Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: En iyi Tangocu Genç Yetenekler(ScreenShot'lu)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Thumbs up En iyi Tangocu Genç Yetenekler(ScreenShot'lu)

Arkadaşlar Arjantinli en iyi genç yetenekleri sizlerle paylaşıyorum.
    Oyuncuya dair bilgileri en iyi şekilde verebilmek için screensohot halinde sunuyorum.

1- Scocco( Arjantin futbolunda önemli bir forvet. Paslarıyla tanınıyor. En favori oyuncum. FM'de potansiyeli yüksek. FM 2007'de daha yüksek görürseniz şaırmayın)

2-Gago ( Cambiasso'nun velihatı gösteriliyor. Özellikle genç yaşına rağmen lig maçlarının çoğunda forma giyiyor)

3-Lucero (Süratli bir forvet oyuncusu. Ne yapacağı belli olmaz tiplerden)

4-Luna (Oyun kuruculuğunu çok iyi yapıyor. Süratli bir orta soha oyuncusu)

5-Botinelli (Genç defans oyuncusu. Potansiyeli yüksek)

6-Garcia ( Arjantinin en süratli genç defans oyuncusu olarak gösteriliyor)

7-Calgaro ( Şu andaki durumu Fm'deki durumundan farklı. FM 2007'de de daha iyi özelliklere sahip olabilir. Ama FM 2006'da potansiyeli yüksek)

8-Boselli( Potansiyeli yüksek bir santrafor oyuncusu. )

9-Peirone ( Süratli bir forvet oyuncusu. Yapı itibariyle Tevez'e benzetiliyor)

10-Cardoso ( Boyu kısa olmasına rağmen çok yetenekli. Yere sağlam basan ve geleceği olan orta saha oyuncusu)

11-Torres ( FM'de de olduğu gibi gerçekte hava hakimiyeti sıfır. Ama çok iyi bir oyun zekasına sahip bir yetenek)

12-Pisculichi ( Arjantin'de gösterdiği performansla Mallorca'ya transfer oldu. Ne yapacağı belli olmayan tiplerden)

13-Cangele ( Uzun boyuna rağmen hava toplarında yetersiz olan fakat çok yetenekli bir forvet oyuncusu. Şu an Sakaryaspor'da forma giyiyor.)

14-Menseguez (Wolfsburg'da forma giyiyor. D'Alessandro'nun tavsiyesi üzerine transfer edilmişti. Sağ kanatta harikalar yaratıyor. Ribery'inin Arjantin versiyonu fakat onun kadar milli takım için şanslı değil)

15-Agüero ( Independiente'de 16 yaşında kariyerindeki ilk golüne imza atmıştı.
    Gelecekte Arjantin futbolunun Messi ile birlikte büyük başarılara imza atacak futbolcularından bir)

16-Gioda ( Samuel'in velihatını gösterediği tek oyuncu. Defansta hava toplarında çok üstün olan bir yetenek)

17-Messi ( Tartışılmayacak büyük yetenek. Topa çok iyi hakim. Onu durdurmak zor olsa gerek. Barcelona'nın Ve Arjantin'in geleceği. )

18-Paletta ( Arjantin futbolunun yetiştirdiği en önemli genç defans oyuncularından. Benitez doğrultusunda Liverpool'a transfer edildi. Çok yetenekli bir oyuncu)

19-Vitti (Mükemmel tekniğe sahip forvet oyuncusu. Tevez'in partneri olmaya aday)

20-Zabaleta (Espoanyol'da forma giyiyor. Javier Zanetti'nin velihathı gösteriliyor.)

21-Sosa (İkili forvetin arkasında iş yapacak en iyi genç yetenek. Estudiantes'te en iyi pas yapabilen oyuncu olarak gösteriliyor.)

22-Oberman (Hava hakimiyetine sahip olsaydı Crespo'nun velihatı gösterilecekti fakat fovetteki dinanizmi ve kararlılığıyla harikulade bir yetenek)

23-Tissone (Udinese'de forma giyen genç bir yetenek. Orta Saha'da görev yapıyor. Çok iyi bir tekniğe sahip.)

