Arkadaşlar bu anketi açmamı yanlış anlamasın kimse. Bazen seb Fenerlisin ne işin var GS ile diyorlarda. Ama merak ediyorum, taraftarlar bu konu hakkında ne düşünüyor?
Sizce Terim görevi bırakmalı mı?
Arkadaşlar bu anketi açmamı yanlış anlamasın kimse. Bazen seb Fenerlisin ne işin var GS ile diyorlarda. Ama merak ediyorum, taraftarlar bu konu hakkında ne düşünüyor?
Sizce Terim görevi bırakmalı mı?
insallah gitmez de gsyi daha cok batirir
Değişik bir düşünce şekli.Originally Posted by snoopfb
Ama F. Terim'in kalması GS için kötü değil bence, tersine her takım F. Terim'i ister...
Tabi bu benim kişisel fikrim.
Fatih Terim bence kalmalı fakat yönetim değişmeli...
işte o zor. Canaydın getirdi, Canaydın giderse FT de gider.Originally Posted by TheAnswer
Bu arada sanırım GS taraftarı, Özhan Canaydın'ın verdiği sözleri tutmamasına sinirli birazda. Ne dediyse yapmadı. Ya da dışardan öyle gözüküyor.
Bu takımı bu hale getiren Fatih Terim ise yine düzeltecek olan da Fatih Terim'dir.
Mantıksız ve alternatif gösteremeden Fatih Terim gitsin diyenleri mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Ben sanmıyorum Canaydın'ın gittiğinde Fatih Terim'in de takım bu haldeyken gideceğini.Ayrıca Lucescu'nun Galatasaray'da ki son senesinde Canaydın'ın dışında başka başkanda olsaydı Terim'i alırdı.Burdaki problem Canaydın'ın sözlerini tutmasıdır ve de bunu sonucunda dandik transferler yapılmasıldır.
Ama sonuçta transferlerden FT sorumlu. işine karıştırmayan bir hoca değil mi Fatih Terim? Getirdiği yabancılardan bir tanesi iyi çıkmadı.
Ama belki de butceye gore davrandı, belki fazla hayal kurdu.
Ama FrancescoTottinin de dediği gibi yine duzluge cikaracak isim FT gibi geliyor bana.
Tabi ki de Fatih Terim sorumlu ama şöyle bir örnek vereyim.Şimdi Gökdeniz'in fiyatı 2 milyon dolar (fiyatlar sallama hemen sazanlamayın) tamas ve petre'nin de fiyatları 1.5milyoon dolar.Yönetim'de Fatih Terim'e 2.2milyon dolarlık transfer parası ayırmış.Haliyle burda Fatih Terim tamas ve petre yi alacaktır.Bu oyuncuları alırken de kulübün maddi durumunu bilerek almıştır.Ben böyle düşünüyorum şahsen.Ayrıca yukarıda verdiğim isimler sallamadır ona da hemen sazanlamayın![]()
iknci dönemde kendini toparlaması gerekiyor yoksa kendi kazdığı tuzağa düşebilir gençlere şans versin de boordandan vazgeçsin
O ikisini alacağına Gökdenizi alsın!Şimdi Gökdeniz'in fiyatı 2 milyon dolar (fiyatlar sallama hemen sazanlamayın) tamas ve petre'nin de fiyatları 1.5milyoon dolar
1.Gökdeniz'in bonservisi 3 milyon dolar dan başlıyor.
2.Sezon başında gitmem diyen Gökdeniz'dir.
3.Tamas ve Petre Transfer de alternatifsiz kalındığı için alınan genç oyuncular yoksa Galatasaray'ın listesi çok kabarıktı.
Terim: “görevimi bırakmam”
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bazıları haddini aşan konuşmalar yapıyor diye görevi bırakacak değiliz" dedi. Tecrübeli hoca, herkesi terbiyeli ve saygılı eleştiri yapmaya da davet etti…
'Görevi bırakmam'
Galatasaray Teknik Direktörü, Telekom maçını değerlendirirken, eleştirilere de yanıt verdi. Fatih Terim, yönetimle yaptığı konuşmalarda görevini bırakmaktan hiçbir zaman söz etmediğini belirtti, "Ben kolay pes eden bir adam değilim. Mutlaka Fatih Terim de eleştirilecek. Ancak herkesi terbiyeli ve saygılı eleştiri yapmaya davet ediyorum. Galatasaray vizyonsuz ve hedefsiz bir takım değildir. Türkiye Kupası ve UEFA da, ortaya koyacağı bir vizyondur" dedi.
'Dimdik ayaktayız'
Terim, sıkıntılı günler yaşadıklarını tekrarladı ve şöyle devam etti: "Her şey el bebek, gül bebek değil. Bu sıkıntıları aşmak için buradayız. Bazıları haddini aşan konuşmalar yapıyor diye görevi bırakacak değiliz. Bu filmi çok gördük. Senaryolar sadece bana değil, daha önce başkalarına da uygulandı. Dimdik ayaktayız, alnımız açık. Daha lig bitmedi, kupa bitmedi, UEFA bitmedi. Galatasaraylılar'ın ne istediğini çok iyi biliyorum".
'Çözüm içimizde'
Fatih Terim, çözümün yine Galatasaray'ın içinde olduğunu belirtti. Ünlü çalıştırıcı, "Kaleci hariç pres yapan, çok koşan, ayağa top yapan bir takım yaratacağız. Kolları sıvamış şekilde devre arasını bekliyoruz. Normalde 2 Ocak'ta çalışmalara başlayacağız. Ancak 27 - 28 Aralık'ta Volkan, Ümit Karan, Berkant, Ömer, Suat ve Tamas gibi oyuncular idmana çıkacak. Önemli bir avantaj kaybettik, ama hiçbir şeyi sonuna kadar bırakmayacağız" diye konuştu.
Çözüm tabiki Galatasaray'da ve Terim'de bunu biliyor .Bu takımı Terim bu hale soktu Terim düzeltir.'Çözüm içimizde'
![]()
![]()
fatih terim giderse biz euro 2000 de hiç bir halt yiyemeyiz gitsin diyen arkadaslara hayret ediyorum
![]()
![]()
![]()
Arkadaşım bu konu 2003 senesine ait. Yani o zaman Fatih Terim Galatasaray'ın başındaydı. Gitsin diyen arkadaşlar da haklı çıktılar çünkü Terim şu an Galatasaray'ın başında değil.Originally Posted by marx_man07
Ayrıca Euro 2000 geçeli çok oldu yahu
Lütfen cevap yazarken konunun en başındaki mesajları okuyalım.
Konu Kapanmıştır