kimin gelmesini isterdiniz?!![]()
kimin gelmesini isterdiniz?!![]()
version 2'nin oldugu bi cd getiren herhangi birisinin gelmesini..![]()
![]()
sevdiğim kızın gelmesini tabiki ..........
angelina jolie ya da drew barrymore.hemen bi bardak çay ikram ederdim,sonra da onların filmlerinden oluşan golleksiyonumu gösterirdim.sonra bi kaç şey daha gösterirdim.![]()
[quote="11"]angelina jolie ya da drew barrymore.hemen bi bardak çay ikram ederdim,sonra da onların filmlerinden oluşan golleksiyonumu gösterirdim.sonra bi kaç şey daha gösterirdim.[/quote
]![]()
![]()
İzzet Altınmeşe![]()
![]()
![]()
Sevgilimin gelmeseni isterdim![]()
eyttt bee sende bendensin =))) , izzet altinme$e yazmi$ totti koptum wallaha =))))))Originally Posted by emirduman
kullandigin icon bile belli ediyor O'nun gelmesiniOriginally Posted by scream_of_niqht
ke$ke gelse bee.. ama hic $a$irtmadiki beni $imdi $a$irtsin.. gelsinde utandirsin beni bee ='((
ben nadide sultanın gelmesini isterdimyada petek dinçöz gelsin nirde onlar benden çoookk uzaklarda en iyisi sevgilim gelsin
![]()
zonguldak biraz ucta kaliyor tabii =)) haram'a milleti te$vik etme bakiyim :P
murat kosova gelsin 3 gün uyumadan futbol konuşalım.
Originally Posted by 11
![]()
=))))))
bencede cem köksal gelsin sabah akşam gitar çalalım.gitar hakkında bildii herşeyi öğretsin banaNE SUPER OLURDU BE![]()
![]()
![]()
*lol*
herkesin zevki farklı napalım![]()
![]()
bi$ey demiyorum canim sen takil =)
o gelmedikten sonra gelemedikten sonra kim gelmi$ ne önemi var.. ?
angelina jolie gelsin ve bi daha hiç bi yere gitmesin.. göndermem zaten...
ali koydu kariyi =))))) varmi olm delikanlilikta eve kiz kapatmak ? :P hahahaha . kötü bi niyetin yok sadece $ey yapican dimi hahahauhauhaa.. kopardin gece gece beni
Özhan Canaydın gelsin. "Genghis_Khan Bey ben bu işi (GS Bşk.) becerimiyorum, ben batırdım siz düzeltin" desin.
hemen çağırıyorum size![]()
![]()
erkeklerin bu kadar duygusal olduunu söleseler inanmasdım![]()
![]()
![]()
sezen cumhur önal gelsin![]()
çok duygusalızdır canım..
![]()
Evet sezen cumhur önal gelsin dünyanın en duygusal erkeki![]()
![]()
sözde duygusallık icraatte vahşi![]()
Originally Posted by 11
![]()
Güzel espri 11