Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: en yararlı orta saha nasıldır?

Hybrid View

Default en yararlı orta saha nasıldır?

hadi böle bi soru herkes kendi görüşünü versin.bana göre yaratıcılığı çok yüksek adam çok iyidir.o zaman yaratıcılığını açtı adam duruo 1-2 saniye derinlemesine bi pas atıo orta sahadan santrafor un koşu yoluna o da hareketlenip gol atıo ama bunu yapması için hem yaratıcılığının hem de pasının yüksek olması lazım

bence en yararlı orta saha çok fonksiyonlu oynayabilen orta sahadır

bir taktiksel değşiikliğe gideceğin zaman oyuncu değiştirmeden bunu senin yapmana yardımcı olan orta sahadır

bkz. kaka,u.yıldırm...hasan şaş da olablr

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

ortasaha oyuncusunun uzun şut,pas, yaratıcılık ve özel yeteneğinin yüksek olursa yararlı olur
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eğer en ii mc soruyorsanız topu ii saklayıp kanatlara ve forvetlere ii pas atabilen adamdır..
    yani passing ve creativity ister
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

5. Default

bak abicim orta sahadaki adamın özel yetenek pas şut yaratıcılık bide dayanıklılık iyiyse ben o adama orta saha derim eger ole bi adam bulursanız kacırmayın orta saha yı ona emanet edin orta sahada tek onu oynatsanız bile yeter

Quote Originally Posted by niceray
    bak abicim orta sahadaki adamın özel yetenek pas şut yaratıcılık bide dayanıklılık iyiyse ben o adama orta saha derim eger ole bi adam bulursanız kacırmayın orta saha yı ona emanet edin orta sahada tek onu oynatsanız bile yeter
    bndensin

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

galatasarayda altan ın özellikleri çok iyi ( pas yaratıcılık şut v.b) ama hiç oynayamıyo

çok ta iyi değil 15 -16 onunkiler ama sen 18-19 hele hele 20 olan adam gör ağzın açık kalır

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

pas atma 17-20 arası
    yaratıcılık 17-20 arası
    kararlılık we karar werme15-20 arası
    özel yetenek: 17-20 arası
    takım oyunu 15-20 arası
    hızlanma we hız 15-20 üzeri olsa bana yeter ama böle oyuncu bulmakta zor.

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

iyi oyun kurup karşı atakları engelleyebiliyorsa ii dir.kanatları forveti sürekli beslemeli.hatta uzaktan ii şutlar atmalı

pas teknik orta top sürme hız hızlanma

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

İyi orta saha mücadeleci ve oyunu okuyabilen olmalıdır.Yeri geldiğinde gol,yeri geldiğinde assist yapmalıdır çünkü orta saha bir takımın bel kemiğidir.

topsuz alan yaratıcılık teknik önemli.bütün bunlar kimde var dusan djuric

Bana göre orta saha topu iyi saklamalı derinlemesine iyi paslar atabilmeli

zaten öle şeyleri yapması için kararlılık karar werme pas yaratıcılık olmalı.sanırım hepimizin hayalindeki orta saha aynı

Benim orta saham çok fonksiyonlu olmalı , uzaktan şut çekebilmeli ve top sürüşü 19-20 seviyesinde olmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

amc veya dmc den en az birinde uzman olan fakat her ikisinde de daha doğrusu hem ofansta hemde defansta iyi top oynayan takımı çekip çevirebilen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

en ii orta saha oyuncusu takımı,, toparlayan ofansif ve defansıf yonu olan,takımda gerçek kaptan olacak oyuncudur

oyunda en sevdiğim ortasaha oyuncusu kaleyi gördüğü yerden şut çekmeyecek tarzda olmalıdır.verdiği kısa veya uzun paslarla takımı yönlendirecek driplingleriyle adam eksiltip forvetlere pozisyon hazırlayacak

ozellikleri iyi olandır
    ne salak soru

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wendel3272
    ozellikleri iyi olandır
    ne salak soru
    o ne demek ya adam güzel bi soru sormuş o kadar kişi cevaplıyo herkes salak bi sen mi akıllısın ?soru hiç de aptal değil .

Quote Originally Posted by wendel3272
    ozellikleri iyi olandır
    ne salak soru
    hocam ayıp olmuyor mu? soruyu beğenmeyebilirsin ama hakaret etme hakkın yok

Quote Originally Posted by rectangle
    hocam ayıp olmuyor mu? soruyu beğenmeyebilirsin ama hakaret etme hakkın yok
    ok ozur
    guzel soru guzel

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aynen ya soru mantıklı bencede her futbolcunun ozelliği aynı değildir. guzel olanında ozelliği nedir bilmek lazımm

wendel uğrama olm foruma sn azıttın artık soru beğenmeme sanalkardeş e laf atmalar fln.yazma kardeşim bi daha benim konuma cvp

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

bence en iyi orta saha oyuncusu,presi,pası ve uzaktan şutları iyi olan adamdır.
    Bkz.mascherano'''''

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ortasaha oyuncusunda su 3 özellik iyi olsun daima iş yapar
    1.cesaret
    2.pas
    2.top kapma

ben ofansif oynayacaksa top kapmaya bakmam ama dm adamda ilk baktığım şeydir.dm için en ii adamlar mascherano,phillp cocu

orta sahaya juninho gb adam lazım orta sahayı kendi kontrolu altında tutabilen nadir oyunculardan biridir o süper pasları we akıl dolu zekası ayriyetten şutları we firikikleri 1 numara

öncelikle ilk göze çarpanlar pas yaratıcılık teknik uzunşut ve ben birde defansif özellikli olmasına çok dikkat ederim karşı takımın atakları henüz başlamadan topa sahip olup atağa kalkabilecek. Defansif derlen defansif orta sahadan bahsetmiyorum azcık ii olsun yeter mikel gibi mesela

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri