http://www.youtube.com/watch?v=zwhuB...elated&search=
Alın beyler bu adam sinirlerimi ne kadar bozdu benim ya.başlığıda düzeltmemenizi istiyorum adminler yada modlar.böyle bir adama şerefsi sözü az bile...
http://www.youtube.com/watch?v=zwhuB...elated&search=
Alın beyler bu adam sinirlerimi ne kadar bozdu benim ya.başlığıda düzeltmemenizi istiyorum adminler yada modlar.böyle bir adama şerefsi sözü az bile...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
kardeş buna ne yorum yapılabilir ki ..
şereften yoksun herif teröriste pkk bezi örtüyo ya bu adam bi de belediye başkanı oluyo insanın moralini de bozuyo
daha çok şey derim ama bu kadar soysuz bi insan yüzünden ceza falan yemek istemiyorum
doğru söylüyorsun böyle hayasız adamlar yüzünden ceza almak yersiz....Originally Posted by SefaReis66
Şehit cenazelerine katılmazlar teröristlerle bizzat ilgileniyorlar.
Bu görüntüler cezasız kalmamalı.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bi tane kanas lazım bulamıyorum ki bulsam.
ya arkadaşlar denecek söz bulamıyorum yuh bea
Ben denecek söz biliyorum hem de çok biliyorum ama neyse.....
"YÜCE ATATÜRK"
denecek çok şey var ama bunlar için değmez...
abiii buna yoruuma falan bile gerek yok bunu adamı alıcan saran pkk bayrağına sonra vericen alttan ateşi bak başka yapan çıkıyomu
yook yok çok yumuşuk davranıyo bizim askerler atatürk zamanında böle bişiy yapacaklar adında sallandırırlardı valla bu işin bence tek çözümü buuu sizce nasıl arkadaşlar..
doğru atatürk zamanında atam bunlara öyle bir ders verdiki istese idi şu an türkiyede ki kürt nüfusu öyle milyonları bulmazdıda en fazla 100.000 filan olurdu onlarda zaten vata için kendisini türklerden çok siper ederdi.bu hikayeyi anlatayım şimdi size.yaşanmıştır...Originally Posted by kripteks
Cumhuriyetin kurulduğu yıllarda çok büyük bir isyan çıkmıştı.Doğuda çıkan bu isyan bir anda tüm ülkeyi sardı.Bu sorun öyle büyüdü ki ataya kadar uzandı.Ataya gelen bu haber üzerine şöyle bir emir verdi."Cumhuriyet karşıtlarını sonuna kadar temizleyin.Bu isyan bitmeden taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmayın." emredersiniz komutanım diye bir ses geldi.Bundan 9 gün sonra bu isyanları bastırmak üzere görevlendirdiği komutan atanın huzuruna çıktı.İsyan başarıyla bastırılmıştır komutanım dedi bu söz üzerine Atatürk direk şu soruyu sordu "Sağ kalan varmı?"Kadınlar ve çocuklar sağ komutanım diye cevap geldi.Ama bir emrinizle hepsini öldürebiliriz isterseniz.Bu cümle üzerine Ata küplere bindi "Biz katil değiliz biz adaletsizği önlemek için burdayız katilleri cezalandırmak için görevdeyiz"dedi.
yani şimdi ki kürt milliyetçileri o zamanın atanın acıyıp affettiği insanlardır ama şimdi öyle yükseldilerki böyle adamlar ülkemizi yönetmekte.nerdesin atam ahh nerdesin.
Söyleyecek birşey bulamıyorum.Aslında söyleyecek çok şey var ama burda söylememeliyim.Sadece ama sadece Allah'a havale ediyorum.
be o osman baydemirmidir nedir işte o adamın .........................................
o adam zamanında aponun avukatlığını yapmış
daha ne bekleyeceksiniz ki şe.......,.....ne,......ren töbe adamı günaha sokacak yaw
Haber 1 yıllık ama yinede söyleyeceğim.
Bu ülke üzerinde rüya görenler rüyanın sonunda kabus görecek.