1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kezman'dan müjdeli haber

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Kezman'dan müjdeli haber

Kayserispor maçında darbeye bağlı olarak sakatlanan ve sol arka adalesinde ağrı şikayeti ile maçın ilk devresi oyundan alınan Sırp oyuncumuz Mateja Kezman’ın MR’ı bugün Acıbadem Hastenesinde çekildi. Doktorumuz Ethem Kavukçu ile saat 15.00’de hastaneye eşiyle gelen Kezman’ın MR öncesi ağrılarının azaldığını söylediğini açıklayan Ethem Kavukçu "Düşündüğümüzün çok ötesinde Kezman’ın MR’ında yırtık tespit edilmedi. Sadece ödem var. 1-2 hafta içinde tekrar antrenmanlara çıkabileceğini düşünüyorum. Tedavisine maçtan sonra başladık" dedi.

Kaynak: Fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirden

Vallahİ Çok Sevİndİm
    Bir adam gördüm kaşları kara

Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra

Bu ağlamaları herkes duysun

Duysunda biraz şükretsin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

vallahi çok üzüldüm

manisa macinda oynayamayacak ki,bu bizim icin iyi haber cünkü fenerin manisada mutlak en az 2 yada 3 gol bulmasi gerek.cünkü manisa fenere bu forvetleriyle en az 2 gol atar

Nesil
    2005
    Yer
    ev

geçen TV'de alt yazı geçti Kezman'ın futbol hayatı bitti diye şimdi 1-2 haftadan söz ediliyor ne dandik iş geçmiş olsun diyelim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    geçen TV'de alt yazı geçti Kezman'ın futbol hayatı bitti diye şimdi 1-2 haftadan söz ediliyor ne dandik iş geçmiş olsun diyelim
    ya haber Selçuk içindi yahu yanlışın var

7. Default

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    manisa macinda oynayamayacak ki,bu bizim icin iyi haber cünkü fenerin manisada mutlak en az 2 yada 3 gol bulmasi gerek.cünkü manisa fenere bu forvetleriyle en az 2 gol atar

bize 2 atarsa size 22 atar bizim forvetlerin nesi var bak semih adam iyi oynuyo deived biraz allaha emanet olabilir ama genede iyi adam.yinede 4-5-1 oynarsa bu maçı alırız kim senin şüphesi olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Fener Nerde Biz Orda!!!

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    Telegol prog.'ından bahsediyorsan Selçuk'tu...
    Üyelerimizden birine küfür ettiği için forumlarımızdan süresiz olarak atılmıştır.

V.Manisaspor gibi önemli ve zor bir deplasmanda Kezman gibi en önemli silahımızdan yoksun olmak gerçekten çok üzücü.

Deivid'e mahkumuz Manisaspor maçında. Gol yollarında baya sıkıntı çekeceğiz anlaşılan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence tuncay ya da alex tek başına oynasın forvete daha iyi olur.. Yedek kalsın yine deivid
    En azından avrupa maçına denk gelmiyo galiba sakatlığı Kezmanın..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çok iyi haber Kezman Fenerbahce için cok cok önemli
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri