1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Genclestirme Yapan Varmi?

Default Genclestirme Yapan Varmi?

Hic Bir Avrupa Takimlarinizdan Genclestirme Operasyonu Yaptinzmi Eyer Yaptinissa Ornekler Ve Takimlar Trasnfermler Futbolcular Kimleri Aldniz Kimleri Sattiniz Orneklendiriseniz Iyi Olur Guzel Olur Hos Olur

ben fiorentinayla yapmıştım çok hoş bi duygu takımdan jorgensen fiore cejas lobont rigano pancaro brocchi gibi yıldız sayılabilecek adamları yollayıp yerlerine biglia bendtner kasper schimeikel messi hübchman ve vanden borreyi transfer etmiştim

Ben FenerbahÇede Sezon 2014-215 Te BÜtÜn Oyuncularimi Satip Yerİne 18 Alti Takimi KoymuŞtum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray'a geçtiğim zaman kadroda tecrübelilerden sadece Hasan Şaş ve Ümit Karan'ı tutuyorum. Diğer oyuncuları satıp yerine 20 yaş ve 20 yaş altı oyuncuları alıyorum. 3 yıl sonra da kupa koleksiyoncusu oluyorum.

fiorentinayla yaptım luca toniyi bile sattım takımın en yaşlısı 25 yaşında...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pariss
    Ben FenerbahÇede Sezon 2014-215 Te BÜtÜn Oyuncularimi Satip Yerİne 18 Alti Takimi KoymuŞtum
    ciddi mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bnde 2011de chelseaye yapmıstım 8pyuncuyu sattım lamparddan tutun terry e kadar ama pek faydalı olmuyo kardes size onerin yawas yawas yapın bi anda yapınca takım beklentisi falan dusuyo..

Kardeş bende Galtasarayla oynuyorum en fazla 23 yaşında adamım var

ben30 yaş üstü hiç bir oyuncu ile zati kolay kolay oynamamRONALDİNHO da dahil olmak üzere.
    4 sene doldurdum BARÇA ile yaş ort genelde 24 dü!!!
    FB de de 5 sene doldurdum onda da 24 dü genelde!!!
    BEN her zaman tecrübe yerine GENÇ oyuncu derim!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Ben yawai yawaş yapıyorum her sezon bakıyorum 1er 2şer werimsiz yaşlıları gönderiyorum genç we kaliteli topçular alıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

ben yapmadım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben bir Mİlan ile oynarken ilk sezon bütün oyuncuları satmıştım ufak paralara sonra adı sanı duyulmamış 17-18 yaşında adamlar almıştım baya zor olmuştu lig
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

her sezon sonunda en az bir ya da iki tane oynadıgım bütün takımlara genc oyuncu almısımdır ya da paf tan cıkarmısım dır...

gs ile ilk sezonum we en yaşlı futbolcum ugur yıldırım (23) genel ilk 11 adamlarım 88 we 87 li.. hengi takımı alsam yaş ortalamam 21'i geçmez.. bence böyle zevki cıkıyo bu arada ilk sezonda uefada final oynuyorum we ligde 3 hafta kaldı fenerden 3 puan öndeyim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

galatasarayda yaptım...ilk 3 yıl avrupada pek bi başarım olmadı ama şu anda kök söktürmeye başladım...başarım olmadı dediğim de uefada çeyrek final yarı final,şl de çeyrek final...3 lig şamp. 2 tk...

ilk 11 imin yaş ortalaması 22...

kaleci=libis andres arenas

defans=uğur uçar,svensson,agger,fabio santos

orta saha=mango,agüero,nuri,emre

forvet=uğur yıldırım,özgürcan...

altyapıdan 3 adam...daha yedeklerde de var...adamlar çok gelişti ve hepsinin talibi var...

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Yerli futbolcuysa yaşının çok büyük önemi yok ondan verim alabilmem önemli ama yabancı oyncuysa yaşına kesinlikle bakarım...

ben yeni oyun açtım galatasaray ı aldım tüm yabancılar ve bir çok oyuncuyu sattım hasan şaş,hakan şükür,ergün,hasan şaş ve diğeleri hepsini sattım nerdeyse elimde kalanlar sabri,hasan kabze,fevzi,aykut. tüm alt yapıyı A takıam taşıdım ve 18 yaşında 2 genç yabancı aldım ve 18-20 yaşlarında Türkiye liginden transfer yaptım.hayatımın en güzel oyunuydu.ligi 12. bitirdim.başka bir takım alıp aynı şey yine ya***am..

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

ben türk takımlarında yaparım ama avrupada yapmam

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben bir seferinde tüm adamları nerdeyse yolladım fazla etkilenmedim song ve mondragonu da yollayınca hayatım kaydı o oyunu sildim

ben milan 'da 2. sezonumda yapmıştım
    inzaghi,amoroso,cafu,maldini,costacurta,kaladze,di da ve gattuso gibi oyuncarı gönderip de jong,kerlon,mascherono,kompany,akinfeev,del horno gibi oyuncuları almıştım

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

benim bi arkadaşım bi kez yaşlılaştırma operasyonu yapmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by emir077
    benim bi arkadaşım bi kez yaşlılaştırma operasyonu yapmıştı
    :F D D:d