beyler newcastle ile 2010 dayım lyonlu fredin değeri 17.5m 19 verdim adamlar fit oldu sonra o kadar paraya kıyamadım torres, kerlon ve owen var kadroda adam zannnımca yedekliği istemez para bosa gider diye düsünüyorum ne dersiniz..?
beyler newcastle ile 2010 dayım lyonlu fredin değeri 17.5m 19 verdim adamlar fit oldu sonra o kadar paraya kıyamadım torres, kerlon ve owen var kadroda adam zannnımca yedekliği istemez para bosa gider diye düsünüyorum ne dersiniz..?
frede 19 değil 39 milyon bile veririm...tek tutarım onu...
2010 olmasa al derim.. ama o zamanı yasamak lazım![]()
verilir ama 2010 cok gec
ben 22 milyona almistim
hemen kap 2010 daaaa şöyyle bir 27-28 oluyor ama yine de iyidir ben kakayı 30 una yakın almıştım döktürmüştü
bu da öyle çıkar inşallah
ozellikleri iyi ama yardımcı anternor sıradan bi transfer olur dedi zaten onun da
oyuncu muhakemesinden süphe etmeye başladım bu arada...ona takıldım.
2.senem de galatasarayda fred performansı...taktik standart 4 4 2 her hangi bi takım komutu değişikliği yoktur yani taktik paketi kullanmadım..sadece 4 4 2 fred 25 macta 37 gol attı...istersen alma
gene koyamadım su ss iburdan bakın bari..
http://www.hemenpaylas.com/download/.../fred.JPG.html
buda biseymiOriginally Posted by frenzzy
adam bende 5 sene oynadi
avrupada ve cl de goldenboat odulu aldi
hala daha tas gibi oynuyor ama ben oyundan sikildim))
ben Liverpool'a 24 milyona aldım 2009da çok güzel oynadı. bence al...
Ben 2010'da ki Fred'i hiç görmedim aslında oyuncunun porfil ss koysaydın daha verimli yanıt verebilirdim ama bence bu kadar verilmez. Bu parada daha iyi oyuncular bulabilirsin bence biraz araştır kararını öyle ver.
bu yorumun altına imzamı atarım valla çok doğru demişsin kardeşOriginally Posted by frenzzy
![]()
para Buldugum SÜrece Verİrİm
Fred oyunda azman
Verilir de yaş biraz yüksek ben genelde 10 yıl oynatabileceğim oyuncuları tercih ediyorum ama sana kalmış tercih
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
kesinlikle verilir o adaam müthiş yaw
19 çok ucuz 30 bile verilir frede
siz fredi bilmezsiniz ben bu oyuna kendimi adamış biriyim we fredin de nasıl biri olduğunu çok ii bilirim ona 19 milyon deil 49 milyon bile werilir ben şuan beşiktaşı yönetiyorum wee fred beşiktaşta onun yanı sıra casillas,beckham,ronaldinho,messi,robinho,podolski ,nesta,pirlo daha kimler war kimler beşiktaşta tek türk oyuncu war o da deli ibo(ibrahim üzülmez).lig kupaları,türkiye kupaşarı we eufa cupaları benim wazgeçilmewzlerim hersene bu kupa maçlarının hepsini kazanıyorum.takımın bütçeside çok ii durumda türklirasına göre 500küsür trilyon kadar param war takım coşuyo.bakın sizlere wereceğim çok önemli hileler war hiç kimsenin bilmediği eğer konuşmak isterseniz 24 saat netteyim msn adresim : [email protected] arada ben oktay yaşım 19 kocaeli/izmittenim![]()
![]()
![]()
hehehehe!!! ne kadar komiksin sen!Originally Posted by beckham_1806
hilelerini kendine sakla!
arkadaş fred e 82 m € werdi buda bişii mi yaw
ben man utd la yeni oyun actm fred i almaya calısıom ama gelmio 50 milyon$ verdm kabul etmiyolar ama bigün mutlaka alcam(oyunun ilerleyen zamanlarında)
ilk sezonda lyon satmiyorOriginally Posted by ceZa_1905
ikinci sezonda almayi dene
ben 25 milyına aldım liverpoola 68 milyona sattım
fred oyunun başında 16 m £ aalırsın.ve 40 50 artık ne kadar kaptırırsan satabilirsin. ama 2010da değmez.Kerlonu al.
al abi al ben 2021 yılına gelmiştim hala adamı forvet te oynatıyodum![]()
ya fred owen dan daha iyi verilir tabi o para
sen many**mısn fred many** bişi owen fln hepsini bosver frede 40m$ sayarım yinede alrım ...![]()
fred süper bi oyuncu ben her oyun acısımda alırım sonrada forvette hic sıkıntı cekmem bide yanında ümit karan oldumuydu döktürüyo valla kacırma al derim ben
fredi fenere 15 milyon€ aldım milana 51 milyon€ ya sattım ister inanın ister inanmayın. fred çok çok çok iyi bir forvettir ve fm 2007ye damgasını vuracağından eminim
verilmez miiii
bence verilmez 2010 yılı onun yerine başka oyuncuları al dreim sana
Fred için her türlü parayı veririm cok süper topçu