1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Acele paraya ihtiyacım var :D

Talking Acele paraya ihtiyacım var :D

arkadaşlar nolduğunu anlamadım yönetim kriz var dedi acaba borç para alma gibi bişi varmı yorumlarınızı yazın pls
    buda ss

http://img301.imageshack.us/my.php?image=krizvaruc4.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

borç para alamazsın böyle bir imkan yok ama oyuncularını satarak bu krizi çözebileceğin söylenmiş.Ayrıca yaptığın tüm transferler iptal edilmiş.Tekrarlıyorum bu sorunu ancak oyuncularını satarak düzeltebilirsin
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

ahahhaha zuhahahha arkadaşlar gutbolcularım gidiyoo yarııımmm güleyim mi ağlıyayım mı yaw bakın görün tam kitlenmelik

http://img301.imageshack.us/my.php?i...rd305mmiz4.jpg

yaw oyuncu satmaya fırsat kalmıyoki baksana yönetim teker teker pul yapıştırıp postalıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

bunun sebebide oyuncunun haftalık maaşı çok fazladır ve yönetim bu maaşı krizden sonra karşılayamıyodur.Böyle maaşı yüksek olan oyuncular gönderilebilir

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

YEterli gelirleri saglamadan maaslarda ucmamak lazım elindeki oyuncuları satmaya baslasan iyi olur baska oyuncunu klub göndermeden sen sat

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

birader 2006 yılında ronaldinho ve helguera yı nasıl getirdin aklıma kötü şeyler getirmk istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by Ghonedre
    birader 2006 yılında ronaldinho ve helguera yı nasıl getirdin aklıma kötü şeyler getirmk istemiyorum
    editörle getirebilir başka yolu olmaz zaten

çok kolay oldu arkadşında dediği gibi EDİTÖR le ama arkadaşlar no editör oyunu sildim yeni oyuna başladım aklınla maç kazanamadıktan sonra sinirle maç kaybetmedikten sonra ne anlamı kaldı o oyunun

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

bende juvedeyken olmuştu ama maşşlar yıllıktı o üzden kimseyi göndermiyolardı
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

banada olmuşdu.hatta konu açmıştım chelsea ile ilgili.işte 5-6 oyuncu satınca borç bitio

Arkadaslar Belki Kizabilirsiniz Ama Bu Editoru Bana Link Olarak Verebilirmisiniz Ve Nasil Calistigini Anlatabilirmisiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyuncularını satacaksın da bir de mevcut oyuncularına daha düşük maaşlarla yeni sözleşmeler öner belki kabul ederler.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

oyuncuLarı satarsın duzeLır
    geneLde puanınıda sıLıoLar borc yuzunden
    bnm basımada geLmıstı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım Hile var Ronaldinho ve Alvaro Recoba var sende

Quote Originally Posted by kaaaanfm
    Sanırım Hile var Ronaldinho ve Alvaro Recoba var sende
    arkadaş ewt var dediya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hım şimdi gördüm

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ya sanırım hıLe war
    hıLe oLduunu dusunuorum demenıze gerek yoq 2006 yıLında onLar geLdıyse tabıkı wardır hemde turkıyeye hemde besıktasa

arkadaşım hıle yapmada

borç olabilir

sakın basmayııın:
    http://s11.bitefight.net/c.php?uid=28821

burda dıkkat etmen gereken ancak oyuncularını satarak borctan kurturursun ve bunu otekı klupler gordugunde senın oyuncuna teklıf yaptımı senın satmama ımkanın kalmıyooo buna dıkkatt et... atıyorum oyununcun degerı 5m dolar bırı 3m dolar teklıf yaptımı sen bu teklifi kabul etmen gerekıyo 3myı arrtırma gıbı bı sansın olmuyo....bunun avantajı da var tabı bazen senın dısında takımlarda gırıyo boyle kalıtelı oyuncuyu ucuza kapatabılıyorsun....

21. Default

hallederiz şimdi arkadaş en kolay yolu fenerbahçe nin başına yeni menajer ekle para bol o adilerdeSonra eğer transfer dönemi kapalıysa onların tüm parasına senin işe yaramaz bi futbolcunu ilk seçenek tercihiyle teklif yap kendine.Kısacası adamların parasını bu şekilde hortumlaBen hileye karşıyım ama zora geldimmi bu yolu tercih ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    borç para alamazsın böyle bir imkan yok ama oyuncularını satarak bu krizi çözebileceğin söylenmiş.Ayrıca yaptığın tüm transferler iptal edilmiş.Tekrarlıyorum bu sorunu ancak oyuncularını satarak düzeltebilirsin
    sen psikopatsın sen sus.abi ya futbolcu satacan yada belki yönbetim değişir

ilginçmiş hiç olmamıştı krize giren takım gördümde yönetim değişti düze çıktı onlarda.

Mesaj Yetkileri