benim fm scout ta pot.ability 200 ability 100 arkadaş nasıl olur yaa world class olduk kazanmadığımız kupa kalmadı hala ability 100.valla rezil oldum oyuncularıma.bacak kadar boyuyla irfan başaran bile benden daha yetenekliii.![]()
benim fm scout ta pot.ability 200 ability 100 arkadaş nasıl olur yaa world class olduk kazanmadığımız kupa kalmadı hala ability 100.valla rezil oldum oyuncularıma.bacak kadar boyuyla irfan başaran bile benden daha yetenekliii.![]()
nasıl bakılıyo...
benimki 108 olmuş gibi hatırlıom ama hiç emin diilim belki yanlış görmüşümdür
nasıl bakılıyodu ben de bi bakim![]()
Scouttan kayıtlı oyununu aç sonra kendini aratırsan bulursun (karakter uyumuna dikkat et)Originally Posted by zionnais
Vallahi benimkide 100
Kardeş bende baktım.Benim c.a. 103,p.a.200 oleeeeyy.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Benim 100 Potansiyel 200 Sen bakma potansiyel daha önemli çünkü oraya kadar çıkabiliyorsun...Yani en yukarı çıkma şansın süper..
Kardeş p.a. neredeyse her staffın 200 oluyor yaw![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
ben de baktım scout tan ben de 100 potansiyel 200 giğer menajerlar ile kıyasladım bi de ne göreyim alex ferguson ile yarışıyormuşum düzeltilmesi lazım ilk sezondan da olmaz ki ama böyle
benimde 100e200
benim de 100e200
beim pot 200 ama dieri 100
ama daha demin bi baktım carlo ancelottinin pot abilty si 188 ama kullanabildiği 153 yani potansiyelim ondan yüksek yuppiiii
bakiim hemen![]()
abi kusura bakma ama böyle bişeyi senden duyuyom saol
potential 200 öteki 100 başka şekilde oluyor mu ki ?
olan var....
arkadaslar ben nasıl bakıcam anlamadım
fm scout programını indirmen lazım sitede mevcut.
ability 100 pot. abilty 200
fm scout ne
benm de 101e200 olmus
kardes fm scout oyundakilerin ozelliklerini daha detaylı beklemden (yani arastırma için)gormeyi saglayan bi program ise yarıyo....Originally Posted by KnightBaris
benimde 100 e 200
Originally Posted by barcelos
kardes burda ability senin yetenegin 100 zaten standart bunu gelistirip gelisdirmedigini görebilirsin...
pot ability de senin gidebilecein ability oluyo yani en sonuna kadar gidersin en yüksek 200 oluyo...
age i zaten biliyosundur yaş
scout ratingde senin %kaç puan aldıgın oluyo
isteyen benden öğrenebilir
[email protected]
neyi ögrencez kardes??
scout programını kullanmayı bilmeyenler var onları diyorum.Originally Posted by alexx20fb
ok saol zaten bilmeyen soruyo burda acıklamayı buraya yapda herkes ogrensin
benimde 100 e 200 yaw