trabzonlu falan diilim ama trabzonsporun kalecilerine kızıyorum
cok kotuler
2. 3. ligde bile boyle amator kaleci ekibi yoq
sanki zarar için gelmişler trabzona
trabzonlu falan diilim ama trabzonsporun kalecilerine kızıyorum
cok kotuler
2. 3. ligde bile boyle amator kaleci ekibi yoq
sanki zarar için gelmişler trabzona
Şenol Güneş ten sora yaşanmaya başlandı bu sıkıntı... bi türlü sağlam kaleci bulamadılar...
abi takımda çok iyi oynayamıyor ki kaleciler de etkileniyor tabii bundan...
jefferson aslında cok iyi kaleci ama takıma uyum sağlayamıyor tolga ise glecekte iyi bir kaleci olabilir
abi sorun jefte degil gördünüz zaten gecen haftaki golü kurtarmak imkansıza yakın bişeydi ragıp hayatının sutunu cekti bu haftada penaltıdan atıldı kaleciler ne yapsın sorun defansta...
Bu arada Ankaraspor'daki Hakan sakatlanmış onun yerine Tolga'yı çağırmış Terim...
"YÜCE ATATÜRK"
evet santdradamı ne söylemişlerdi ama bu hazırlık macı gercek macta cagrılmaz...
Gerçekten Trbzon için kaleci olayı başlı başına bir sorun Keşke Antalya'ya gidfen Cordoba'yı Trabzon alsaydı çok faydalı olurdu
tolga çok iyi bir kalaeci ama siz de hak verirseniz trabzon gibi bir takımın kalesini korumak zor iştir
Tolga'nin fizigi cok zayif. Herhangi bir hava topunda topu kolaylikla elinden kaciracakmis gibi his veriyor. Guvenilir bir kaleci oldugunu dusundugumu soylesem yalan olur.
abi aynı his bende var işte her kaleye yönelen topta kesin yer diye düşünüyorum...
ya tolga çok iyi olurda geliştikçe fiziği çok kötü ya bi iki kere gördüm maçlarda adam küçücük ya...