1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Galatasaray G-14'de, UEFA'ya tesadüf diyenlere yetermi??? =)

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Default Galatasaray G-14'de, UEFA'ya tesadüf diyenlere yetermi??? =)

Galatasaray Avrupa'nın en büyük 14 kulübünün oluşturduğu G-14 kuruluna Doğu Avrupadan çağrılan tek takım oldu. Yakında Galatasarayında dahil edilmesi ile G-18'e çıkarılacak olan kurum Avrupa futbolunun sürekli vaziyette gündemini belirleyecek. UEFA Kupasına tesadüf diyenler, acaba Galatasaray G-14'e de mi tesadüf eseri çağrıldı sorarım size?

ona da tesadüf derler ama 5-1 lik son destandan sonra hakkaten tesadüf olmadığını anlıyacaklardır..HERALDEEEE.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Default Re: Galatasaray G-14'de, UEFA'ya tesadüf diyenlere yetermi??

Quote Originally Posted by lostchild_1453
    Galatasaray Avrupa'nın en büyük 14 kulübünün oluşturduğu G-14 kuruluna Doğu Avrupadan çağrılan tek takım oldu. Yakında Galatasarayında dahil edilmesi ile G-18'e çıkarılacak olan kurum Avrupa futbolunun sürekli vaziyette gündemini belirleyecek. UEFA Kupasına tesadüf diyenler, acaba Galatasaray G-14'e de mi tesadüf eseri çağrıldı sorarım size?

kesin tesadüftür canım çağıcarak takım bulamamışlardır ondan çağırmışlardır.hatta rasgele Uefa ve Süper kupayı hiç yenilmeden aldılar bari bizde tesadüf eseri çağıralım demiişlerdir

aziz yıldırımın muhtemel demeci

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ah bu ülkemizde emeğe biraz saygı gösterilse... Galatasarayın ünü dünyaya yayılmış durumda, brezilyada bile bir çocuğun sırtında cimbom forması görmek mümkün... Sayın UEFA başkanı da Galatasaray taraftarı olduğunu belirtiyor ve bu kulübe olan sevgi ve saygısından bahsediyor...

Cimbom' un o yılki durumu ne olursa olsun kurra sonuçlarında diğer takımlar kendi gruplarına Galatasaray düştüğünü görünce tedirgin oluyorlar ve ne olursa olsun adı var deniliyor..

Dünya sıralamasında 1 numaraya oturan tek Türk Tankımı hatta balkanlardan ve asyadan bile yok... Bırakın 1 numarayı ilk 15' e bile girebilen yok..

Bunlarla gurur duyup "bunu bir Türk yaptı bizim de önümüzü açtı, sağolsunlar varolsunlar" diyeceklerine hala bahaneler üretiyorlar..

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Ah bu ülkemizde emeğe biraz saygı gösterilse... Galatasarayın ünü dünyaya yayılmış durumda, brezilyada bile bir çocuğun sırtında cimbom forması görmek mümkün... Sayın UEFA başkanı da Galatasaray taraftarı olduğunu belirtiyor ve bu kulübe olan sevgi ve saygısından bahsediyor...

Cimbom' un o yılki durumu ne olursa olsun kurra sonuçlarında diğer takımlar kendi gruplarına Galatasaray düştüğünü görünce tedirgin oluyorlar ve ne olursa olsun adı var deniliyor..

Dünya sıralamasında 1 numaraya oturan tek Türk Tankımı hatta balkanlardan ve asyadan bile yok... Bırakın 1 numarayı ilk 15' e bile girebilen yok..

Bunlarla gurur duyup "bunu bir Türk yaptı bizim de önümüzü açtı, sağolsunlar varolsunlar" diyeceklerine hala bahaneler üretiyorlar..
    şimdiiii AZIZ amca burayaaa yumruk havayaaaa!!

bizim aziz yıldırım harika yaw
    bir başkan bir takımı ancak bu kadar çekemez
    eğer fener şampiyon olursa aziz yıldırım 5-1 lik skora bile rastlantı diyebilir bence

ne rastlantı demesi
    YANLIŞLIKLA OLDU bile der be

ya onu bırak iftira bile atar
    şike falan adam tam manyak yaw
    YANLIŞLIKLA OLDU bile der be
    bak bu sözüne hasta oldum harika bir söz

ya nou camptan cimbom dan başka puan alarak dönene türk takımı var mı ya aziz

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

************* Her kim olursa olsun burada hakaret edilmeyi haketmiyor[Genghis_Khan]

allahın kıskanç adamı yaw bu adam çok kıskanç ya kendi takımı avrupa da bişey yapamadı galatasaraya çattı

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Fenerbahçe ne zaman tökezlese yada bir kaç konu gündemden silinmek istenirse, Aziz Yıldırımın meşhur politikasıdır, direk Gaşataraya'a çatar. Sonunda böyle komik hala düşmeyi de göze alıp

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bide şunu anlamıyorum yok 25 milyon, yok 38 milyon fenerbahçeli.... Ya nereye gitsem 10 kişiden 6-7' si cimbomlu çıkıyor nasıl oluyorda bu ülkede ençok onların taraftarı olduğunu idda edebiliyorlar aklım almıyor...

Neyse onu bunu bırakında bu hafta sonu kesinlikle galip gelmeliyiz, şampiyonluk için değil şampiyonlar ligi elden gidecek yoksa

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

senin gördüklerin tesadüfen cimcomlu olduklarını söylemişlerdir.kesin onlar fblidir

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ya da en olmadı, FB li olduklarını sölemeye utanmışlardır....

Tesadüfler Silsilesi Devam Edecek...

Nesil
    2005
    Yer
    Kadiköy'den :P

Quote Originally Posted by emirduman
    ben bi bjk 'li olarak size derby'de ve avrupa da ba$arilar diliyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by emirduman
    Koptum yav

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MRe
    yaw ne kadar centilmen bir taraftar arkadaşımız provo valla işallah yeneriz yaw

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Quote Originally Posted by MRe
    yaw ne kadar centilmen bir taraftar arkadaşımız provo valla işallah yeneriz yaw
    Volkan konuyu dağıtcam ama biraz puan bağışlasana geçmişlerinin hatrına. Şaka bir yana 30 bin küsür puanı yeni gördüm. Bu nedir böyle yahu ?

ee adam sizlere laf yetiştirecem diye az ugraşmadı
    bu kadar mesaja bu kadar puan normal

UEFA KUPASI VE SUPER KUPA TESADÜFSE DARISI DİĞER TAKIMLARIN BAŞINA

23. Default

Quote Originally Posted by partner
    ee adam sizlere laf yetiştirecem diye az ugraşmadı
    bu kadar mesaja bu kadar puan normal
    abi 30 bin puanı nasıl alırsın yaw zor olsa gerek ..ama bütün puanlar sana feda olsun volkan abi.bize nur topu gibi bi Türkçe FM bağışladığın için

Mesaj Yetkileri