sizde türkiye kupalarına sadece 2.lig A ve B kategorileri takıımlarımı katılıyor
benimkinde öyle
![]()
sizde türkiye kupalarına sadece 2.lig A ve B kategorileri takıımlarımı katılıyor
benimkinde öyle
![]()
bayaaaaaaa ilginç
ilgiç hemde çok ilginç
enetersaön
ilginç gerçekten![]()
hileyle kendin yapmış olabilirsin ama doğru söylüyorsan gerçekten ilginç
gerçi insan sırf bunun için uğraşmaz
tiskiiiiinç ay pardonilgiiiiinççç
valla hile yok sadece türk milli takımını seçmiştim sezon sonunda bi bakayım dedim kim aldı kupayı baktım tokat almış ama enteresan bi başka yön ise Altay uefa kupasına gidiyor hemde türkiye kupasında tek bi maç oynamadan
hayatımda ilk defa goruyorum...bu ne ya gercekte olsa 2 lig takımları bayram eder herhalde.buyuk ihtimal oyun hatası
Acayip ilginç bu yaaa.Bir de sadece 2.ligi seçmiş olabil misin yani 1 lig olmadan
Öyle bir şey mümkün değil....Originally Posted by Kara_Kartal1903
Yaw bir ara hatta geçenlerde fenerbahçenin küme düşüp 200 küsür gol yediğini göstermişti bir arkadaş...Seninkide onunki gibi oyun hatası başka bir şey değil....![]()
baska bi forumda bi arkadasda bundan yakınmısto..sanırım bu sorun 2.sezon düzeliyor yani tsl takımlarıda katılabiliyo.ikinci sezonu bekle bide
Çok ilginçççç.
çook ama çooook ilginç gerçekten
bayağı eneteresan güzel bir paylaşım sağol bence o 2. lig kupasıdır![]()
bayağı eneteresan güzel bir paylaşım sağol bence o 2. lig kupasıdır![]()
altay bir tane bile kupa maçı oynamadı
ama uefaya giden o
![]()
Hakkaten Manyak Haaa
2.sezon düzeliyor arkadaşlar.aynı şey arkadaşıma da oldu.ikinci sene fenere kaptırdı kupayı
deişik birşey
abi oyun çıldırmışş başkaa ibşey yok
heyyyt beee memleketimin takımı Türkiye kupasını kazanıyo helal walla. Görüyonuzmu Tokatsporuyaa.