MERHABA ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİM Kİ BURADA TARAFGİRLİKTEN UZAK, ELİNİZDEN GELDİĞİNCE OBJEKTİF OLARAK YORUMLAR YAPMANIZ. (elbetteki yaptığınız sizin yorumlarınız olduğu için gerçek anlamda objektif olmayacaktır. benim anlatmak istediğim yorum yapmadan önce tuttuğunuz takımları bir tarafa koymanız)
Açıklama: hepimizin bildiği gibi, genellikle hafta sonları yayınlanan spor programlarında yorumlar yapan spor yazarlarımız çok fazla. hatta öyleki futbolu ya da hakemliği bırakan, hatta o dönemde çalışmayan teknik adamlar hemen bu programlar tarafından ekranlara yorumcu olarak çıkarılıyor. Tabii bu kadar bolluk içinde bazen çok komik, bazen de çok acınası durumlar ortaya çıkıyor. Ben de buradan hareketle bazı saptamalar yapabileceğimizi düşündüm.
ilk seçimler benden, gerisini de sizden bekliyorum...
* EN hitabet özürlüsü Gökmen Özdenak(kurduğu cümleler hep anlatım bozukluğu taşıyor. bazen cümlenin sonunu getiremiyor)
* EN alakasız yorum yapan Engin Verel (mesela dün akşam Ü. Özat'ın kırmızı kart görmesi ile ilgili : "ümit, sahanın solundan sağına koşarak geldiği için bu şekilde bir tepki vermiş olabilir")
* EN komplo senaristi Ahmet Çakar ( Denizli-FB maçında Giray Bulak için: "belki de Giray Bulak önümüzdeki hafta oynanacak olan Trabzon maçında FB'nin sahasını kapattırabilirmiyim diye bu tahrikleri yapmış olabilir)
.....
devamı sizlerden...