1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: F.Bahçeli taraftar tribünden düştü

Nesil
    2006

Default F.Bahçeli taraftar tribünden düştü

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda, maraton üst tribününden, alt tribüne düşen bir taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Statta anons yapılarak, ambülansın maraton tribünün altına gitmesi istendi. Ambülansın gelmesi gecikince, taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.
    Adamın düşme nedeni başka birinsinden duydum 1 şişe Cin içmesi ve üstene Rakı içerek çok fazla alkol almasından kaynaklandığını söyledi. Artık ne kadar doğru bilmiyorum.

allahım ne adamlar var ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eee cin işte çarpar adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

böle bişey ancak bi gerizekalıdan beklenir zate
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

cinn hee nasıl girebiliyorki stada o haliyle

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

cin öyle çarpar adamı işte

S-B-Z Misafir

gerçekten öyleyse çok güzel olmuş.Allahın parmağımı varda gözünü oysun.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

O kadar alkollü birini nasıl içeri alıyorlar peki ?
    Adam stadın içine alkolle girmediğine göre, muhtemelen kapıda aşırı alkollü olduğunun belli olması gerekiyordu. Sözüm meclisten dışarı

Nesil
    2006

Arkadaşlar herhangibi bir gerçek kanıt yok ama düşen kişinin tanıdığından duydum hatta sabah acıbadem hastanesinde ziyarete gitmiş. Zaten ya düşmesi için ordan ya böyle alkollü olacak yada birisi itecek başka ihtimali yok birde maratona girenleri kale arkasına girenler kadar dikkat etmiyorlar o yüzden fazla anlamamışlardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Pardon maraton tribün kısmına dikkat etmemişim.
    Çözemediğim o kadar içmiş madem neden maça gelmiş, ne anlayabilirdi ki maçtan ?

İngilizler de maçlara hep içip giriolar ama onlara bişi olmuyo... be adam madem içki içip gitçektin neden maraton üstte gittin kombine dendir gitsene açık tribüne alt kısma... ama ALLAH tan sağlık durumu iyimiş orda düşüpde iyi olması gerçekten ilginç...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

öyle tahmin ediyorum ki statta da içmiş olabilir. çünkü bildiğim kadarıyla maraton tribününde içki satılıyor. yoksa locadamı ? orasını tam bilmiyorum. ama içkinin verildiğini biliyorum. sadece şükrü saraçoğlunda değil çoğu statta veriliyor. arkadaşın kendi sapıtması diyebiliriz. canına susamış heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    öyle tahmin ediyorum ki statta da içmiş olabilir. çünkü bildiğim kadarıyla maraton tribününde içki satılıyor. yoksa locadamı ? orasını tam bilmiyorum. ama içkinin verildiğini biliyorum. sadece şükrü saraçoğlunda değil çoğu statta veriliyor. arkadaşın kendi sapıtması diyebiliriz. canına susamış heralde.
    içki servisi protokol ve localarda var sadece nerdenmi biliyorum çünkü diğer tribünlerin hepsinde maç izledim hiç içki satan biri yada satılan bir yer görmedim

Nesil
    2006

Ben bana söyleyenin yalancısıyım ama stadda içki satılıyor babamlar genelde izlemeye gidiyorlar maraton alta ve orada içebiliyorlar.

içersen bu kadar yapışırsın yere

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

yurdum insanı işteDDD

abi adma kafayı çekecek alem yapacak orada sonnra staddan düşecek onu da biz mi düşünecez. adma gibi adam olsaydı ayık kafayla izleseydi maçı...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

ölmüşmü ?
    Allah akıl versin

Quote Originally Posted by dnz498
    ölmüşmü ?
    Allah akıl versin

yok bi iki yer kırılmışta ordan düşüp ölmemesi gerçekten imkansız Allah istemedimi öldürmüyo işte... geçmiş olsn

Mesaj Yetkileri