BENCE RIZA HOCA
BENCE RIZA HOCA
koskoca takımda tek birkişi başarılı olunca seçmek de kolay oluyo.tabiki rıza hoca
yanlış yere açmışsın konuyu arkadaşım.
bence ibrahim akin
konuyu futbol bölümüne taşıyorum
aytekin
benım sececegım sıkkı ve en onemlı sıkkı koymamıssın!!!!!!!!!11![]()
f)Hiçbiri(bu sezon bjk de kımse basarılı deıl)![]()
![]()
![]()
![]()
pasamatexas konuyu kimin açtığına bile bakmadan direkt besiktas 67 açmıştır diye ona hitap ediyorsun![]()
. bakıyorumda çoğu yerden hep siz çıkıyorsunuz. site yöneticilerinin sizi mesaj sayınıza bakarak değerlendireceğini sanıyorsanız yanılırsınız
Bu forumda önemli olan ne kadar mesaj gönderdiğiniz değil foruma ve üye arkadaşlara ne kadar olumlu katkı yaptığınızdır. Bundan sonra bu konuya dikkat ederseniz çok mutlu olurum.
![]()
Genghis_Khan,kesınlıkle msj sayısını arttırmak gıbı bı hedefım yok!!pasamatexas konuyu kimin açtığına bile bakmadan direkt besiktas 67 açmıştır diye ona hitap ediyorsun . bakıyorumda çoğu yerden hep siz çıkıyorsunuz. site yöneticilerinin sizi mesaj sayınıza bakarak değerlendireceğini sanıyorsanız yanılırsınız Bu forumda önemli olan ne kadar mesaj gönderdiğiniz değil foruma ve üye arkadaşlara ne kadar olumlu katkı yaptığınızdır. Bundan sonra bu konuya dikkat ederseniz çok mutlu olurum.
oyle takıntılarım yoktur!!!
bu arada foruma hareketlılık ve canlılık getırddım ;
yenı konuları ve flash haberlerı anında tasıdıgım ınkar edılemezGenghis_Khan, bu boyle bılıne!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haberleri başka sitelerden C/P ile herkes yazabilir. Benim anlatmak istediğim ne kadar mesaj yazdığın değil bu mesajların içeriğinin nasıl olduğudur...![]()