1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Basinizdan gecen en ilginc olay... paylasin

Talking Basinizdan gecen en ilginc olay... paylasin

Basinizdan bu gune kadar gecen en ilginc olay neydi ?

Benim Videom;

Yanlış hatırlamıyorsam sene 1992 idi istanbul bağlarbaşı'da teyzemlerde evin bahçesinde öğlen yemeyi yiyorduk bağlarbaşını bilen arkadaşlar bilirler eskinen iett garajı vardı yolun aşağısı selamsız'a inerdi herneyse o sıra bir motorsiklet geçiyordu benim gözüm motorun zincirine takıldı sanki kitlenmişti 10 15 saniye öyle kalakaldım ve olan oldu zincir kırıldı hiç sesimi çıkartmadan yemeye devam ettim artık nazarmı dersiniz tesadüfmü bende bilemiyorum.

hahaha ya adamin zincirinde gozun kalmis be arkadas
    ne yaptin sen oyle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by r_a_z_o_r
    Yanlış hatırlamıyorsam sene 1992 idi istanbul bağlarbaşı'da teyzemlerde evin bahçesinde öğlen yemeyi yiyorduk bağlarbaşını bilen arkadaşlar bilirler eskinen iett garajı vardı yolun aşağısı selamsız'a inerdi herneyse o sıra bir motorsiklet geçiyordu benim gözüm motorun zincirine takıldı sanki kitlenmişti 10 15 saniye öyle kalakaldım ve olan oldu zincir kırıldı hiç sesimi çıkartmadan yemeye devam ettim artık nazarmı dersiniz tesadüfmü bende bilemiyorum.
    Tesadüf dicem ama tesadüfün bu kadarı da olmazki !

Tesadüfün Böylesi Denebilir..

Quote Originally Posted by lolwoahnice
    hahaha ya adamin zincirinde gozun kalmis be arkadas
    ne yaptin sen oyle
    ne alaka,zincirde gözmü kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerçekten ilginç bi olaymış abi. Kendini suçlu gibi hissetmişmiydin peki?
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by LaKe
    Gerçekten ilginç bi olaymış abi. Kendini suçlu gibi hissetmişmiydin peki?
    Evet suçlu hissetmiştim,ben bu konuyu sadece burda açıkladım kimseye anlatmamıştım bu olay benim başımdan geçen sadece biri daha neler var neler.

ne alaka,zincirde gözmü kalır.
    Ya basbayagi kalmis gozun iste adamin zincirinde wah wahhh

Evet suçlu hissetmiştim,ben bu konuyu sadece burda açıkladım kimseye anlatmamıştım bu olay benim başımdan geçen sadece biri daha neler var neler.
    Abi oburlerinide anlat hadi hadi bak heyecanlandim simdi

Mesaj Yetkileri