1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Arkadaşlar Neleri Yüklemem Gerek?

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

Default Arkadaşlar Neleri Yüklemem Gerek?

Arkdaşlar ben footbal manager 2006 cdsini daha biraz önce aldım.2 yıldır oynamıorm oyunu.Şimdi siteye şöyle bi baktım gerçekten çok fazla dosya ve yama var ama hepsi gerekli değil galiba,bana oyunun türkçe olması ve güncel transferlerin olması için gerekli olan yama dosyalarının linklerini verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Kardeş Offguard upload yaması var onu indir.Arkadaşımız bütün güncellemeleri yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

Peki sanal kardeş teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ayrıca versiyon içinde 603 datalıyı indirmeni öneririm bunun yanında indirdiğim graffik pack ve face pack'ler oyuna renk katar

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

Ben şimdi 6.0.3 datalıyı kurdum,birde turkce fm v2.0 ı kurdum şimdi arkadaşın yüklemiş olduğu patchide kurduktan sonra başka gerekli olan patch kalıo mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş ztn hepsi snn zevkine kalmış forma,logo,grafik,skin paketeleride indirebilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

Ya beyler çok oldum biliorm ama bu turkce yama v 2.0 ı çalıştırıorm.Turkce Fm Çalıştır Diorm oyunu yüklediim klasörü tıkladım.Tam update ederken şu hatayı Verior. Run Time-error '76':Path Not found
    Bilgisi olan varsa .yardımcı olabilr mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bak öncelikle;

Sigames'in çıkarmış olduğu 6.0.3 yamasını indir. Sonra Türkçe v 2.0 'ı indir. Daha sonra Skin bölümüne gir ve istediğin skini indir. Bu arada Face Pack, Logo, Forma gibi şeylere de bak ve onları da indir. Hepsini nereye atacağın yazıyor. Kolay gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli

........................

sorunu çözdüm tmm

bizede sölesene sorunu nası çözdün? 6.0.3 yamasını da indir dim yukledim olmadı

arkadaşlar bu 6.0.3 u nereye kuracağız bana yardım edın

Quote Originally Posted by AtayH View Post
    Ya beyler çok oldum biliorm ama bu turkce yama v 2.0 ı çalıştırıorm.Turkce Fm Çalıştır Diorm oyunu yüklediim klasörü tıkladım.Tam update ederken şu hatayı Verior. Run Time-error '76':Path Not found
    Bilgisi olan varsa .yardımcı olabilr mi ?
    orda ayarlara girip fm 2006 klosörünü seçtin mi

Mesaj Yetkileri