yaw arkadaşlar ne güzel kerlon u aldım paşalar gibi oynatırken milan kancayı taktı 22m euro ya kadar çıktı vermedim bu sefer kerlonun unhappy oldu ne yapacam ben şimdi hala ilgilenenler de duruyor bu milan
yaw arkadaşlar ne güzel kerlon u aldım paşalar gibi oynatırken milan kancayı taktı 22m euro ya kadar çıktı vermedim bu sefer kerlonun unhappy oldu ne yapacam ben şimdi hala ilgilenenler de duruyor bu milan
arkadas ben daha yeni kerlonu aldim daha aha simdi 10 dakikda olyor adam 6 macda 4 gol inan ki hemen lens bolton gibi takimlar devreye giryor ne yap diyim mi oynat herzaman yedek birak ma parasini yukselt
satacan mecbur yoksa sözleşmesi bittiğinde serbest gider
satma uzatmaya calis para cok ver ama satma lige suan 6 siradayim ve beni kerlon sirtliyor cok iyi oynco sakin satma satarsan da 70m euro ya sat
bencede sat kardeş sonra serbest kalır parayı cebe indir![]()
milan sana teklif mi yapti .. sende milana yüksek bir fiyat öner .. milan transferden vazgeçer ben tuncayi istediklerinde hep öyle yapiyorum ..
Originally Posted by Toze
![]()
bende öle yapıyom
![]()
![]()
bu kadar basitOriginally Posted by Toze
satma hem daha cok genc satacaksan milana teklif yap mesalla 80m euro yap evet de
astronemik fiyatlar iste .. kendiliinden vazgeçeceklerdir
evet reddetme sakın çok para iste..vazgeçerler..kerlonda mutsuz olmaz....bu kadar basit...sen yenisin galibaOriginally Posted by the_dunker
![]()
evet astronomik rakamlar iste
abi neden ligde birseyler yapamiyorum 6 siradayim ve 16 mac oynadin
GK:OMER CATKIC
DL:UMIT OZAT
DR:JAVIER ZANETTI
DC:ØNDER TURACI
DC:SERVET CETIN
ML:HENNEDY ZUBOV
MR:KERIM ZENGIN
MC:APPIAH
MC:KERLON
FC:TRISTAN
FC:FATIH TEKKE
TAKTIK 4-4-2 WINGS hic birsey yapamiyorum bu arada sakin satma kerlono
4-4-2 master dene 1 de kalecin pek ii değil wang dalei yi alabilirsinOriginally Posted by murat67
tamamen taktiksel bir sorun bu kadroda daha iyi bir yerde olman lazım tabi birazda oyuncuların morali önemli.Kalecinde gerçekten iyi değil sana sıkıntı yaratır.Originally Posted by murat67
Kerlonu sat ama astronomik fiyata yoksa beleşe kaçar örneğin TÜMER :P
Bana kalırsa kaleye ajax tan maarten stekelenburg u al.Harika kaleci.5-6 mn euro ya da defansa joseph yobo yu al.Uğur yıldırım ve arda'yı da al.Ben bu kadar futbolcuyu al dedim gerçi para olsa sen de bilirsin bunları almayı amaOriginally Posted by murat67
ben yine de söyleyeyim dedim.Fazla para tutmazlar
ayrıca forvette nikola zigiç iyi olur.Adam pahalı değil ama takımı herifi çok para verirsen anca bırakıyoSen yine de almaya çalış bence
abi en başından Satılığa çıkar ve fiyatınıde 70-80 Milyon dolar felan yap kimse zaten alamaz...
tamam deniyecem
kerlonu bi iki yıl sonra sat yada şimdi takasta shevshenkoyu falan öner bakalım kabul etceklermi
sheva biraz zor gelirOriginally Posted by taylan94
Banada Tuncay'da olmuştu artık geri dönüşün yok sat gitsin ama en baştan aldığın oyuncuya imzlattığın sözleşmede küçük bir miktarda(10-15 ing. pound'u) kadar serbest kalma maddesi olsa idi bunlardan rahatlardın veya teklifin geldiği zaman teklifi imkansız hale getirip karşı tarafa sun böylece karşı taraf ilgiyi kesiyor ve oyuncunla ilgilenmiyor buda oyuncunun aklını çelmemiş olur.
fm modifieri kullan adam mutsuz oldumu ben ole yaparım
eger adam mutsuzsa sat derim ben.çünkü adam mutsuzsa dogru duzgun oynamıyo.ama kerlon gibi bi adam da ucuza gitmemeli.
ama bide sakatlıklarda adamın moralini bozabilio
Kerlon u sat gitsin .. Genç yetenek çok .. Ama Milan dan iyi para koparmaya bak![]()
suan ligi 7 bitirtim cok køtyum bu arada sakin satma kerlono
sozlesmesinin bitmesine 1 sene kala sat eger kalmassa tabi...
gözünün yaşına bakma en yüksek değere ver gitsin
hatta ne yap biliyon mu
teklif yapanla anlaştığı zaman
eğer hemen gitmeyecekse ona tam tersi antraman proğramı uygula.....giden takıma yararı olmasın
çok intikamcı gördüm seniOriginally Posted by taylo
bence sat onu ama öle dandik fiyata fln da diğil
bu arada modifieri fln kullanmayı da pek tavsiye etmem açıkcası