fm 2006 bence bi tutkudur ve bence tıryaki yapiyo ben onun için birakamiyorum sizin oyundan kopamama nedenleriniz neler arkadaslar???tesekkür ederm simdiden...
fm 2006 bence bi tutkudur ve bence tıryaki yapiyo ben onun için birakamiyorum sizin oyundan kopamama nedenleriniz neler arkadaslar???tesekkür ederm simdiden...
Kardeş içimizdeki futbol tutkusu,oyunun gerçekçiliği,boş vakit....çok şey sayılabilir...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
doru futboL tutkusu we oyunun gercekciLiği en buyuk etkenOriginally Posted by efl_25
ben ztn bı nete takıLıom bıde Fm oynuom
yemın edıom ewde en az 300-400 tane pc oyunum war ama hepsını kaLdırdım komurLuge hıc bırını oynamıom oynasamda 2 gun sonra sıkıLıom
bence bu anlatılmıyacak bişey
Oyunun gerçekçiliği ve takımımı daha ileri götürme isteği
FM anlatılmaz YAŞANIR. bu yüzden tercihimdir.
ben oyunu sıkılıp kapayınca aklımda onu alsam şöle olur fln die aklımda fm oynamaya devam ettiğimden kapadıktan 10 dk sora açıp yine oynuom
beklediim cevaplar geldi tesekkür ederim bende aynı sızın gibi dusunuyorum bu tutku insallah hiç bitmez...amiiin diyin
i$te Futbol Tutkusu + Oyun Cok Gercekci Kendinizi Gercek Bi Teknik Direktör gibi HissedebiLiyosunuz... Valla ben 24 saat nette Takılırdım Önceden Ama artık 1 2 saat nette Takılıorm Geri kaLAn Zamanlarda FM![]()
Başarısız bir takımı mümkün olan en üst düzeye getirme isteği,sonra profilimi yükselterek başka takımlardan başlarına geçmem için teklif alışım yani kısaca kendimi ve takımımı oyunda en üst düzeye getirme çabası beni bu oyuna bağlıyor.Ve en önemlisi de sanal olarak bile olsa ünlü bir insan olma duygusunu tadıyor olmak![]()
evet akılda fm oynamaya devam edio olmak kesinlikleOriginally Posted by ALİ_can
bndensinOriginally Posted by ataman5
![]()
![]()
Bence fm bir oyundan çok daha öte...
anlatırmaz yaşanır derler yaa![]()
Boş Zamanlarımı Dolduran Vazgeçilmez Bir Tutku
ali can anyi benim gibisin oynu kapatsam sonu aliym diyom geri aciyom 10-15 dk sonra gene aciyom ve oynyorum sonra yatakana biran ønce sabah olsa da oynu oynasam hata oynu saklyrum biyere gitimi
kucuk bir takımı alıp dunya takımı yapmak ve en iyi olmak arzusu
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
daha iyi bir oyun bulamamak
beni en etkileye yönü gerçekciliği ve diğer bütün oyunlardan faklı olması...
arkadaşın dediklerine aynen katılıyorumOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()
futbol tutkusu,takım yükseltmek, en zevkli yanı küçük bi takımı dünya klubü yapmak
futbol a$kı ve gercekci olması ...
kendimi gercek teknik direktormus gibi hissettiren ve gercek hayatıma yansıyan bi oyun turu oldugu icin...vazgecilmez tutkudur fm...
dünya nın bagımlılık yapan ilk ve tek oyunu abi bırakamıorum yaw annem kızıo sildirio ben yine yüklüorum napıyım
aynen senin yaşadıklarını yaşıyorumOriginally Posted by ALİ_can
![]()
herkesin dedikleri benim içinde geçerli ayrıyetten bilgisayarımda başka oyun yok.
oyunun gerçekçiliği ve futbol sevgisi
Benim her zamanımı dolduran vazgeçilmez bir tutku.Originally Posted by eser3131
tamamen bir tutkudur asla wazgeçemessin bu duyguyu sadece oynayan bilir