Arkadaşlar Fm 2006 da tatile gittinizmi hiç ?
Arkadaşlar Fm 2006 da tatile gittinizmi hiç ?
oooooooo çok fazla belki canaydın bir yıldız transfer eder diye gs ile 100 günlük tatile çıkmıştım
Ben babamla oynadığım için genelde onu tatile çıkarıyoruz.Gelince takımı düzenletiyo transfer yapıp yine tatile yolluyoruz![]()
ehuehehehue![]()
ben sürüyyle baktım gelecek maca kadar tatil![]()
bende 2 gol farktan sonra tatil
hiç çıkmadım daha takımı yalnız bırakmaya gelmiyo
Ben garanti gördüğüm maçlarda TATİLE HAVAİYE gidiyorum![]()
tatile pek cıkmıyorum ancak sampiyonluk garanti olunca cıkıyorum pincoloni sonuncularla bile berabere kalıyo beni deli edio
ben genelde gelcek maça kadar çıkıorum bide şampiyoluk garantiyse öle çıkıom
basit maçlarda tatile gidiom
ben tatile cıkıyorum yemek yiyip geliyorum
Sevgili crespo009 kardeşim yazık olmus![]()
ben genelde hazırlık devresinde tatile giderim bide sezon bitimine çok varkeneğer şampiyonluğu garantilemişsem o zaman gidiyorum
ehueheheuOriginally Posted by Crazy_boys
bende maiami ye gidiyorum
Futbolcu bulup getiriyom
![]()
şu an bile tatildeyim benim amacım yıl gitmek şu an da 2 şanpiyonluğum var real madrid beni istiyo ama gitmiyeceğim
hangi takımın başındasın ?
diğer maça kdr tatile çıokıyorm..daha ısa sürede bitiyo..bide şampiyonluğu garantilediysem tatile çıkarım..
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
Aynen bende öyle yapıyom vallaOriginally Posted by deadlausfb1907
![]()
Ben de pek fazla çıkmam ne olur ne olmaz
genellikle tatile çıkıyorum.önemli maç yoksa
Ben gitmeyi sevmiyorum çünkü gittiğim zaman bir olay oluyor anında müdahale edemiyorum veya oyuncuma teklif yapıyorlar bunun gibi durumlar çok fazla oluyor.
Kesinlikle hiç kullanmıyorum bu özelliği. Eğer istifa ettiysem belki kullanabilirim bir takım bulana kadar ama bir takımım varsa asla gitmem. Hele maç içersinde tatil asla.
Gerçekte TD 3-0 oldu ben gidiyorum diyor mu? Ben de böyle düşünüyorum ve hiç tatili kullanmıyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
Yorumun için sağol serkan abi.![]()
tabiki tatile çıkyorum her maçı öyle oynamak ölüm oluyor yoksa
Lig Mayısın ortası gibim bittiginde Temmuzdan 5 gün önceye kadar...
zor maclarda tatıle cıkııom asıstan ıı olunja yoo genelde oyunn zewkı kalmadıınıda tanınmıs adam kalmadıın da 2010 gıbı felan tatıle gıdıom35 aylıgına transfer sezonlarında gerı donuom
oyundan sIkIldigim zaman tatile gidiyorum![]()
Şampiyon olduktan sonra 2 hafta gitmiştim son defa