Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Web liginin şampiyonu Trabzonspor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Default Web liginin şampiyonu Trabzonspor...

Web liginde şampiyonuz
    Türkiye’nin saygın bilişim dergilerinden PC Tech, Ağustos sayısında Turkcell Süper Lig kulüplerinin web siteleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede kulübümüzün resmi internet sitesini şampiyon ilan etti.
    “Türkiye Süper Web Sayfaları Ligi” isimli değerlendirmede İnternet sitelerine, tasarım, haberler ve takım bilgileri, kulüp ve altyapı haberleri, kulüp tarihi, multimedya, online mağaza ekstralar olarak toplam 7 kategoride puan verildi. 10 puan üzerinden yapılan değerlendirmede sitemiz 8 puan aldığı tasarım kriteri dışındaki bütün kategorilerden tam puan almayı başardı.

www.trabzonspor.org.tr nin içerik yönünden rakiplerinden bir adım önde olduğunun vurgulandığı yazıda, sitenin, haber sıklığı, kulüp bilgileri, tarihi ve multimedya konularındaki doygunluğunun dikkat çekici olduğu yorumu yapıldı.

Yapılan puanlamaya göre internet sitelerinin sıralaması şöyle oluştu:

TURKCELL SÜPER WEB SAYFALARI LİGİ

1) TRABZONSPOR
    2) GALATASARAY
    3) BEŞİKTAŞ
    4) BURSASPOR
    5) FENERBAHÇE
    6) GENÇLERBİRLİĞİ
    7) SİVASSPOR
    8) ÇAYKUR RİZESPOR
    9) KAYSERİSPOR
    10) KONYASPOR
    11) VESTEL MANİSASPOR
    12) ANKARASPOR
    13) ANKARAGÜCÜ
    14) GAZİANTEPSPOR
    15) DENİZLİSPOR
    16) SAKARYASPOR
    17) ANTALYASPOR
    18) KAYSERİ ERCİYESSPOR

bence Galatasaray ın ki daha güzel...

abi erciyesinkine baktımda hakkaten çok kötü

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

hehe burda şampiyon olduk

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ßursaspor'un sitesi çok hoş
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Galatasaray'ın sitesini ben pek beğenmiyorum.. Çok basit duruyor.. Fenerbahçe ve Bursaspor'un siteleri çok güzel..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bence Fenerbahçe'nin sitesi 1 numara olmalıydı.İçerik yönüyle Diğerlerinin 2 - 3 katı ama tek site olarak değil.Sorun orda.Tek site diğer tüm klasmanlarına bağlantılar haliyle yayılıyor bkz.Sitede Futbol bölümüne tıklayın
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

değişik bi araştırma olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ya abi antalyasporun sitesi baya kötüymüş yaa

Nesil
    2006

Bence Konyaspor ve Kasimpaşanın siteleri daha güzel tabi en önde Fenerbahçe.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

en iyisi ankara spor un bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

ankarasporun sitesi sahane

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

bence en kötü Antep inki

bence FENERBAHÇEnin GenÇlerbirliğinin Ve Boluspor'UN SİTELERİ ÇOK GÜZEL...
    Boluspor'un tasrım bi çok takımındinden güzel ama içerik az...isteyenlere linki ;
    www.boluspor.org.tr

Bence En Kötüsü VestelManisa'nınki

Fenerbahçeninki çok daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray'ın çok sırdan ve bilgi olarak yetersiz. Trabzonspor'un diğerlerine göre daha üstün olduğuunu söyleyebilirim. Bana göre en kötüsü Gaziantep'in resmi sitesi.

Ama dünya çapında en iyisi: http://www.manutd.com/

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aslında bursaspor da 1. olabilrdii.site çok guzell

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ingiltere ligindeki takımların siteleri çok hoş hepsi güzel

Nesil
    2003

Gecmise donuk oyuncu istatistigi bulma acisindan Galatasaray web sitesi cok iyi (her ne kadar bu istatistige ulasim zor olsa da). Besiktas'in da bu konuda sitesi basarili ancak kisitli bir sure zarfinda bu istatistikler mevcut. Trabzonspor oyuncularinin istatistiklerini sadece mevcut sezon icin gozlemlemek mumkun. Fenerbahce ise gecmis bir iki sezon icin bu bilgileri bulunduruyor. Yani Galatasaray disindakiler sadece web sitelerinin son halini almasindan itibaren istatistik toplamis.

