Evet arkadaşlar,bende geleceğin en iyi sağ kanatlarını sizlerden duymak istiyorum.Bence Carlos Magno ve Rafinha bu kategoride aday...Ayrıca bugünkü boleslaw maçından sonra arda turan'da önemli aday...
Evet arkadaşlar,bende geleceğin en iyi sağ kanatlarını sizlerden duymak istiyorum.Bence Carlos Magno ve Rafinha bu kategoride aday...Ayrıca bugünkü boleslaw maçından sonra arda turan'da önemli aday...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
arda turan bir iki sene sonra super bir yildiz olacak benim kanimca
Bencede Carlos Mango çok iyi bir oyuncu. Deniz Baykara var oda Türkiye'nin geleceğidir.
bu tür konular mevcutttt
bencee ARDA TURAN
maicon.........
Deniz Baykara . Arda Turan . Nihat Kahveci .
carlos magno ve arda turan
deniz baykara,
yasin karaça,
carLos magno,
arda turan,
arda turan dunku macta cok güzel oynadi ve güzel oynunu 2 güzel golle susledi.bence necatinin yerine arda oynasa daha güzel
eduardo ratinho
amaral
carlos magno
rafinha
arda turan
ugur ucar
aydın yılmaz(AMR çalstırırsanız en iyisi o),
necati forvettt o yine oynar ama artık hasan sas zorOriginally Posted by life law
darijo srna buda AMR'de güzel oynuo.
carlos magno arda tutan bence
Carlos Magno, Rafinha, Whittaker, Parnaby...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
hüseyin kar genc cocuk karabükte
rafinha
deniz baykara
sabri sarıoğlu
Aaron Lennon
Rafinha,Deniz Baykara,Yasin Karaca
mikhail afanasiev(solda da süper)
Abi yasin karaça'nın neresi süper yaaaaa?Adam bende hiçbşeye yaramadı ya.
Başka bildiğiniz veya genç varmı?Bekliyorum.Büyük bir revizyon içirisindeyim de![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Carlos magno,Bojinov(Amr) Deniz Baykara,Okan Koç,Yasin karaca
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yasin karaca & arda
Quaresma Tabiki