beyler benim transferlerim şunlar
![]()
ronaldinho
david beckham
tevez
fernando tores
makasi
ronaldo
roberto carlos
junınho
kaka
adriano
sizinkiler ne çok merak ettimde?
beyler benim transferlerim şunlar
![]()
ronaldinho
david beckham
tevez
fernando tores
makasi
ronaldo
roberto carlos
junınho
kaka
adriano
sizinkiler ne çok merak ettimde?
Kardeş iyi hoşta bunların hepsini nasıl aldın????
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Kardeş kusura bakma da ben bu kadar oyuncunun legal yollarla alınabileceğine inanmıyorum. Hangi takımı yönetiyorsun ?
yukarı yazılması gerekmektedir
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
chelsea yı yönetirse alır tabi![]()
o kadar para chelseadede yoktur...
Originally Posted by umutumut67
belki cheldeki tüm adamları satıp almıştıryada adicilik le almıştır
chelseadeydim ve sezon3 du takas da yaptım adam da kiraya verdim oyuncuda sattım
satıpta alırsa olur. ama bi ara chelsea ilede oynamıştım 100milyon bütcesi var ayrıyetten ronaldinho bana gelmemişti kulüpten ayrılmak istemiyodu...
Kardeş ilerleyen yıllarda gelebiliyorlar.Oyuna başladığımda gs ye gelen en iyi oyuncu carlos tevez iken,şimdi kaka...(2yıl)
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
çok verirsen oluyo yılın kontratını yaptım adam bir imza atcak 12 milyon alcaktı ama bu tek imza
bence cok gereksız transferler.yanı oyunun amacından sapmışsın bence
beyler sizin kadrolar diyodum yıldızlar kimler
hadi yaa harbidenmi...kaka geldimi....Originally Posted by efl_25
bunalrı oyuncu tartışma platformunda tartışman gerekir dostum
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
beyler cidden aldım ama bir arkadaşda yardım etti sağol sun adresim [email protected]
hangi takıma getirdin peki...
chelsea ye getirdim
olabilir o zaman...
Kardeş ciddiyim.Kaka geldi.Onun dışında gelebilecekler:Zlatan İbrahimovic,Cristiano Ronaldo,William Gallas,Robinho,Xabi Alonso,Andriy Shevchenko,Petr Cech,Raul...
Bunlar gelecek demiyorum.Sdece teklif yaptığımda gelebilecek oyuncuların bazıları...
Doğrudur hoca..Bende yine Chelsea'ya David Villa , Clerance Seedorf ve Sheva gibi küçük transferler yaptıydım..
![]()
aslanım limerick sonunda benden biri çıktı
ben bikeresinde Jo**uin c. ronaldo Totti J.Pernanbucano G.Heinze ricardo A.D'alessandro yu Arsenal e almıştım ama Editorden parayı yukseltmiştim
Arasıra zevk iin bende yapıyorum fakat o oyunu oynamıyorum.Yani kariyer olarak.Editör zevkli oluyor,oyun zevksiz o durumda....
oley be herkez burda profesionel
E abi profesyonel olmak lazım da.Öbür türlü olmuyor.YAŞASIN PROFESYONELLİKOriginally Posted by ra***
![]()
bende 2007 deyim inş. getiririmOriginally Posted by efl_25
Başarılı olursan tıpış tıpış geliyorlar kardeş....Bu adamlara ayrıca:
Ashley Cole,Francesc Fabregas,Jose A.Reyes,Didier Drogba,Robin Van Persie,Michael Essien ekleyebilirim.Bide kardeş sana 2007 deyim demiştim.Şaşırmışım ben 2008 deyim şu an...
yaşasın professionellik
drogba banada gelebiliyo...