1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kayıtlı oyun editörü

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Question Kayıtlı oyun editörü

arkadaşlar kayıtlı oyun editörünü nerden açıp nerden kullanıcam yardım eder misiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler bende bilmiyorum birisi bu konu da beni ve Ronnie ye açıklayabilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Arkadaş kayıtlı oyun editörünü sormuş sen kayıtlı oyunlardaki gereksiz bilgileri silip oyunu hızlandıran programın linkini vermişsin .

Ronie sana gelince eğer editörü yüklediysen zaten açıklaması vardır yoksa da yüklediğin dizinden exe dosyası olana tıklarsın ...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

anlamadım editör zaten oyunu yüklediğinde o da yüklenmio mu hani .../sports interactive/fm2006/editör ü demiyor musun,kayıtlı oyun editörünü nasıl aççam nasıl kullanıcam tarif edebilir misiniz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ronnie91
    anlamadım editör zaten oyunu yüklediğinde o da yüklenmio mu hani .../sports interactive/fm2006/editör ü demiyor musun,kayıtlı oyun editörünü nasıl aççam nasıl kullanıcam tarif edebilir misiniz
    Evet oyun yüklediğinde o da yükleniyor . Fakat eğer kayıtlı oyunlarında değişiklik yapmak istiyosan onu kullanamazsın . Onun için farklı editörler var .. Yani oyunda yüklenen editörde değişiklik yaparsan bunları oyuna aktarabilmem için yeni oyun açman lazım ... Sen kayıtlı oyununda mı değişiklik yapmak istiyorsun ?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

c/program files/sports interactive/football manager 2006 /fm data editor'e gir .
    sol üst köşede file var ordan load databaseyi ordan da server db'yi aç!!bekle bekle bekle ve editörün kontrol bölümündesin bu kadar basi d

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

arkadasım kayıtlı demiş sen kayıttan önce ki programı sölüyon

10. Default

dosyayı indirebilsem ben açıklayacam
    ama rapid kırık link veriyor
    yokmu bizi bu rapidten kurtaracak bir dahi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya verilen linklerden kırık link hatası alıyorum
    biri bana başka bir adres versin sportal linkide cevap olmuyor ban
    Last edited by k.telli : 31.Ağustos.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri