Fatih Tekke gol kralı olur gibi
Fatih Tekke gol kralı olur gibi
Alex(maalesef)
bence fatih olur.gerçekten hakediyor.
bencede fatih hak ediyor ve o olur heralde......
bence alex (tabii maalesef ki)![]()
Fatih gol kralı olur artık.Alex aradaki farkı kapatamaz.
Fatih Tekke'yi eskiden kazma olarak degerlendirirdim ve onun hayatinda attigi ilk kafa golü'nü bize atmi$ olmasi sinir bozucuydu (her ne kadar bala da olsa) o mactan sonra "bazi otoriteler beni kafa golüne yatkin bulmuyorlardi atamaz diyorlardi , bugünkü golüm onlara armagan olsun" diye konu$mu$tu ve o sürekli kendini geli$tirdi ve Hakan $ükür'ün devri kapandi.. üzülerek söylüyorumki böyle o 1 efsane olarak kalacak hafizalarda ama Fatih cok fazlasiyla hakediyor bunu, Alex'in gol kralligi penaltidan olur olursa :P
gol kralı ben olmak isterdim amabu yıl fatih tekke ye ben kendim armağan ediyorum üzülüyorum niye beşiktas dan biri değil tabi bastan beri RIZA ÇALIMBAY olsaydı belki bugün beşiktas dan biri olobilirdi olsun alex olmasın da kim olursa olsun ama benim gönlüm fatih tekke den yana galiba fazla uzattım
![]()
kaptanonder; be$ikta$'a be$ikta$'li lazim trabzon'lu degil.. trabzon'dan ayrilirsa fatih ve bize gelirse(ki gelmez) ozaman ic sava$ cikar ayat aktug'un dedigi gibi.. Abdullah'la Ogün'ü hayin ilan etmediler bo$u bo$una fb'de.. bizim starimiz geliyor.. hemde kendi özümüzden PAF'tan Adem Büyük.. sanirim $imdi 27 yada 29 gole ula$ti PAF ligi'nde.. BJK TV'de yaptigi aciklamada da isim vermeyerek ve 17 ya$inda oldugunu söyleyerek onu yildiz yapicam diyerek onu gösterdi.. bence o bizim yeni nihatimiz olacak.. dünya yildizi be$ikta$'ta yeti$ir.. Nihat'ta oldugu gibi..
Bence F. Tekke olur gibime geliyo. Adam zaten hakedio. Ama inşallah Alex olur.
Alex benim p....i yesin
lütfen daha dikkatli mesajlar yazalım..