arkadaşlar kayıtlı oyun editörünü nerden açıp nerden kullanıcam yardım eder misiniz
arkadaşlar kayıtlı oyun editörünü nerden açıp nerden kullanıcam yardım eder misiniz
beyler bende bilmiyorum birisi bu konu da beni ve Ronnie ye açıklayabilir mi?
Arkadaş kayıtlı oyun editörünü sormuş sen kayıtlı oyunlardaki gereksiz bilgileri silip oyunu hızlandıran programın linkini vermişsin .Originally Posted by umutumut67
Ronie sana gelince eğer editörü yüklediysen zaten açıklaması vardır yoksa da yüklediğin dizinden exe dosyası olana tıklarsın ...
anlamadım editör zaten oyunu yüklediğinde o da yüklenmio mu hani .../sports interactive/fm2006/editör ü demiyor musun,kayıtlı oyun editörünü nasıl aççam nasıl kullanıcam tarif edebilir misiniz
Evet oyun yüklediğinde o da yükleniyor . Fakat eğer kayıtlı oyunlarında değişiklik yapmak istiyosan onu kullanamazsın . Onun için farklı editörler var .. Yani oyunda yüklenen editörde değişiklik yaparsan bunları oyuna aktarabilmem için yeni oyun açman lazım ... Sen kayıtlı oyununda mı değişiklik yapmak istiyorsun ?Originally Posted by ronnie91
c/program files/sports interactive/football manager 2006 /fm data editor'e gir .
sol üst köşede file var ordan load databaseyi ordan da server db'yi aç!!bekle bekle bekle ve editörün kontrol bölümündesin bu kadar basid
arkadasım kayıtlı demiş sen kayıttan önce ki programı sölüyon
dosyayı indirebilsem ben açıklayacam
ama rapid kırık link veriyor
yokmu bizi bu rapidten kurtaracak bir dahi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya verilen linklerden kırık link hatası alıyorum
biri bana başka bir adres versin sportal linkide cevap olmuyor ban
Last edited by k.telli : 31.Ağustos.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)