Arkadaslar ben valencia ile oynuyorum.Roberto Ayala yaşlandı.Onun yerine alabileceğim defansı toparlayacak, lider bir DC önerebilir misiniz?Para sorun değil.
Arkadaslar ben valencia ile oynuyorum.Roberto Ayala yaşlandı.Onun yerine alabileceğim defansı toparlayacak, lider bir DC önerebilir misiniz?Para sorun değil.
kompany...
hübschman...
lider arıyorsan kesinlikle cristian chivu. penaltıları ve frikikleri de gayet güzel kullanır. lider vasıflı dediğin için tek isim bence chivu.
Gönderdiğiniz isimler için sağolun.
Yalnız çok genç olması gerekmiyor.28 in altında olsun yeter.Ben Gallas ı düşünüyorum ama...
giodayı önermem lider istiyosan...influence ı 4....barzagliyi alabilirsin...her maç süper oynar...influence ı 20 hem
arkadaş valenciada oynuyor ama...daha üst düzey oyucu lazım...Originally Posted by crespo009
crespo ya katılıorm gioda defansi cok ii toparlıo yanınada bi markaj ı 18 ve kafa vurusları ii olan bi adam al mesala ponce yi al 2 sinlede sırtın yere gelmes 2 side cok ucuz bide ii bi antrenmam kullanırsam tmm defans ın ii olur![]()
![]()
![]()
Zaccardo ve Mertesacker
vanden borre-kompany yada leandr gioda abi sende marchena yokmu onu oynatsana bide leandro castan war a. minerio da
marchenayı sevillaya sattım
defans oyuncusunun hızlı olması gerekiyor mu?
hızlı olsa iyi olur kontraatak yiyince hızlı adam lazım olur
Ne Jong var ben beğeniyorum.
nigel de jong'u mu diyorsunOriginally Posted by batuhan1907
barzaglinin üstüne adam tanımam söliim![]()
Önder derim..
al pisman olmázsin
gioda iyi fakat zihinsel ozellikleri dusuk..Originally Posted by crespo009
ben aldim 2 sene oynattim ve sattim bazen cok sacma hareketler yapiyor)
onderi al bence tek basina toparliyor ..
salak mı yaniOriginally Posted by Omerdinho
![]()
bence John Terry.Harika bir lider.
heheheOriginally Posted by jackrai
arkadaş para sorun değil dediği için terryi önerdin heralde
![]()
kompany....
monacoda ki givet nin özellikleri süper.bence dene
pabLo
chivu
vanden borre
vanden borre veya kompany işini görür sanırım
şu an ben interde samuel-vanden borre ikilisi oynuyo göbekte
kompany-hübshman
bu arada terry 54 mil. e zor gelio
ilki :dr-puyol , dl-r.carlos , ortada terry ve rio ferdinand
alternatif olarak da sırayla sagdan sola vanden borre ,cris ,kompany, ashley cole
Nemenja Vidic