Arkadaşlar yarın Fm 2006 alacamda ben bugüne kadar hep cm oynadım.Sizce nasıl bir oyun beni bilgilendirirseniz sevinirim.Yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Arkadaşlar yarın Fm 2006 alacamda ben bugüne kadar hep cm oynadım.Sizce nasıl bir oyun beni bilgilendirirseniz sevinirim.Yorum yapan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
bnde eskiden cmci(99-00/01-02) olduğum için fm ye soğuk bakıyodum ama özellikle cm 5i gördükten sonra bnce fm daha ii ztn oyuna rahatça alışırsın bnce
iyi bir cm 'ciysen kolay adapte olursun sonucta ikiside menejerlik oyunu
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Kardeş cm yi iyi oynuyosan bunu da iyi oynarsın
Abi fm 1.numaradır.CM ci isen çabuk alışırsın...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Abi fm 1.numaradır.CM ci isen çabuk alışırsın...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
sağolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için![]()
hemen al !! GÖZÜNÜ KIRPMADAN !!![]()
Bilinen en mükemmel menajerlik oyunu
al ve türksportal da gördüğün bütün yamaları yükle..![]()
![]()
adam oyun hakkında bilgi istio siz al dionuz yaa bak arkadaşım cm ile aynı nerdeyse haberler daha güncel sakatlıkta doktora gönderebiliyosun maç motoru daha ii vs.vs. özellikler var kesinlikle al tabi yüklemede sorunlar olabilir yükledikten sonra rahatlarsın
tamam arkadaşlar sizimi kıracam alalım bakalım![]()
kardeş emin ol seveceksin çünkü bunca insan boşa oynamıyo heralde
Peki önereceğiniz yama,update veya skin varmı ? Varsa linklerini verseniz çok memnun olurum.Teşekkürler.