Abiler sizce en iyi sol kanat kim takıma bi sol kanat almam lazım para bol ama türk olsun
Abiler sizce en iyi sol kanat kim takıma bi sol kanat almam lazım para bol ama türk olsun
emre bel.,tuncay şanlı
tuncay ve ibrahim akın![]()
ibo akin, tuncay,yasin karaça,emre bel.
emre bel.-tuncay derim tabi bunları hiç almadım ama herkes önerdiğinden yazıom![]()
tuncay derim başka bişi demem
Ben Defansda Mehmet Sedef ve Ortasahada İ.Akın diyorum![]()
ibrahim akin daha baska soze gerek yok
bu konu acıldı azcık arastır http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=19139burda
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
valla bu tür konu 10 defa acıldı ama neyse
bence
HASAN SASsag ama solda süper
Tuncayı bildiğim için tuncay diyorum..![]()
Caner Erkin
Aydın Yılmaz
ortada onur kaya(vitesse) solda tuncay ...![]()
bu konuyla ilgili çok fazla topic var.
Benim Tercihim " İbrahim akın "
tabiki ibrahim akın, adamı milana sattım, milan sol kanatının vazgeçilmez ismi oldu![]()
hasanda oynar hem sağ hem sol sezer öztürk hakan yakın bunlar en iyileri
arda ve tuncay...![]()
En iyisi HASAN SAS ama ERHAN ALBAYRAK'ıda hafife almamak lazım ilk sene sonunda hep 5milyon pound'a Üc büyüklere kakalıordumkakalamak kolay degil 8 üstü performans sergileyince Üc büyüklerden ne kadar isterseniz o kadar veriorlar zaten.
oyunun başlarında alabilirsen İbrahim Akın daha sonra malik fathi
Ben Gs yi yönetiyom İbrahim Akını Aldım Adam Gol Kralı Oldu.
Bence İBRAHİM AKIN
tuncay ama ben 18 yaşında birini alayım ve 15 sene banko solda oynasın diyosan ve türk olsun diyosan ben sana derimki
SEZER ÖZTÜRK![]()
İbrahim Akın, Sezer Öztürk..![]()
tabikide tuncay şanlı........chelsea'de bankolarımdandır.....
İbrahim akın sol kanatta destanlar yazar. Her türlü kefilim.
tuncay ve ibrahim akın
Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Kemal Aslan, Mehmet Polat vb. gibi isimleri önerebilirim.
tuncay kemal yasin ama bu konudan bi sürü var zaten
kesinlikle sezer öztürk adam bnde 4 senede 3 kez asist kralı oldu
bence arda neden derseniz adamı öyle gerçekçi yapmışlar ki adam AMR olarak görünüo ama kadroda sol kanata koyunca gerçekteki topu istop edip sola çekio falan bence arda!!
yasin karaça ibrahim akın sol emre yi alma
tuncay ofansif orta saha orta da oynuo en ii şekilde forvet te olabilir hepsini oynattım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
defansif orta saha alacaksan kesinlikle guarini al walla billa bnde 24 golle gol kralı oldu nerdeyse hepsi 30-35 metre den süpperrrrrrr
Last edited by edinhoGS : 22.Temmuz.2008 at 13:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)