1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Avatarlar Hakkında

Default Avatarlar Hakkında

Arkadaşlar herkes istediği avatarı koymakta serbesttir. Yalnız şuna dikkatinizi çekerim ki burası fanatik futbol forumları değil Turksportal forumlarıdır. Lütfen buna uygun bir şekilde avatar koyabilirsek sevinirim.

Şunuda unutmayalım ki Avrupa denilen şey Türklerden, Türkiye'den büyük değildir. Eğer siz onları bizden büyük görüyorsanız o sizin bileceğiniz bir konudur.

En azından Avrupa'da bu tür davranışları yapmazsak sevinirim..

Teşekkürler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar.. Çoğunun avatarında ya PSV- ya da Newcastle'a ait resimler var. Benim de dikkatimi çekti ama söylemek istemedim. Neden böyle yapıyorsunuz ki? Sonuçta bizi temsil etmiyorlar mı..? Gerçekten çok yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE
    Evet arkadaşlar.. Çoğunun avatarında ya PSV- ya da Newcastle'a ait resimler var. Benim de dikkatimi çekti ama söylemek istemedim. Neden böyle yapıyorsunuz ki? Sonuçta bizi temsil etmiyorlar mı..? Gerçekten çok yanlış.

Bence herkes istediğini yapmakta serbesttir, serbest bırakılmalı
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tam böyle bir konu acacaktım valla
    fenerli kardeslerin cogu psv logosu koymus üstelik senderson kardes söyle bir imza yapmıs kendine
    kardes takım psv ye basarılar bu neya

Hatırladağım kadarıyla senderson bunu çok önceden başlatmışı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla imzasını yanlıs buluyorum gercekten cok kızgınım suan kendimi zor tutuyom

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avatar koymak serbest olduğuna göre kimsenin avatarına karışamayız ama açıkçası ben de rahatsız oldum o avatarları görünce. Newcastle avatarı gördüm ama içimden hiç PSV koyayım ya da bugün GS yenilsin geçmedi.

Bunları yapana, başlatana niye yaptın demem, benim isteğim duyarlı üyelerimizin bunlara uymaması. Ha "o yaptı da ben ondan yaptım", bence geçerli bir bahane değil, demek ki sen de yapmak istiyorsun fakat bi neden arıyorsun bunun için ben öyle anlarım...

Sonuç olarak herkese saygılıyım ama daha dikkatli olursak da sevinirim...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

senderson imzası niye peki öyle
    GENÇFENERBAHÇELİLER
    Kardeş Takım PSV ye Başarılar...

ha buarada yorumlardada cok adil davranılmıyor mesela fenerlilerin cogu galatsaray kayberder demiş oysaki biz kendi yorumumuzda 1 puan alır iyisallah fener dedik çünkü ülke puanı için önemli ondan

yorumlarda herkes istediğini yazabilir aynı avatarda olduğu gibi. benim tek demek istediğim şey burası takımlarımızın taraftar sitesi değildir. buna dikkat ederek futbol bölümünde mesaj yazarsak sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herkesin kendi yorumudur bilemem. Açıkçası ben GS'nin avrupa maçlarına yorum yapmamaya çalışıyorum. Şimdi senin yazdığından da anlaşılacağı gibi bugünkü maçı kaybeder desem bunu FB'li olduğuma bağlayacak birileri. O nedenle hiç yorum yapmıyorum.

İmzasından da rahatsız olduğun kişiler varsa özel mesajla şikayet edebilirsin yöneticilere, eğer gerçekten rahatsız edici birşeyse zaten gereken yapılır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

neyse herkez ne yaparsa yapsın

Ama o kişinin sadece GS nin avrupa maçlarından çönce böyle bişi yapması yadırganmalı ve ilginç..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Avatarınızı rakip takımın amblemi yapabilirsiniz sorun değil.

Ama imzanıza, profilinize, avatarınıza, mesajınıza karşı takım taraftarını tahrik edici yazılar yazarsanız gerekeni yaparız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bu konu taa bordo maçından beri var ilk olarak senderson yaptı sonra bizde ona karşılık verdik ki daha biz karşılık vermeden o psv avatarını koymuştu bile yoksa ben fenerin avrupada attığı gollere sevinen biriyim ama bu olan beni ona cevap vermeye zorladı

neyse zaten o avatarlar silinmiş gereken cezalarda verilmiş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

evet ya ben dener geçen yıl psv yi 3-0 yendiğinde çok sevinmiştim ama bu hareketler pek doğru değil

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

bence dış ülkelerin takımlarına karşı kendi takımlarımızı korumalıyız bende sevmiyorum öyle ne o ya kardeş takım filan

Mesaj Yetkileri