Selamlar,
Rep verirken, mesaj atarken, forumda dolaşırken sık sık logout oluyorum kendi kendine. Sorun benden mi kaynaklanıyor? Tarayıcım Firefox.
Yardımcı olursanız sevinirim adminler.
Selamlar,
Rep verirken, mesaj atarken, forumda dolaşırken sık sık logout oluyorum kendi kendine. Sorun benden mi kaynaklanıyor? Tarayıcım Firefox.
Yardımcı olursanız sevinirim adminler.
bende hiç olmadı bu sorun. explorerı değiştir bakalım mesela mozilla firefox güzel bi onu indirip dene.
Zaten Firefox kullanıyorum, mesajda da belirttim.
avant veya normal explorer a dön problem firefoxta olabilir
hmm bende olmuyo o dediğim gibi. normal explorer da oluyomu bu sorun.
bendede olmuyo explorer kullanıyorum
Explorer'ın sekme özelliği yok, dolayısıyla kullanımı rahat değil. Firefox'taki bu sorun düzeltilirse adminler tarafından sevinirim, zira tek kullanan ben değilim, milyonlarca Firefox kullanıcıs mevcut.
walla firefox da tek sorun sende sanırım
ama yok biri daha warmış
Valla bende Firefox kullanıyorum aynı dertten bende muzdarip'im sekmesiz browser kullanamıyorum abi.
Bende firefox kullanıorm,sorun yok![]()
Benim Firefox'da da bu sorun yok..
Benim tarayıcı da Firefox.Benimde böyle bir sorunum yok.
Merhaba, forumun yoğun olduğu saatlerde belki bu tip durumlar yaşanabimektedir. fakat bu da sık sık yaşanacak şekilde olmamaktadır. Logout problemlerinden tamamıyla arınabilmek için Beni hatırla seçeneğini seçerek login olmanızı öneririz.Originally Posted by eGowiCh
bendede oluyor yaw explorer kullanıyorum...
Zaten "Beni Hatırla" seçeneğini seçip login oluyorum, bir topic açıyorum, tak diye logout olmuş :S Sık sık derken, mesela bugün akşam sık sık oldum, ama gece hiç yok. Zaman zaman oluyor yani, ama ard arda oluyor olduğu zaman da.
O zaman senin ayarların ile ilgili bir problem var. Cookie - çerez ayarlarını kontrol etmeni öneririm.