Bu web sitelerinden hic birisi esasinda takim ve oyuncular hakkinda yeterince bilgi vermiyor. Oyuncularin ozelliklerini listeleyen kisa bir yazi (ornegin UEFA'nin SL kadrolarinda yaptigi gibi) yok. Ozgecmisleri ile ilgili bilgiler ya yok ya da cok kisitli. Sakat oyuncularin listelendigi ve sakatliklarinin belirtildigi bir ozel alan yok. PAF takimlari ile ilgili bilgiler cok zayif. Futbolcularin maclar icinde yaptiklari guzel hareketler video halinde oyuncularin profillerine eklenmemis. Futbolcularin uluslararasi basarilari ile ilgili bilgiler zayif. (Bir bakima, futbolcunun sevenlerini takim sitesine cekmek icin duzenli bir calisma yapilmamis. Bunlar bir ara moda olan futbolcu web sitelerine birakilmis.)

Ayrica bazi siteler farkli tarayicilar kullanildiginda sitenin tum ozelliklerini kullanma izni vermiyor.

Kendi arasinda siralama cok onemli degil zaten.. Onemli olan taraftari degil, taraftar olmayan kisiyi siteye cekebilme ozelligi olmali..

Yalan bu araştırma yalan.Trabzonspor internet sitesi içerik bakımından ve taraftara hitabı bakımına daha geniş olabilir ama resmi sitemiz gerçekten vasat düzeyde.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Oyuncuları

Galatasaray'ın Oyuncuları

Trabzonspor'un Oyuncuları

Beşiktaş'ın Oyuncuları

------------------------------------------------------------------------
    Yeni transferlerden Profil örneği:

Fenerbahçe : Edu

Galatasaray : Carrusca

Trabzonspor : Marcelinho

Beşiktaş : Ricardinho

İşte detay seviyeleri Grafik açıdan değerleri ölçün biçin birinciyi seçin Ben Fenerbahçemi seçtim

Nesil
    2006

Eren verdiğin bilgiler gerçekten iyi bende takımım olması etkisiyle Fenerbahçe daha bir ayrı geldi gözüme...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahçe'nin sitesinin dizaynını çok beğeniyorum. Ama içeriğini iyi bulmuyorum. Galatasaray'ın sitesi içerik bakımından her türlü şeyi barındırıyor. Trabzon 1.olmuş ama onun sitesine pek bakmamıştım
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Bence en iyi site Fenerbahçe'nin. Çünkü karışık değil ve güncel haberler var. GS ve BJK sitelerinde çok haber olmuyor, antrenmanlardan görüntüler olmuyor. Güncel, magazinsel şeyler bulmak zor BJK ve GS sitelerinde. Maçtan sonra resimler anında FB.org'a ekleniyor. Transfer döneminde haberler vs. bence çok hoş FB.org. Bir numara bana göre Fenerbahçe resmi sitesidir.

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Bence en iyi site Fenerbahçe'nin. Çünkü karışık değil ve güncel haberler var. GS ve BJK sitelerinde çok haber olmuyor, antrenmanlardan görüntüler olmuyor. Güncel, magazinsel şeyler bulmak zor BJK ve GS sitelerinde. Maçtan sonra resimler anında FB.org'a ekleniyor. Transfer döneminde haberler vs. bence çok hoş FB.org. Bir numara bana göre Fenerbahçe resmi sitesidir.
    Beşiktaş'ın sitesini bilmiyorum ama Galatasaray'ın sitesinde güncel haberler, maçtan sonra görüntüler, goller gibi aktiviteler bulunuyor. Ama malesef site dizaynını hiç beğenmiyorum. Fenerbahçe sitesi çok hoşuma gidiyor. Biraz yavaş açılsada dolu dolu geliyor insanın gözüne..

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Galatasaray'ın çok sırdan ve bilgi olarak yetersiz. Trabzonspor'un diğerlerine göre daha üstün olduğuunu söyleyebilirim. Bana göre en kötüsü Gaziantep'in resmi sitesi.

Ama dünya çapında en iyisi: http://www.manutd.com/
    Site dediğin böyle olacak.. Bayıldım, içine düştüm resmen..

26. Default

trabzonu tebrik etmek lazım eskiden 3 büyükler vardı şimdi 4 büyükler geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

www.manutd.com çok güzelmiş harbiden ya
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Valla manchesterınki süpermiş

Nesil
    2006

Erciyesin admini kayıp oldu siteyi unuttu galiba ts nin sitesi hergün güncelleniyor fln çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by NOT_ALONE
    trabzonu tebrik etmek lazım eskiden 3 büyükler vardı şimdi 4 büyükler geldi
    zate 4 büyük vardı bu yeni olmadı

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri