2.maç için yorumlar
2.maç için yorumlar
eğer ilk golü ts atarsa tura daha yakın olabilirler ama ispanyada işleri zor..
osasuna çok formda mutlaka gol atması gereken bir trabzonun pek şansı yok gibime geliyor. Kalesinde gol görecektir
Trabzon zorlanacaktır ama inşallah bir terslik olmaz ve gruplara kalırız..
trabzon zorlanacak..inşallah gruplara kalır ama,gerçekçi olmamız gerekiyo..
Trabzonun şansı olduğuna inanıyorum..Son maçtaki gibi oynarsa turu geçer..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Trabzon'un işi çok zor ama imkansız değil.
trabzonun tur için şansı var sadece iyi defans yapalım unutmayalımki 0-0 a osasuna gidiyor yani osasuna biraz rahat ama futbol bu ben umutluyum
haklısın osasuna sahasında cok iyi oynayan takımOriginally Posted by Jesus_FB
trabzon 1 gol attımı özellikle 2. yarıda gol yemeden turu kesin geçer ilk yarı 0-0 bitirip 2. yarı 60 kadar 1 gol süper olur
osasuna yı eleyecez defans ii olsun gerisi kolay
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzonspor avrupa maçlarını iyi oynıyamıyor özellikle deplasman maçlarını bu yüzden çok umutlu değilim...
bence trabzonun kadrosu cok kaliteli z.doganla da iyi cıkıs yakladı bence rahat kazanır
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
Trabzondan avrupada fazla umutlu degilim ama umarım turu gecer
Fenerbahçe Cumhuriyeti
takımlarımız arasında tur şansı en düşük olanı trabzonspor.10 kişi kalan rakibini kendi evinde yenememiş trabzonun deplasmanda muhakkak galip gelmesi gerekiyor.çok zor...
Gol yeme ihtimalimiz yüksek ondan 2 gol atmalıyız
ts bitirir işi bu sene trabazondan hiç umudum yoktu fakat ziya hocam bu takımın gucunu gosterdi
Bence osasuna turu geçicek.
İnşallah yanıltır beni Trabzonspor...
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
bu macı kazanıcagımıza inanıyorum
bu gerçekci hali zaten...Originally Posted by tardelli11
trabzo ilk golü atarsa tur atlar zaten atamazsa elenir
bu macta milosevic dikkat
hiç umut verici değil
her an trabzon gol yiyebilir yada 0-0 bitebilir
hadiya bi gol atsın artık trabzon
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gol sayılmadı yaaa![]()
bariz golü saymadı yuh pasif ofsayttan haberi yok hakemin
ya go latsın artık dedim attı onuda ofsayt gerekçesiyle vermedi
niye türk takımlarına böyle hakemler denk geliyo ya!
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ilk defa bir atak yaptık adam gibi onuda olfsayt nedeniyle vermedi
uefa kupası kuraları yarın mı bu ara
macta olaylar cıktı tansiyon yükseldi bu mac 0-0 biter bizim macta kafası iyi olan ersen martin bu macta kafası hiç yok
UEFA Kupası birinci tur rövanş maçında Trabzonspor'u evinde konuk eden İspanyol takımı Osasuna tribünlerinde hemde Trabzonspor'un kale arkası tribününde açılan bayrak İspanyolların gerçek yüzünü ortaya çıkarttı..
İspanyol seyirciler Trabzonspor kale arkasında bölücü terör örgütünün bayrağını açtılar..
UEFA Yetkilileri ve İspanyol kulübünün yetkililerinin olaya müdahale etmemesi dikkat çekti..
demin sahaya atılan maddeler arasında kağıttan uçak gördüm gülme krizine girdim ya
ben o uçağın sadece bizde yapıldığını biliyodum
ilk maç kaç kaç bitmişti?
UEFA Kupası birinci tur rövanş maçında Trabzonspor'u evinde konuk eden İspanyol takımı Osasuna tribünlerinde hemde Trabzonspor'un kale arkası tribününde açılan bayrak İspanyolların gerçek yüzünü ortaya çıkarttı..
İspanyol seyirciler Trabzonspor kale arkasında bölücü terör örgütünün bayrağını açtılar..
UEFA Yetkilileri ve İspanyol kulübünün yetkililerinin olaya müdahale etmemesi dikkat çekti..
marcelinho ne kadar cok ofsaytta düstü bugün yaw
gerçektenmi..nsl gördün kardeş..benim dikkatimi çekmediOriginally Posted by anakonda52
2-2 nedvedOriginally Posted by Nedvedmania
![]()