-
11.Ağustos.2006, 13:50
Arda: Asla Şımarmam
Şımarmam
Üç yıl önce top topluyordum. Bugün taraftarın önündeyim. Bu benim için büyük bir gurur... İşçi bir babanın oğluyum. Benim şımarmam söz konusu olamaz. Yokluğun ne olduğunu iyi bilirim.
Mlada Boleslav karşılaşması bitti ama Arda Turan'ın muhteşem oyunu ve beceri dolu golleri daha uzun süre konuşulacak gibi. 30 Ocak 1987 doğumlu olan ve 12 yaşında sarı-kırmızılı kapıdan içeri adım atan genç yıldız, Şampiyonlar Ligi maçıyla kendini kanıtlamanın haklı gururunu yaşarken, Fotomaç'a yaptığı özel açıklamalarla da ne kadar mutevazı bir kişi
olduğunu gösterdi.
ÖZ ELEŞTİRİ YAPARIM
İşçi bir babanın oğlu olduğunu göğsünü gere gere söyleyen Arda Galatasaray'a sırılsıklam aşık olduğunu belirtirken, sözlerini şöyle sürdürdü: "İşçi bir babanın oğluyum. Onun için benim şımarmam söz konusu olamaz. Paranın nasıl kazanıldığını ve değerini çok iyi bilirim. Bunu zamanla herkes görecek. Her zaman öz eleştiri yaparım. Eksiklerimi bulmaya çalışırım. Bu alışkanlığım aynen sürecek."
FORMAM OLSUN YETER
Kulübede veya sahada olmasının önemli olmadığını ifade eden yıldız oyuncu, "Yeter ki Galatasaray forması üzerimde olsun onu taşıma şansı bulayım. Bu benim için çok önemli. 3 yıl önce idmanlarda top topluyordum. Bugün A takımda, taraftarların önündeyim. Alkışlanıyorum, bu müthiş bir gurur. Bundan sonra da Galatasaray'ın ayrılmaz bir parçası olmak için çok çalışacağım" şeklinde konuştu.
ZAFER ERTEM
Erik Gerets'e borcum var
Gerets'e kendisine güvendiği için teşekkür eden Arda, "Ona hep minnettar kalacağım" derken, genç oyuncular adına taraftara bir de mesaj gönderdi: "G.Saray'ı yılmadan sırtımızda taşıyacağız."
YÜRÜYE DUR ASLAN PARÇASI
-
11.Ağustos.2006, 17:44
mlada boleslav maçı arda ikinci golünü attıktan sonra tribünler"Bu taraftar seninle gurur duyuyor" sloganıyla inlemeye başladı
İşte ben o zaman tüm galatasaraylılara eski galatasaray ruhunun geri geldiğini gördüm
Arda mlada boleslav maçında oynadığı futbolla "carruscayı boşunamı aldık" dedirtircesine şahane bir futbol ortaya koydu
2. golü atabilecek bir adamda şahane bir futbol zekası olmalıdır.Arda o golü atarak bize nasıl bir futbol zekasına sahip olduğunu gösterdi
Bize düşen arda kötü de oynadığında ardaya sahip çıkmak.Gerets e düşende ardayı oynatmak
Neden bizim bir futbolcumuz dünyayı inletmesin.Messi diye bir adam çıktı 20 maç oynadı tüm dünya tanıyor şimdi bu adamı.Arda da mlada bolelav maçındaki oyunuyla bize ne kadar kaliteli bir futbolcu olacağının sinyalini verdi.Oyun tarzını ben figoya benzettim.İşte geleceğin figosu "Arda Turan"
"Bu Taraftar Seninle Gurur Duyuyor Hepde duyacak"
-
11.Ağustos.2006, 17:51
oooooo Arda Turan oleyy Arda Turan oleyy Arda Turan oleyyyy
maçtan sonraki röportajında da demişti "bir zamanlar Hakan ağabeyin toplarını topluyordum şimdi onunla birlikte oynuyorum, bu çok gurur verici bi olay" diye..
tebrikler Arda hep böyle devam edersin inşaallah..
Bu Taraftar Seninle Gurur Duyuyor..
-
11.Ağustos.2006, 17:52
arda çok yetenekli bi futbolcuu .şımarırsa futbol hayatı bozulurr
Mesaj Yetkileri