24-Ustari ( Arjantin'in gelecek vaad eden kalecisi. Gelecekte büyük takımların ilgisini çekecek kadar etkileyici olabilir)

25-Barbosa( Arjantin ve Villareal'de geleceği olan bir kaleci. Topa el ve ayak olarak çok iyi hakim)

26-Tevez ( Arjantin Futbolunun yetiştirdiği en önemli forvetlerden. Teknik kapasitesi ve potansiyeli çok yüksek. West Ham'da oynuyor)

27-Gonazalo (Vİllareal'de forma giyen önemil bir genç yetenk. Genç yaşta olmasına rağmen defansta güven veriyor)

28-Lavezzi( Estudientes'te çok mükkemel işler çıkardı. Genoa uyanıklık yaptı ve genç oyuncuyu kadrosuna kattı.)

29-Ismael Sosa ( Independiete'nin alt yapısında yetişti. Potansiyeli çok yüksek. Sol kanatta oynuyor)

30-Alfageme ( Potansiyeli yüksek olan bir genç yetenek. Arjantin'in Ben Arfa'sı.)

Not: Tüm bilgiler alıntı değildir... Tamamı kendi araştırmam ve gözlenimlerimdir. Başka bir sitede yayınlanamaz...

Cristiano Ronaldo Misafir

Eline sağlık kardeş çok güzel ve faydalı bir liste olmuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

abi valla çok güsel olmuş sağol yani

thanx çok ii çalışma

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

messi en iyisi tabiki ama Gioda ve Agüeroda en az onun kadar yetenekli...

şu messi birz presi aartsa manyak olur bidepresini artırmak için antremanda neyi arttırmam lazımdı

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

paylaşımın içi sağol her takımda oynayabilcek süper oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

paylaşım için saol eline sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Kardeş Bayaa Bi Uğraşmışsın - Saolasın 5 Tanesi dışında Hepsini biliyorum... Fakat EMEĞE SAYGI

Nesil
    2006

Tebrikler kardeş iyi bir çalışma aralarında sadece Gioda ve Messi'yi biliyordum.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

eLLerine sagLık
    cok iii bi çaLısma

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

kardeş çok saolda neden hiçbirinde teklif yap yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06
    kardeş çok saolda neden hiçbirinde teklif yap yok
    Oyunu yeni açtım. Daha hiçbir takımın başına geçmedim. Ondandır.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ok kardeş anladım tekrardan saol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok ıı bı calsma bıze buuk faydası olcak elıne saalık

Del Piero_10 Misafir

Güzel çalışma,tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

7 genç yetenek bulunup eklenmiştir...

ellerine sağlık süper olmuş

tissonenin başta özellikleri kötü görünüyor.potansiyelide 133.bu artarmı.ii bi oyuncumu yani.mc lazımda

yani kendi oyunumda kötü görünüyor.yeni açtım oyunu

Nesil
    2006

Eline sağlık kardeş hiç bilmediğim oyuncular da var iyi araştırmışsın.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

abi manyak bir liste olmuş yaw eline sağlık....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Liste güncellenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

eline saglik kardes. guzel bi liste olmus

eline sağlık kardeim güzel olmuş tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

sağol dostum süper çalışma olmuş Gioda-Vitti her oyunda alırım mutlaka yoqsa oynayamıorum yav

26. Default

abi cok guzel olmus emegine saglık abiii ya ne guzel eskiden corintiasdan direk alıyodum tevez ve mascherano yu

cok güzel bi araştırma solasın mascherano da bu listede olabilir cok değerli bi orta saha ben newcastle'da oynatıyorum milli takıma yükseldi..ayrıca sosa da turkiye şampiyonluğunu denizlispora kazandıran oyuncu oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

paylaşım için saol....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

oyuncular gerçekten ii liste için saol
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

luna,gonzalo,pisculichi,cangele yi Galatasara'a almıstım iyi oyuncular o isimlerden bazılarını hiç görmemiştim ,oyuncular için teşekkürler

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri