arkadaşlar barcelonaylayım ve sezon başı normal forma numaralarını dağıttım ancak şampiyonlar liginde benim verdigim forma numaralarını gıymıyolar hep pozisyon numaraları giyiyolar bunun bir ayarı var mı ?
arkadaşlar barcelonaylayım ve sezon başı normal forma numaralarını dağıttım ancak şampiyonlar liginde benim verdigim forma numaralarını gıymıyolar hep pozisyon numaraları giyiyolar bunun bir ayarı var mı ?
ben çok uğraştım düzeltmek için ama olmadıOriginally Posted by Vale
bazı takımlarda oluyor böyle mesela inter yanlış hatırlamıosam
hazırlık maçı gibi giyiniyolar
ayne öle giyiniolar evet düzelmz mi acaba ya
yaw arkadaşlar bendede bi sorun war barcada 25 den yukarı no werilmio napıyım![]()
Kardeş o düzeltilmiyo bende de oldu
o tamam şey o hep varda mesela dikkat ettim b takımdakilerede numara verilio onlar 25 üstü alıyor numaraları yani üstü vercegin adamı b'ye al![]()
İspanya liginde takımında sadece 25 futbolcunun adın ispanya federasyonuna bildiriyoprusun bu yüzden ispanya federasyonu takımlara 1-25 arası forma numaraları kullandırttırıyor
Numaraların avrupada 1-11 arasına dönüşmesinin nedenide transfer sezonunun bitimine kadar oyuncu listesinde değişiklik yapabilirsin
mesela bir futbolcu barcelonayydayken o mevkiye daha iyi bir adam alıp o adamı barcelona listesine yerleştirirsin boşluk olmadığı için diğer adamı barcelona b ye yollaman gerekmektedir
anladım gibi gibi![]()
Ama yinede saçmaaaaaaaaaaaaa......
25 futbolcu olayı İspanya Futbol Federasyonunun bi düzenlemesi.. Avrupa maçlarındaki forma numaralarının o şekilde olması da her hangi bi sorundan kaynaklanmıyo oyun o şekilde yapılmış ama o da federasyonun bi işi mi yoksa sherryy arkadaşımızın açıkladığı olay yüzünden yapımcıların mı böyle işine gelmiş yani gerçekte de öyle mi bilemem..
hımmmm.....
Portekiz ve ispanya liginde öyle oluyo
arkadaş en fazla 25 futbolcu oynatabiliyorsun o yüzden numaralr 25 e kadarOriginally Posted by ulumemo295
yanlış bilgiOriginally Posted by yavuzselim_58
bunun nedeni korsan yazılımlardAki hatalardır
barcelonada problem yaşaanıyosa interde yaşanmayabilir mesela.
bununla bi alakası yok,bir hatadan dolayı yapıyodur.6,03 yüklümü?Originally Posted by yavuzselim_58
sacma bisi ya gercekte öle bisi olmuo...
Originally Posted by anadolu184
aslında olyo ama cl de değil ben biliyorum bi kupa maçında messi 11 giuly 10 falan giymişlerdi
korsan yazılımlarla ne alakası var ki ?
Bana CL'de hiç olmamıştı. İlginç.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...