar ya da klübede kendine yer beğenir artık..
    cihana bu yürek 1 sezon daha dayanmaz valla..
    Chelo iş yapacak ama o kesin..
    göreceğiz bakalım neler olacak..

Umarım Gerets anlar Cihan'ı ve takımdan keser. Uğur ve Arda gibi mükemmel adamlar dururken Cihan'da kimmiş canım..

20. Default

Gerets Ardayı Beğenmemeiş Ve Yine Kiralık Gidecekmiş Duyduğuma Göre BEnce Yazık Eder..
    Defansta En İyisi Tomas-Tolga ve Sağda Song Diye Düşünüyorum..
    Ön Libero Mehmet İyi Ama Tecrübesiz,Ön Libero da AYhanı Denemişti ve İyi Oynamıştı Beşiktaş Maçında Niye Oynatmadı Anlamadım,Volkan da Düşünülebilir,Ama EN İyisi Oraya Yeni Kaliteli Bi Transfer..
    Sabri de Bana Göre İyi Bi Oyuncu Değil Onun Yerine Farklı Adamlar Düşünmek Lazım..Takımda En Hırslı Oyuncu Hasan Ama Bjk Maçında Vasattı..Hele Ortaları Berbattı..
    Ergün de Defansif Olarak Top Kapmada Falan İyiydi Ama Ofansif Şekilde Etkisiz Kaldı Ve Ortaları İyi Değildi..
    Forvette Çok Kötüydü,NEcati Başta Olmak Üzere Hakan da Formsuzdu..Sonradan Oyuna Giren Özgürcan da Gelecek İçin Umut Veriyo Bence..
    GAlatasaray Carruscanın Dahil Olmasıyla Bi de Ön Liberoyla Bence İyi İşler Yapar Ama Şuan Ki Durumu Pek İç AÇıcı Değildi..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

gerets ardayı kiralamak istiyordu yönetim karşı çıktı...gittikçe bu adam gözümden düşüyo...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gerets bu sene Arda'dan faydalanmazsa boşu boşuna kendi işini zorlaştırmış olur..

Şu an Cihan'dan çok daha iyi...

Önlibero takviyesi, Chelo'nun takıma girmesi, forvetteki sakatlıkların düzelmesiyle birlikte takım toparlanır diye düşünüyorum.

Kanımca forvetler iyileşene kadar Özgürcan ile Hakan Şükür oynamalı.. Özgürcan'a kesin şans verilmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by comandante
    ben de bi değerlendirme yapma istiyorum...

tolga bu sene çok yakacak başımızı...göreceği kartlarla hem de...

cihan kanat falan değil...

hasanı sola çekip sağda sabriyi oynatmak yerine solda sabriyi oynatan eric naptı anlamadım.

ergün anlamsız aşırtma paslarına devam etti...

necati de zerre kadar oyun zekası yok.11i haketmiyo.

ön libero almazsak ilk 3 sürpriz.

iliç-delgado-alex-marcelinho...anladınız siz...

yedek kulubüsende oyunu değiştirebilecek adam yok...

ferhat artık bu takıma girmeli ergün vasat bile değil...

ardayı yine kiralık verin demiş eric...bi uçarım ona burdan...

aydın şımarmış mı ne?

oh beeee....
    çoğu şeye katılıyorum ama bir tek "Aydın şımarmışmı ne "demene katılmıyorum.Solda adam yokken yinede aydını düşünmemesi genç oyuncuyu biraz yıprattı bence

Arda Ortasaha sag oynuyor orda ıhtıyacı yok hasan şaşımı oynatmıcak Sabriyimi En hayırlısı 1 sezon daha kiralanması.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

SAbri ilk çıktığı zamanlarçok umutluydum ama fıs çıktı sabri

arda sağ bek oyunuyor. asıl mevkisi sağ bek

arkadaşlar gs cihanı ergünü haka s. ü falan bıraksın artık koysun yerlerine ardayı uguru ferhatı hasan k. yi bi de gecç bi ön libero bu çocuklar en az onlar kadar oynar önemli olan kaynaşmaları

1- bence ergün artık futbolu bıraksın (ferhat dan yararlanılsın)
    2- sabri kesinlikle sol kanat olmamalısağ kanattan biri sola çekilecekse bu şaş olamalı çünkü daha önce sol da oynuyurdu
    3-gerets bu tip derbi maçlarında oyuncuları strese sokmamak için çok rahat davranıyor sanki sıradan bir maçmış gibi bundan vazgeçsin
    4-necati ya geri döndürülsün ya da yedek olsun
    5-gerets sezon başlarken hala kadroda kararsızlık yaşıyor bunu en kısa zamanda halletsin ...

Mesaj Yetkileri